Дејан Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Свети новомученици јасеновачки, молите Бога за нас! Због верности Богу и Божјој правди пострадасте телом - земља се растужи; ал' спасосте душе - Небо се весели. А преци се ваши распеваше Небом, на капији Раја сретоше вас песмом: Имена су ваша у књизи вечности, улазите у Рај, децо бесмртности! Ми на земљи, род ваш, кличемо вам у глас: Мученици нови, молите за нас! SPC| Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента, Ђуро Станивук and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gkt5ZjT5194 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RCxz7m1jCJw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Imam pitanje.Ako neko ima u familiji postradale iz nekih od logora (Jasenovaca,Jadovno,itd.) to znaci da ima rodjake svetitelje,zar ne?Da li i ja,ako imam,(a sigurno ih imam),obracati se svojim svetim precima mucenicima kao svetiteljima?Odavno sam ovo hteo pitati.Hvala unapred! Sveti novomucenici Jasenovacki,glinski i jadovinski,prebilovacki,kosovsko-metohijski molite Boga za nas!AMIN!!!! коЖељ њацИ , -Владимир- and školarac је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Занимљиво питање. Међутим у Јасеновцу су пострадали и иноверни заједно са православнима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yGky8nC1NQ8 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Sve ovo,slike na sajtu SPC,dovoljno je samo decu pogledati,ovo sto je Aleksandar okacio,Walter...dira u srce,najjace moguce. Sveti novomucenici,molite Boga i za nas gresne i nedostojne. Никола Поповић, коЖељ њацИ , Жедни and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Под туђим окриљем кретоше усташе,од главе до пете оружани тешко,те одојчад српски и бабе поклаше,и то дело своје назваше витешко! Послодавац њихов из пакла се смије,таквих слугара још имао није.А за ревност у злу,већ познату свима,похвале добише из пакла и Рима.СВЕТИ НОВОМУЧЕНИЦИ(ЈАСЕНОВАЧКИ),МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС! Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 А у новинама или било каквим медијима ниједан једини наслов о данашњем дану... Како је могуће да баш толико све заборавимо!? Како...? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука