Jump to content

Свети новомученици јасеновачки, молите Бога за нас!

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Свети новомученици јасеновачки, молите Бога за нас!

slnovomucenicijasenovacki515.jpg

Због верности Богу и Божјој правди пострадасте телом - земља се растужи; ал' спасосте душе - Небо се весели. А преци се ваши распеваше Небом, на капији Раја сретоше вас песмом: Имена су ваша у књизи вечности, улазите у Рај, децо бесмртности! Ми на земљи, род ваш, кличемо вам у глас: Мученици нови, молите за нас!

jasenovac01m.jpg jasenovac02m.jpg jasenovac03m.jpg jasenovac04m.jpg

SPC

|
Подели на овим сајтовима

Imam pitanje.Ako neko ima u familiji postradale iz nekih od logora (Jasenovaca,Jadovno,itd.) to znaci da ima rodjake svetitelje,zar ne?Da li i ja,ako imam,(a sigurno ih imam),obracati se svojim svetim precima mucenicima kao svetiteljima?Odavno sam ovo hteo pitati.Hvala unapred!

Sveti novomucenici Jasenovacki,glinski i jadovinski,prebilovacki,kosovsko-metohijski molite Boga za nas!AMIN!!!!

Подели на овим сајтовима

Sve ovo,slike na sajtu SPC,dovoljno je samo decu pogledati,ovo sto je Aleksandar okacio,Walter...dira u srce,najjace moguce. 

Sveti novomucenici,molite Boga i za nas gresne i nedostojne.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Под туђим окриљем кретоше усташе,од главе до пете оружани тешко,те одојчад српски и бабе поклаше,и то дело своје назваше витешко! Послодавац њихов из пакла се смије,таквих слугара још имао није.А за ревност у злу,већ познату свима,похвале добише из пакла и Рима.
СВЕТИ НОВОМУЧЕНИЦИ(ЈАСЕНОВАЧКИ),МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС!

1186766_651126858240642_1471302831_n.jpg

Подели на овим сајтовима

А у новинама или било каквим медијима ниједан једини наслов о данашњем дану... Како је могуће да баш толико све заборавимо!? Како...? :(

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...