Млађони Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Не зезај ме. Пример би био добар да подржавам тучу гејева, изолацију истих... Када нема параде нема ни толико буке око гејева, нема млатење истих. Ако се уместо пропагирања хомосексуализма деци у школама, људима преко телевизије и разних медија, крене са пропагирањем здравих и нормалних вредности, понашања и културе, здраве породице која доноси плод... омугућавање легалног лечења хомосексулаца (који то желе)... све то ће помоћи самим хомосексулцима да се лакше ослободе своје болести и поремећености. Смаљиће се број оних који су двоуме око сексуалног опредељења. На то сам мислио Nije mi bas jasno kako to ne vidis ali upravo podrzavas izolaciju i marginalizaciju istih. A ne znam odakle tebi da postoji neko ko se dvoumi oko sexualnog opredeljenja? Ustvari ja ne znam nikog ko uopste bira sexualno opredeljenje svesno, nekim svojim izborom. Ja se stvarno zapitam, da li si ti ikad birao da budes strejt ili gej? Ja nikad nisam.. od vajkada sam brale znao da sam strejt, vidim zenu i organizam mi sam reaguje. I na kraju jel ti stvarno verujes da oni oce da se prosetaju i da idu onim ulicama da bi mene ili tebe napravili na to da budemo gej? Da li su im prava ugrozena i koliko su slobodni to gej populacija najbolje zna - a ti im ovde sudis ko da imas iskustva iz prve ruke. Oni odlichno znaju da li su i koliko sutirani sa posla ili dobili batina u zivotu zato sto su gej. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Па прве би Двери прекршиле тај евентуални Закон против хомосексуалне пропаганде у Србији. Зато што управо они највише и причају о хомосексуалцима и хомосексуалности. Онда и ти промовишеш контрадикције Митрополита Зизијуласа Него, шта ти Ацо мислиш о самом руском закону ? Мене ме то занима. Како видиш закон и из перспективе теологије, и онако као обичан верник, човек и грађанин ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Dobro je kopirati stvari iz Rusije. Npr neki su iskopirali pre 70 godina komunizam i ostatak znamo... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Solidno kratak i jasan zakon, ne ulazim dalje u razmatranje! Naprotiv, zakon je izuzetno nejasan... i to je naravno učinjeno namerno, kako bi se pod plaštom navodne zabrane propagande usmerene prema deci, zapravo zabranilo da bilo ko bilo šta kaže o homoseksualnosti osim u negativnoj konotaciji... Филозоф and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Оваквим законским решењем руска држава је показала да потпуно има свест о томе како делују тоталитарне лгбт организације, каква је суштина и структура њихове идеологије и методологије деловања, да су те организације део структура које делују из иностранства а на разарању социјалих структура руског друштва. Zabraniš grupi ljudi da progovore bilo šta o sebi... i onda njih nazoveš totalitarnim... smešno... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 zapravo zabranilo da bilo ko bilo šta kaže o homoseksualnosti osim u negativnoj konotaciji... А које су позитивне конотације хомосексуализма,нисам упућен,па ако знаш,објасни?! Ђуро Станивук, Crveni Baron and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 А које су позитивне конотације хомосексуализма,нисам упућен,па ако знаш,објасни?! Ovo ne postoji kao sto ne postoji ni darvinizam i slicne stavri (osim na kvazinaucnim sajtovima i dverima) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 А које су позитивне конотације хомосексуализма,нисам упућен,па ако знаш,објасни?! Nema ih... kao ni negativnih... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Cini mi se da bi uvodjenje ruskog modela "netradicionalnih seksualnih odnosa" bilo na ovim prostorima nefunkcionalno. Priznajem da me je jos kao maloletnog "Crven ban" kroz stihove upoznao sa raznim tradicionalnim, a ipak na momente neocekivano bizarnim ispoljavanjima seksualnosti . To je ostavilo jeziv oziljak na mojoj neformiranoj & mekanoj psihi... :'((( Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Него, шта ти Ацо мислиш о самом руском закону ? Мене ме то занима. Како видиш закон и из перспективе теологије, и онако као обичан верник, човек и грађанин ? Не мислим ништа. Нити сам га читао, нити ми се буди интересовање да то учиним. Оно што мислим јесте - нашу децу вребају много горе опасности од шачице педерских активиста. Превелик страх ни око чега. Дете не може постати геј или лезбејка ако види другог геја или лезбејку. Али зато може постати лош човек ако свакодневно гледа олош око себе. И то је оно што мене као родитеља брине. Млађони, Милан Ракић, Филозоф and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 А `ел сврха овог Дверашког памфлета представљање тог руског Закона ил` су неки избори у најави? И ти Игњатије, почео к`о Недељко... Покрет Двери подржава протесте ратних ветерана и еколога Покрет Двери подржава и протесте који су за 28. септембар у Београду, као и Двери, заказали и Еколошки покрет Новог Сада на челу са Николом Алексићем, и ратни ветерани Србије на челу са Удружењем учесника оружаних сукова у бившој Југославији из Новог Сада, које координира са још 10 других удружења у Савезу ратних ветерана Србије. Позивамо и све друге незадовољне социјалне групе да се сви заједно саберемо у суботу, 28. септембра у Београду и изразимо заједнички протест против антипородичне Владе Србије, која издаје Косово и Метохију и урушава преосталу привреду, здравље нације, просветни систем и породични живот Србије. У наставку доносимо најаву протеста ратних ветерана Србије.Како нас државни органи и представници истих игноришу месецима и годинама и пошто нас нико не жели примити на конструктиван разговор, Ратни ветерани Србије одлучно крећу у организовање великог протеста 28.09.2013г. у Београду који мора да донесе промене, ма какве оне биле. Ми сви заједно спремни смо да одлучно, без страха, покажемо властима да ова неправда више не може да траје. Незадовољство, горчина и бес који су нагомилани у обесправљеним ратним ветеранима тог ће дана у Београду доживети свој врхунац. То ће бити протест где ће се скупити сва удружења Савеза ратних ветерана Србије, чијих чланова има преко сто хиљада, такође ће бити позвани сви ратни ветерани Србије којих има преко 500 хиљада. Преко сто хиљада људи, иначе присутних у свим структурама друштва, изаћи ће на београдске улице и храбро рећи шта мисле, против чега су, и шта хоће да кроз протест и притисак промене, јер више не можемо чекати. Организоваћемо протестну шетњу, са транспарентима значајних и директних порука властима, и ако треба, направићемо блокаду. Не желимо да правимо никакве нереде и против сваког насиља смо, али поделићемо са властима моралну и сваку другу одговорност за све што ће се тог и наредних дана десити. Без обзира на све, знамо каква ће атмосфера бити у Београду тог дана. То је атмосфера бунта, борбе за своје, борба против неправде. Ако Арапско пролеће треба у Србији да се деси преко ратних ветерана Србије, нека тако буде. Ми смо у овим намерама крајње одлучни, храбри и оштри.. Поред нас, постоји још јако пуно незадовољних савеза, синдиката, политичких партија, удружења, земљорадника, сточара, радника грађана Србије са којима смо у контакту и који су огорчени на сва досадашња политичка руководства. То су чланови нашег друштва који су обманути, покрадени, преварени и огорчени. Ратни ветерани су присутни у свим доменима друштва, и упознати су са ситуацијама које се дешавају а које алудирају на дискриминацију, превару, неправду и лаж. У контакту смо са многима, али заиста многима који су изразили спремност да се придруже протесту 28. септембра 2013. године у Београду. Упозоравамо да ће овај протест бити огледало нашег друштва, огледало како се грађани осећају живећи у Србији Уједно позивамо све оне који желе да се прикључе овом протесту и да искажу своје незадовољство стањем у Србији да се јаве Удружењу учесника оружаних сукоба на простору бивше Југославије. http://dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/komentar-dana/2013/septembar/pokret-dveri-podrzava-proteste-ratnih-veterana-i-ekologa.php Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Не мислим ништа. Нити сам га читао, нити ми се буди интересовање да то учиним. Оно што мислим јесте - нашу децу вребају много горе опасности од шачице педерских активиста. Превелик страх ни око чега. Дете не може постати геј или лезбејка ако види другог геја или лезбејку. Али зато може постати лош човек ако свакодневно гледа олош око себе. И то је оно што мене као родитеља брине. ti si izgleda dobrano revidirao stav po ovom pitanju, koliko vidim! Ignjatije, DYNABLASTER and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Podseti me drvce. Za dverase i ostale cuvare srbske tradicije od zlog zapada preporucujem knjugu Crven ban. Mozda malo bolje razmisle o onom sto pricaju drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2013 Не мислим ништа. Нити сам га читао, нити ми се буди интересовање да то учиним. Оно што мислим јесте - нашу децу вребају много горе опасности од шачице педерских активиста. Превелик страх ни око чега. Дете не може постати геј или лезбејка ако види другог геја или лезбејку. Али зато може постати лош човек ако свакодневно гледа олош око себе. И то је оно што мене као родитеља брине. Mislim da je za decu mnogo pogubnije da vide ono divljanje za vreme parade, nego paradu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука