Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Господ је рекао "будите као деца" у духовном смислу - будите безазлени, незлобиви итд. А не у смислу "немој да учите економију"... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Па социјалисти служе парама - толико их воле да их отимају од других силом. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Отимате од народа и дајете својим другарима. Волите паре. Похлепни сте. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Jel i ovo tema Оfftopic do mile volje? RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Исусу Христу није. Он такве воли. Господ је рекао да ће такви, који су као деца, наследити Царство Небеско. Препоручио нам је да такви будемо. Шта је Господ говорио о вама који пратите законе тржишта, економију, статистику, улаз-излаз, експорт-импорт... :1304348s94os9382e: и ту тражите спас за народ сам закључи. Тамо где нам је срце тамо ће бити и душа наша. Vrlo lepo receno. Dodao bi jos da ako takva deca pocnu da se igraju ekonomije zavladali bi svetskim trzistem jako brzo a odnos prema novcu im se ne bi promenio. Medjutim imamo vaznije stvari od toga. Jos jednom bez mog komentara. Vrlo lepo brate. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, А мој текст игноришеш? Што си онда тражио да се трудим и објашњавам? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 @@Volim_Sina_Bozjeg, А мој текст игноришеш? Што си онда тражио да се трудим и објашњавам? Prastaj brate rekao sam ti da sam ga procitao i nema neke bitne sushtinske razlike medju nama barem je ja nisam nashao. Napisao sam ti to. Nacin je malo drugaciji tvoj je vise ideoloski mozda gresim ali za sada tako vidim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ништа нема идеолошки код мене, то је чиста наука. Као математика. Ако се слажеш са оним што сам написао - како се онда залажеш за супротно? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ништа нема идеолошки код мене, то је чиста наука. Као математика. Ако се слажеш са оним што сам написао - како се онда залажеш за супротно? Evo ti moje vidjenje molera. Sta je tu suprotno tvom vidjenju osim nacina.? I kod tebe postoji minimalac iako vesto krijes a to je onih 500 dinara jer ispod toga je nemoguce ici. *osim robovlasnistva* Prokomentarisi molim te. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 I kod tebe postoji minimalac iako vesto krijes a to je onih 500 dinara jer ispod toga je nemoguce ici. *osim robovlasnistva* То сам узео само као пример. Код мене минималац није наметнут законом, него је то минимална сума за коју неко жели да обави одређени посао. Некад неко обави и посао бесплатно да би стекао искуство или референцу. Робовласништво је насиље - када неко приморава другог да ради нешто што не жели. Ја говорим о добровољној сарадњи, то нема везе са робовласништвом. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ајд у 500 евра да када би му целу причу сада свео на 2+2, да би он и даље верглао своје. Неко једноставно има менталну блокаду и не може да скапира нешто што се коси са његовим ирационалним убеђењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Stevo Zvonko brate srbine vrtimo se u krug znam ja vrlo dobro sta je robovlasnistvo. A znam i kako su ga poneki kompenzovali. Dakle minimalac postoji i kod tebe. Napisi neki orginalan primer kako bi ti vrednovao rad a da svi imaju koristi od toga. Osvrni se na mog molera napisi bolji nacin. Tvoj vrh odgovora je kako minimalac nije uredjen zakonom. ebiga brate. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Ајд у 500 евра да када би му целу причу сада свео на 2+2, да би он и даље верглао своје. Неко једноставно има менталну блокаду и не може да скапира нешто што се коси са његовим ирационалним убеђењем. Milane aj bez vredjanja napisi bolji primer. I mislim da se steva ne slaze sa tobom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2013 Не вреди брате да ти пишем. Није то увреда, то је чињеница. Израчунао сам ти да ће више новца бити у државној каси ако не будеш опорезивао богате већом стопом и не вреди. Требало је само да закључиш да је 18000 веће од 16000. Тако да сам усвојио твоје становиште. Православна држава треба да уништи тело свом поданику да би се овом спасила душа, јер је сиромаштво пут ка спасењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука