Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Јелко Кацин константно гура нос где не треба ...могао би да размисли о евентуалној функцији ЕУ супозиторије. Мора да си измишља пос`о човек... Добре су плате тамо, зато се и ови наши гурају. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Moze al kad odes u Diznilend i polizes LSD u formatu A4. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Мора да си измишља пос`о човек... Добре су плате тамо, зато се и ови наши гурају. Da znas da deru lovu ovin u Brisselu ... Italijani svaki cas prave neke emisije...dizu ljudi po 15-20 kila evrica mesecno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Мора да си измишља пос`о човек... Добре су плате тамо, зато се и ови наши гурају. Како год...знам само да кад би ми пао шака не би му ни длака фалила...са отфик***** тинтаре. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Децентрализација да, на пример, Нишлије задрже своје паре и троше их како желе, а не да их шаљу у Београд па да се тамо "прерасподељују" кумовима и побратимима. Ja se slazem... Ako smo mi braca, kese nam nisu sestre.... Stara vojvodjanska mudrost ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 То су поједини причали људима који су седамдес четврте предвиђали распад СФРЈ, после оног чувеног Устава, колега. Мада је реални распад Југославије почео још 1968. Ако тога ниси свестан, нема потребе да дискутујеш на овим темама. Аутономија, уколико је у реалним оквирима, заиста нема везе са независношћу. Али пропушташ све ствари. Једна је историјски развитак, а друга је формално правни захтеви. Историјски развој овог подручја говори да су овде захтеви за аутономијом уствари замаскирани захтеви за распрачавањем, потпиривани са стране. И то стоји као аксиом, а због следеће ставке, а то су формално - правни захтеви. Формално - правни захтеви који се истичу, говоре у прилог томе да није некоме стало до економске аутономије, него до реалног територијалног разграничења Србије и Војводине. Sve si ti to lepo objasnio medjutim jednu stvar si zaboraivo, stanje javnost. Da li u vojvodini uopste ima ljudi koji zele da se odvoje? Da li ima pokret neki koji promovise nezavisnu vojvodinu? Da li postoji bilo sta slichno? Ne. O ne zavisnosti vojvodine slusham samo oni koji se bore protiv, nikako da cujem neke koji se bore za nezavisnost vojvodine. Ako hoces da se boris protiv decentralizacije od Beograda - lazi narod da ce vojvodina da se odvoji tako, vec imaju paranoju od Kosova. Bez obzira sto vojvodina i kim nikakve slichnosti nemaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ti misliš da u EU neko zna ko je Kacin? Taj diže samo prašinu sebi radi marketinga Па? Шта ме заболе из ког разлога кењ*? Знам само шта бих му урадио да ми падне шака. Стално нешто кењ* , директно или индиректно, против свега што има префикс "српски". Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Pročitaj Sun Cua i ne daj se provocirati. Радо бих практично примено Сун Цуа, Џет Лиа ,Карате Кида и бејзбол палицу на његовој главурди. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Zbog ovakvih kao sto je Kacin sam i otisao iz Slovenije u kojoj sam rodjen zavrsio skolovanje radio i placao porez Свака част. Где си сада? А Кацинове небулозе неби да коментаришем. Каква је то само дрскост мешати се у унутарње послове једне државе. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Свака част. Где си сада? А Кацинове небулозе неби да коментаришем. Каква је то само дрскост мешати се у унутарње послове једне државе. Sad sam u relaciji Klina KiM i bgd. Inace taj zao zao duh koji ima Kacin u sebi prema Srbiji je postalo vec genetika ljudi koji vec decenijama vode Sloveniju i nikako da taj narod sa kojim imam mnogo sta zajednicko ne uspeva da se odvoji od njih. Naprimer Janez Jansa rezervni podoficir vojske JNA. To je taJ zloduh. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sve si ti to lepo objasnio medjutim jednu stvar si zaboraivo, stanje javnost. Da li u vojvodini uopste ima ljudi koji zele da se odvoje? Da li ima pokret neki koji promovise nezavisnu vojvodinu? Da li postoji bilo sta slichno? Ne. O ne zavisnosti vojvodine slusham samo oni koji se bore protiv, nikako da cujem neke koji se bore za nezavisnost vojvodine. Ako hoces da se boris protiv decentralizacije od Beograda - lazi narod da ce vojvodina da se odvoji tako, vec imaju paranoju od Kosova. Bez obzira sto vojvodina i kim nikakve slichnosti nemaju. Не знам одакле ти такав резон, кад је једна отворено сепаратистичка група до скоро седела у Влади Србије (ЛСВ). Штампали пасоше Војводине, позивали људе да се на попису изјасне као Војвођани, направили статут у ком је Војводина де факто проглашена еврорегијом, и тако даље. То што за сада немају неког већег успеха не значи да ће да стану, него само да ће да нађу ликове који нису кловнови, него озбиљни играчи. А што се тиче сепаратизама, опет ти кажем да смо те приче слушали на овим просторима двадесет година - Словенија само хоће децентрализацију, Хрватска само хоће да сама одлучује о себи, Босна Бошњацима, Трепча ради Београд се гради, Црна Гора би могла да постане Монако да је не стиска Србија... Јел видиш можда образац? Е, зато је историја битна, јер су све приче одавно испричане, и само треба да знаш како су се сличне приче одвијале у прошлости. А ову причу смо видели већ неколико пута, није баш фазон да вазда будемо глупи и падамо на исте форе. Ignjatije, Баба, Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Свака част. Где си сада? А Кацинове небулозе неби да коментаришем. Каква је то само дрскост мешати се у унутарње послове једне државе. То би било тачно да се ови наши не гурају у ЕУ. Онда ЕУ поставља услове... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Nisu oni nasi, oni su njihovi. Sasa Kolbas, Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Не знам одакле ти такав резон, кад је једна отворено сепаратистичка група до скоро седела у Влади Србије (ЛСВ). Штампали пасоше Војводине, позивали људе да се на попису изјасне као Војвођани, направили статут у ком је Војводина де факто проглашена еврорегијом, и тако даље. То што за сада немају неког већег успеха не значи да ће да стану, него само да ће да нађу ликове који нису кловнови, него озбиљни играчи. А што се тиче сепаратизама, опет ти кажем да смо те приче слушали на овим просторима двадесет година - Словенија само хоће децентрализацију, Хрватска само хоће да сама одлучује о себи, Босна Бошњацима, Трепча ради Београд се гради, Црна Гора би могла да постане Монако да је не стиска Србија... Јел видиш можда образац? Е, зато је историја битна, јер су све приче одавно испричане, и само треба да знаш како су се сличне приче одвијале у прошлости. А ову причу смо видели већ неколико пута, није баш фазон да вазда будемо глупи и падамо на исте форе. Па ми јесмо глупи и стално падамо на исту фору. Да је на време направљена нека лабава конфедерација не би било рата и оноликог страдања, а СФРЈ би вероватно опстала као нека економска унија или слично. Србија је, као најјача, требало да предводи тај процес. Уместо тога, ето... Ајд` сад поново главом о зид. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Не знам одакле ти такав резон, кад је једна отворено сепаратистичка група до скоро седела у Влади Србије (ЛСВ). Штампали пасоше Војводине, позивали људе да се на попису изјасне као Војвођани, направили статут у ком је Војводина де факто проглашена еврорегијом, и тако даље. То што за сада немају неког већег успеха не значи да ће да стану, него само да ће да нађу ликове који нису кловнови, него озбиљни играчи. Lepo, jer nisu sepataristicka grupa. Sve te stvari koje su radili su bile u zaru borebe za decentralizaciju a ne za nezavisnost. Oni se nikada za nezavisnost vojvodine nisu zauzimali. Osim ako sprdnju tipa "stampanje" pasosa vojvodine smatras za separatistickim teznjama. Е, зато је историја битна, јер су све приче одавно испричане, и само треба да знаш како су се сличне приче одвијале у прошлости. А ову причу смо видели већ неколико пута, није баш фазон да вазда будемо глупи и падамо на исте форе. Nismo videli, u Bosni si imao "muslimane" koji su zeleli da se odcepe, na KiM siptare, u hravatskoj hRvate u sloveniji slovnce. Ovo sto ti sada tvrdis jeste da Srbi oce da se odcepe od Srbije. To sto je Canak decentralisticki okrenut ka Beogradu ne znaci da je separatista. Osim ako neces da nasedas na to sta politicari tvrde jedni o drugima. LSV nigde u svom programu nema da se zalaze za nezavisnost vojvodine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука