Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 A ja citam evo dve strane i taman se obradovah reko "Crveni baron sposoban za normalnu i argumentovanu konverszaciju" kad ono medjutim...cim te malo sateraju u cosak.. krece.. Pa dobro, reci mi, kako ti mozes da znas koji motiv ima neki politicar? Kako mozes da znas da Dacic radi nesto zato sto nam zeli zlo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Pa dobro, reci mi, kako ti mozes da znas koji motiv ima neki politicar? Kako mozes da znas da Dacic radi nesto zato sto nam zeli zlo? Ne mozes da znash, ali to je savrsheno nebitno za temu. Iz cele price ti si izdvoju tu glupost oko koje mozes da se raspravlajs do ujutru umesto da pricas o onome sto je tema. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
error Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 A kako ti ovo mozes da znas i da tvrdis? Iz dobrote srca? Ili bas suprotno .... Ко још започиње ратове из доброте срца? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Ne mozes da znash, ali to je savrsheno nebitno za temu. Iz cele price ti si izdvoju tu glupost oko koje mozes da se raspravlajs do ujutru umesto da pricas o onome sto je tema. pa znas kako...tema je anarhija( mala greska , tema je Dacic ...) ... ali covek je napisao da su politicari najgori sloj ljudi ... u ovom slucaju se ne radi o anarhiji vec o napadu na demokratski sistem. Nisu vazni politicari vec sistem , koji ne moze da bude zamisljen niti da funkcionise bez izbora i politicara. Imas slicnu situaciju u italiji danas. Berluskoni je osudjen pre nekoliko nedelja i skinut je iz senata. I sta radi Berluskoni? napada ceo sudski sistem u italiji, naziva sudije izvrsiocima politicke volje njegovih protivnika odnosno citavu sudsku vlast optuzuje za narusavanje sloboda ... i naravno reakcije su na too negativne jer on ne napada sudiju vec ceo pravni sistem jedne zemlje ... Tako i ova izjava da su svi politicari ovakvi ili onakvi je u stvari napad na demokratski sistem. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Ко још започиње ратове из доброте срца? Odbrambeni ratovi , rat na porimer protiv nacisticke nemacke .... ima primera ili ih moze biti .. Ali recimo nasi politicari ... koji je od njih zapoceo rat? I koji? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 ... ali covek je napisao da su politicari najgori sloj ljudi ... Nije napisao da su najgori vec da ne ulaze u svoj posao (politika) iz dobrote srca. Sto ne znaci da si najgori vec da jednostavno ako hoces da cinis dobro za covecanstvo ne pristupas politici. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Nije napisao da su najgori vec da ne ulaze u svoj posao (politika) iz dobrote srca. Sto ne znaci da si najgori vec da jednostavno ako hoces da cinis dobro za covecanstvo ne pristupas politici. не знам како онда неко може да очекује нешто добро од убедљиво најгорег слоја људи у друштву Ali dobro, nije vazno. U svakom slucaju ovo je u stvari post koji je protiv demokrastskog sistema. Zanimljivo bi bilo cuti koja je alternativa? Sta bi ili koga postavio @error na mesto politicara? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Odbrambeni ratovi , rat na porimer protiv nacisticke nemacke .... ima primera ili ih moze biti .. Tehniki naš rat sa Nemcima baš i nije bio ovakav, naši političari su mogli da izaberu mnogo bolji i bezbolniji put, ali ih je preveslao pre svega Zapad. Mislim veliki Sovjetski Savez je napravio korak u nazad i pristao da ide sa Nemcima, dok je Srbija našla da se budi, a nije čak morala mni da ratuje, samo je morala da kaže "Izvolte prođi te i sagradite nam prugu za džabe". To nam je bila jedna od najvećih grešaka u istoriji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 . Nisu vazni politicari vec sistem , koji ne moze da bude zamisljen niti da funkcionise bez izbora i politicara. Jos kako moze. Politicari su apsolutno suvisni. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Ali dobro, nije vazno. U svakom slucaju ovo je u stvari post koji je protiv demokrastskog sistema. Zanimljivo bi bilo cuti koja je alternativa? Sta bi ili koga postavio @error na mesto politicara? А бе, отиш'о на запад, па се заразио демократијом и не може да замисли живот без ње... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Jos kako moze. Politicari su apsolutno suvisni. Pa hajde objasni malo ... kako bi to funkcionisalo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 А бе, отиш'о на запад, па се заразио демократијом и не може да замисли живот без ње... Ma zarazio sam se ja sa demokratijom jos za vreme komunista kod nas ...pa sam jos ovde video kako funkcionise... Ali oazi, nije isto svuda. razlika izmedju juga italije i holandije je veca nego izmedju nas i holandije. mi smo takav narod, posteno ima nas puno koji ne valjamo, pa nam ni politicari ne valjaju, ni policija, ni salterski radnici ... ali ima i ovde svega. jedno je otici u postu u Bonu a sasvim druga stvar otici u postu u Napoliju ... To sto kod nas ne funkcionise kako bi mi zeleli ne znaci da demokratija nije dobra. ne funkcionise nigde savrseno, uvek ima nekih problema, vecih ili manjih, ali je za sada jedini sistem koji funkcionise i to solidno .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Ma zarazio sam se ja sa demokratijom jos za vreme komunista kod nas ...pa sam jos ovde video kako funkcionise... Ali oazi, nije isto svuda. razlika izmedju juga italije i holandije je veca nego izmedju nas i holandije. mi smo takav narod, posteno ima nas puno koji ne valjamo, pa nam ni politicari ne valjaju, ni policija, ni salterski radnici ... ali ima i ovde svega. jedno je otici u postu u Bonu a sasvim druga stvar otici u postu u Napoliju ... To sto kod nas ne funkcionise kako bi mi zeleli ne znaci da demokratija nije dobra. ne funkcionise nigde savrseno, uvek ima nekih problema, vecih ili manjih, ali je za sada jedini sistem koji funkcionise i to solidno .. Шта је по теби демократија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Шта је по теби демократија? Slobodni, visestranacki izbori u regularnim usllovima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
error Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Ali dobro, nije vazno. U svakom slucaju ovo je u stvari post koji je protiv demokrastskog sistema. Zanimljivo bi bilo cuti koja je alternativa? Sta bi ili koga postavio @error na mesto politicara? Наравно да сам против демократије, демократија је ништа до тиранија руље, посредан терор већине над мањином. У Швајцарској су (иако је релативно доста либерална) забранили изградњу минарета. У будућности ће можда расположење у Србији бити такво да ће на референдуму изгласати забрану изградње православних звоника... Када ме питаш за алтернативу, и кога бих ставио уместо политичара, то је као да питаш роба који има окрутног робовласника да ли би га заменио неким другим робовласником. Алтернатива је одсуство политичира, не бих поставио никога на њихово место, ја бих укинуо државу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука