Jump to content

Зилоти

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Morgoth Potpuno se slazem sa ovim tvojim vidjenjem i ja se zalazem za istu stvar.

јесте брате свако има право да верује али одакле му право да слуђује и обмањује народ? Какав је то поп кад не мисли да му народ верује и да то може да има последице озбиљне по некога што он тртља...

dobro sada nemora znaciti da obmanjuje odma nekoga,tako prica tako misli  covjek ili sta znam vizije sta ono bi ,ima pa  nemoramo mi odma do krajnjeg ici  da obmanjuje odma

Како бре селе не обањује љуби те брат? Па јел има тамо у чипу да пише негде да се одричем Бога или пише Боже правде? Па дај мајку му ако пише да се одричем Бога ја ћу први да заврљачим пасош у медитеран ал ако то није истина а није бре него тртљају бабе и деде глупости онда би владика од овог старог Јојла требо да му каже да не слућује бре народ лагањем. Не кажем ја да је он лош ал нетреба да лаже бре а он ил незна ништа а не зна нема ваљда ни тв у манастиру ил намерно каже неистину да плаши људе. Знаш пиле лепо тамо на западу научили политичари да новце зарађују од плашења народа лажима ал што бре то да ради наш поп о Исусу он треба да прича а не о чиповима о којих факат појма нема!!!  :)

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

Бре, бре, бре Моргот! Одкуд ти па тај реч! 

Како ниси приметио да данас сви знају све?

0110_hahaha 0907_sport 11122 4chsmu1

непримећујем јел знам да ја мало или ништа не знам ниочему ал знам да је ово с тим чипом класично слуђивање овог нашег лепог и доброг народа што све верује оном деди па ће да неко направи неки белај па ће и њему после бити криво што је толко лупетао.

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Победа је наша јер је Бог са нама! Амин. klapklap

ček, zar ne ide- pobeda je naša,glupi ste ko flaša............

dobro nam došao..... Sergiane  :cheesy:  shuntavilo2

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Победа је наша јер је Бог са нама! Амин. klapklap

ček, zar ne ide- pobeda je naša,glupi ste ko flaša............

dobro nam došao..... Sergiane  :cheesy:  shuntavilo2

Благодарим!.. 319.gif..а нећу тако, да вас не увредим...
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Добродошао Серђо. Ово је слободно место где можеш да изнесеш своје мишљање, али без вређања. То што си матејевац за нас значи да си у расколу. Но, нисмо ми који судимо нити икоме од нас пада напамет. Ту смо да разговарамо. Мислим и надам се да ће бити врло занимљивих дискусија са Тобом.

Подели на овим сајтовима

Добродошао Серђо. Ово је слободно место где можеш да изнесеш своје мишљање, али без вређања. То што си матејевац за нас значи да си у расколу. Но, нисмо ми који судимо нити икоме од нас пада напамет. Ту смо да разговарамо. Мислим и надам се да ће бити врло занимљивих дискусија са Тобом.

Добро, важи, поштујем ваш став иако се разликујемо. Нећу моћи баш редовно да се јављам јер имам услужни комп.
Подели на овим сајтовима

0110_hahaha:

E ljudi, izasao je Stracraft 2 0110_hahaha .

I assasins creed 3. To je jos vise u vezi sa papom, ko je video trejler zna o cemu pricam. :) 0102_laugh

оба већ имају недеље на торенту ... упс, купите оригинал  0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

spam:

E ljudi, izasao je Stracraft 2 :) .

I assasins creed 3. To je jos vise u vezi sa papom, ko je video trejler zna o cemu pricam. smej.gif :)

оба већ имају недеље на торенту ... упс, купите оригинал  4chsmu1

Starcraft мора да се плати  zru има брат али то је сингле плајер

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...