Jump to content

Dačić: Bogati moraju da daju više

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Ja mislim da je zlonamerna i mislim da je to vise nego demonstrirala. 

Dobronamerni ljudi ne ismevaju necij rad i trud kako je ona to sa bilbijom radila meni. 

I to sve bacaju neke ljigave fore jedan drugom komentarisu mene.

Da su dobronamerni to ne bi radili. Ako ti mislis da je to deobronamerno - svaka ti cast.

Kakve ljigave komentare? Ti si valjda dosledan i drzis se svojih reci...

Evo ovih na primer:

Jedino pravo koje radnik treba da ima jeste da poslodavac postuje dogovor koji postoji izmedju radnika i poslodavca. Ne znam sta ce ti bilo sta vise od toga? 

Znaci sve je regularno ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 813
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Firma koja proizvodi a ne bavi se distribucijom meni licno nikako i nikad nemoze biti ekonomski odrziva.

Mnoga preduzeca postoje i tako polsuju i demantuju te, samim svojim postojanjem.

Nisi glup nego mlad i izvini jos jednom.

Ja sam mlad, steve je strani placenik, i tako.. za svaki nas stav imate neko ad hominem objasnjenje. Da nam nesto fali pa mi razmisljamo tako. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kakve ljigave komentare? 

Ljigave komentare:

1. Da sam glup jer sam to radio.

2. Da bi mi se nemci smejali jer kod njih gazda mora da placa i volontera( a ne placa gazda nego drzava)

3. Da sam toliko naivan da bih dozvolio da me neko iskoristi - pricajuci da je to firma koja menja volontere ko carape (sto nije sluchaj)

4. Pa one ljigave sprdnje: da mi neko okreci stan volonterski i slichne prozivke koji si sa vremena na vreme pravio sa "dobronamernom sestrom"

5. Izmisljotina "ti bi ostavio 10 000 ljudi na kosovu zarad eu" sto jednsotavno nije tacno jer sam se ja zalagao za ulazak u eu i dalje se zalazem ali ne pod uslovom da kosovo bude nezavisno. U tom slucaju sam protiv ulaska i to sam vise puta pisao. 

Ti si valjda dosledan i drzis se svojih reci...

Jesam i sto se mog volontiranja tiche sve je regularno. Jedino neregularno je sto ti pravis izmosljotine, straw man prozivoke na moj racun. 

Ti si slobodno pretpostavio da je to neko istovaranje gajbica de neke gazde uzmu nekog kao volontera da im istovara gajbice za dzabe par dana i predstavljas celu stvar kao da sam to radio a situacija je mnogo drugacija - to je ljigavo. 

Ja sam u najboljoj nameri pokusao da ti objasnim kakav je to posao i kako se to radi i zasto sam volontirao i da nije takav sluchaj, ti nisi hteo da saslusas nego si me namerno zavitlavao, podbadao, prozivao, pravio neke "fore" sa dankinjom.

Znaci sve je regularno ...

Jedina neregularna stvar je tvoje ponasanje. 

ALi kako neki kazu - podsmeh je skriveni kompliment. 

Подели на овим сајтовима

Добро је, момци...што се не држите теме, него се препуцавате око глупости?

Као што рекох, важно је да је момак вредан, радан, истрајан и у студирању и у пословним изазовима, и да поседује жељу ка стицању пословног искуства и познанства...није срамота волонтирати, није срамота евентуално бити финансијски оштећен или преварен, није срамота имати одређен став по питању природе пословања и његовог (не)исправног функционисања, итд, итд...срамота је бити лопов, хохштаплер и вуцибатина, ништа друго.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Mnoga preduzeca postoje i tako polsuju i demantuju te, samim svojim postojanjem.

Ja sam mlad, steve je strani placenik, i tako.. za svaki nas stav imate neko ad hominem objasnjenje. Da nam nesto fali pa mi razmisljamo tako. 

Keve mi nevenke da nemam nista protiv tebe!

Evo da udjemo malo u diojalog koji ima smisla..

Sta si naucio od komercijale za 6 meseci i sta je to gde bi ti recimo mogao da dominiras na razgovoru za posao u nekoj slicnoj kompaniji?

ako hoces da malo izdebatiramo ono sto bi tebi moglo stvarno da pomogne a firmu u kojoj si volontirao ucini drugacijom i boljom od konkurencije.

Procitaj me dobronamerno i reci mi sta si saznao i sta su neke tajne i specificnosti posla koje si savladao za 6 meseci,>?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Sta si naucio od komercijale za 6 meseci i sta je to gde bi ti recimo mogao da dominiras na razgovoru za posao u nekoj slicnoj kompaniji?

ako hoces da malo izdebatiramo ono sto bi tebi moglo stvarno da pomogne a firmu u kojoj si volontirao ucini drugacijom i boljom od konkurencije.

Procitaj me dobronamerno i reci mi sta si saznao i sta su neke tajne i specificnosti posla koje si savladao za 6 meseci,>?

Javi mi se privatno pa ce da pricamo tema nije o tome.

Подели на овим сајтовима

Давно су мудри људи схватили да - најважнија ствар за човека, па самим тим и за народ, јесте философија. Јер нас она руководи у свакодневним стварима које чине све ово што зовемо "друштво". Неколико милиона људи који свакодневно чине милијарду малих ствари.

Ако имамо исправан поглед на свет онда ће и тих милијарду поступака и одлука у збиру дати једну складну и добру целину. Иначе ће дати хаос и невољу. Исто као за појединца - једно парче торте које данас поједеш није ништа. Али ако сваки дан једеш по једно парче торте, за пар година имаћеш проблем са килограмима. Ту се показује наш карактер.

И зато свако од нас мора да заузме исправан став сваког дана, у сваком тренутку, па и на форумској теми - и ако то тренутно изгледа као "ништа" - јер ће то у збиру једног дана дати велики резултат.

А ругачи нека се ругају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nije sramota raditi, ni pomoci, ni raditi dzabe ali je pravo zadovoljstvo raditi neki posao i to upravo na nacin koji odgovara tvojoj zivotnoj filozofiji...

Recimo, covek liberal, koji se zalaze za smanjenje drzavnog ili sindikalnog uplitanja u odnose radnika i firme, koji se zalaze za ukidanje regulative zakonske prava i obaveza preduzeca, koji se zdusno zalaze za povecavanje profita preduzeca jer u tome vidi smanjenje cena i povecanje standarda itd ... Takva osoba treba biti zadovoljna kada nadje posao koji upravo pretace u praksu njegove ideje. A u slucaju Milosavljevica to je bilo njegovo iskustvo od 6 meseci volonterskog rada ( koje  nije nikako gratis vec volontiranje )...

Znaci potpuno je odstranio drzavu i zakonsku regulativu is svog odnosa sa firmom, firma nije platila ni dinar poreza i doprinosa sto je eve u duhu liberalne ekonomije, a on nije ostetio firmu ni za dinar radeci volonterski i tako je uvecao profit firme ... Znaci, ispunio je dodsedno u praksi sve za sta se zalaze u teoriji ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Logika je u tome sto ti ne znas kako se oporezuju prihodi. Onaj sto je zaradio 101 000 placa 20% na 100 000 a 25% na onu hiljadu preko 100 000.

Bojim se da se je ovde i zavrsila tema jer su se svi matematicari  razbezali koji su racunali, da covek sa platom od 120 000 dobija 80 000 i svrstava se u grupu manje obrazovanih i manje vrednih koji primaju 80 000 inace.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Биће право задовољство кад се коначно отарасимо комуњара и направимо нормално друштво.

Откуд у Америци комуњаре?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...