Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Други пут, упитајте дотичног кад вам крене, диван о европским интеграцијама и србским дезинтеграцијама.. питајте, га о Белој крајини, у Словенији... Било би јако лијепо кад би тај аутохтони србски живалј добио аутономију. Иако они више нису свјесни својих корјена, али било би лијепо, нек тамо покаже своју досљедност. U Beloj Krajini ima jako puno Srba cak postoji i jedno celo selo Srbalja. Ono sto je vaznije znati recimo o beloj krajini je to da su mnogi slovenci iz tog podrucja imali sliku Kralja na zidu. Postuju i postovace Srbe koji zive tamo. A Kacina nista ja ne bih pitao niti mu otvarao oci jer je dovoljno bezobrazan da unisti samog sebe i povuce neke Slovence sa sobom u ad. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Koja će to bit himna Vojvodine: "Lijepa naša Vojvodino" ili nešto tako? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Jedino ne shvatam sto se na ovu temu saliti jer Kacin fizikalac ima kako vidimo i zadatak. Treba sto pre spreciti i najostrije osuditi izjave tog tipa. Ocigledno ja da EU Kacinu prica jednu pricu a nasim uspavanim politicarima drugu pricu. I opasno je to da nasi veruju kako je istinita ova druga verzija Srbije. Kacin sam od sebe nikad nista nije ni mogao da uradi osim da lobira kako se opasna zemlja Srbija mora staviti pod kontrolu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Antić: Kacinova izjava skandal Izvor: Beta, Večernje novosti Beograd -- Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić ocenio je da je izjava Jelka Kacina o Vojvodini nedopustivo mešanje u unutrašnje stvari Srbije i diplomatski skandal. Tomislav Nikolić i Oliver Antić (Tanjug) "Kacin je povredio suverenitet i ustavno uređenje Republike Srbije. Ustavne promene su isključivo pravo građana Srbije i odgovarajućih državnih institucija", rekao je Antić za Večernje novosti. Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je u Briselu da je sada pravi trenutak za otvaranje pitanja ustavnog i zakonskog uređenja autonomije Vojvodine i poručio Beogradu da mora rešiti pitanje finansiranja Pokrajine. "Imajući u vidu predstojeće pregovore o članstvu Srbije u EU, smatram da je ovo pravi trenutak za otvaranje pitanje ustavnog i zakonskog uređenja autonomije Vojvodine. Trenutni okvir autonomije je neizvestan i nejasan, što sprečava Vojvodinu, a samim tim i Srbiju da razvija svoje kapacitete", rekao je Kacin na panelu "Vojvodina: izazovi na putu demokratske konsolidacije" u Evropskom parlamentu. Izvestilac EP za Srbiju je rekao da je trenutak za otvaranje pitanja ustavnog i zakonskog uređenja autonomije Vojvodine. Pokrajinski odbor DSS kritikovao je izjavu Jelka Kacina, smatrajući da ona znači da Srbija svoj put u EU treba da plati ne samo Kosovom nego i Vojvodinom. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Kazem vam poznajem duh Kacina, ovo nije nimalo naivno jer ovo nije izjava bez jasne pozadine i logistike EU. Ovo sam preziveo od 1990 do 1992 i znam da citam Kacina. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Четир коња дебела иду преко Бегеја - то ће нам бити имна. Ta nije loša al ja mislim da bi ova bila još bolja, nekako eUropskija: Woiwodina über alles. Kad ju Švabe čuju poteće pomoć odasvud, zasut će vas evrima iz svih mogućih EU fondova. Sjetite se Croatie, tako se to radi, poučte se od njih!: Danke Deutschland: http://en.wikipedia.org/wiki/Danke_Deutschland_(song) Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Очевидно је Зајроне да ти не знаш шта је то бачки инат, прекост сремачка, и равнодушност банацка према свима... Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Очевидно је Зајроне да ти не знаш шта је то бачки инат, прекост сремачка, и равнодушност банацка према свима... Суштину си погодио, свака ти час'! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Хехехехе Ignjatije, -Владимир- and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука