Jump to content

Raša Popov: Sad su novi feudi fore i fazoni

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

А ви само расправљајте како деда Раша има симпатичан глас, како му је син свештеник и колико процената земље је у државном власништву у Канади. Јер 2050-е Канада ће још увек да постоји, а Србија неће.

Немам леп глас и не изражавам се "поетски", али тако ствари стоје. Да ли свој народ више воли онај који му умиљато прича бајке или онај који му викне истину, размислите.

Nisi imao kapaciteta da ih menjas dok si Ziveo u Srbiji?

Posto je sve konacno unisteno kod nas ne moras vise da se oglasavas savetima.

Promeni onda deo kojim svaodnevno ponavljas kao mantru da je za Srbiju sve kasno.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Мени је жао ове деце која нису одрасла.

Brate otisao si od nas ne igras se vise sa nama.

I kad ocekujemo zeljno pismo dobijamo svakodnevne postapalice kako je sve kod nas propalo i nema vise sansi za oporavak da bi u drugom delu teksta imao savete sta mi OVDE da radimo.

Ako ne vidis to onda ni gajba piva za sankom ne bi mogla da nas zblizi.

Tvoje je resenje pakujte kofere odlazite iz Srbije jer brod tone, da bi u sledecoj recenici spomenuo kako bi trebalo da svako razmislja kao ti. Nisam zlonameran nego brate zvonko olabavi malo, napisi nam nesto gde smo uspesni u kom pravcu da se razvijamo sta je ono sto nikad ne bi smelo da da napustimo ...

Подели на овим сајтовима

Preporucujem svima da pogledaju

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Inace ideologija sama po sebi nije opasna stvar ali vatrena zelja da se prosiri i na druge zna da pravi komplikacije.

Подели на овим сајтовима

Јер 2050-е Канада ће још увек да постоји, а Србија неће. Немам леп глас и не изражавам се "поетски", али тако ствари стоје.

Ne, ne stoje tako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Volim_Sina_Bozjeg,

Подмећеш неистине.

Ја сам увек веома позитиван и трудим се да охрабрим људе, то сви знају на форуму. Али истовремено указујем на ствари које не ваљају.

А ту патетику са "идеологијом" причај неком другом... Немам ја никакву идеологију, него здрав разум. Ако си против лоповлука и насиља није то никаква "идеологија".

И савладај мало ту сујету. Ја тебе нисам прозивао ни вређао лично.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@@Volim_Sina_Bozjeg,

Подмећеш неистине.

Ја сам увек веома позитиван и трудим се да охрабрим људе, то сви знају на форуму. Али истовремено указујем на ствари које не ваљају.

А ту патетику са "идеологијом" причај неком другом... Немам ја никакву идеологију, него здрав разум. Ако си против лоповлука и насиља није то никаква "идеологија".

И савладај мало ту сујету. Ја тебе нисам прозивао ни вређао лично.

Prvo ne lazem pogledaj prvu recenicu sa svog posta iznad mog reagovanja.

Kad procitam nebulozu kako ce Srbi nestati sa lice zemlja , onda mi se dalje i ne cita.

A to da sam te vredjao verovatno jesam ako ti to tako kazes.

Подели на овим сајтовима

Погледај ти своје постове - уместо о теми кренуо си да пишеш о мени.

Балаво...

А да ће Срби нестати са лица Земље ако овако наставе, то је очигледно. Ми имамо негативан природни прираштај бре људи. Изумиремо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Погледај ти своје постове - уместо о теми кренуо си да пишеш о мени.

Балаво...

А да ће Срби нестати са лица Земље ако овако наставе, то је очигледно. Ми имамо негативан природни прираштај бре људи. Изумиремо.

Izvini ali nisi ti bas Krsten .  

Reagovao sam na tvoj tekst a ne na tebe licno. I jos bi dodao...

Подели на овим сајтовима

Поента јесте да су то небулозе и глупости због којих ће наш народ нестати са лица земље ако их не промени. И већ је касно.

етски", али тако ствари стоје. Да л

samo da te podsetim jer kad sakrijem ti ne nalazis.

Подели на овим сајтовима

Zanimljiva mi je i sad struktura vlasti koji su u Srbiji.

Posle raznih velikih markentiskih hapsenja svi su od reda govorili kako je Srbija potpuno unistena i onda demagoski deluju dalje u  tipskoj recenici: Sve je unisteno pa sta god ja uradio dobro je.

Eto gde sam te nasao , jer ti uvek krenes od toga.

Mozda verovatno sigurno i jesi dobronameran (mozda ne znas bolje) I evo napisi i ti meni nesto licno pa da se izvinim ljudima sto sam iskoristio kontekst postova na temi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...