Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 moj omiljeni... Лапис Лазули, Јелина and keka је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Јелина and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 On 18. 9. 2013. at 16:06, Јелина рече @@Снежана, мада ја више волим овакав тангоMilonga ...i meni se dopada Јелина је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 ...i kako to majstori rade...:-D Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 @@Снежана, Што не рече да оволико волиш плес, да отворимо тему раније Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 On 19. 9. 2013. at 11:22, Ayla рече Milonga ...i meni se dopada Не само зато што је милонгица, него што није сценски танго. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 On 19. 9. 2013. at 11:25, Јелина рече @@Снежана, Што не рече да оволико волиш плес, да отворимо тему раније :-D ja ti okupirala temu...Meni je u krvi ples, ne pričam puno, ne pišem puno, ali da igram mogu 24h...izvini мирођија је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 А овде ми се свиџа како игра http://youtu.be/TPtgeM4AXvc Јелина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Čerkeska "capoeira" iz Dagestana Dağıstan Lezginka Sanatı - Ансамбль ВАТАН - Нереальное искусство лезгинки Ансамбль "Ватан" г. Махачкала Лапис Лазули and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 On 19. 9. 2013. at 11:35, Снежана рече :-D ja ti okupirala temu...Meni je u krvi ples, ne pričam puno, ne pišem puno, ali da igram mogu 24h...izvini Не глупирај се него плеши даље :* Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Јелина је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ok0ijgLG5uo&feature=youtube_gdata_player Јелина, Zayron and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Arapski "trance dances", nekakva njihova folklorna "techno party" bez extaza, te im očigledno ni ne trebaju, http://www.youtube.com/watch?v=jHzTuadDjVA Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука