Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sve je to deo liberalnog kapitalizma, sto manje drzave, sto vise borbe za profit, manje drzavnih zakona i stega koji ogranicavaju privatnu inicijativu i povecanje profita ... Upravo sve ono sto ti volis ... Sto bi se reklo, trazili ste -gledajte ... Ja sam za socijalnu pravdu, radnicka prava, zakonom regulisane odnose radnika i privrednika itd ... Tako da nemas razloga za ljutnju, to je sistem koji se tebi dopada i sistem koji zastupas. Ja sam za solidarnost a ne za egoizam, ti si za egoizam ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ма не, остани, ја одох одавде и то под хитно. Znash sta mi najvise smeta? To sto ce vi da glasate za neke tamo dijabole koji dele taj nacin razmisljanja, koje ce da uvedu neke retardirane mere i nama mladima ovde josh vise da otezaju zivot. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 A sada vam je super udobno ... A uz put Milosavljevicu zasto da ne... Znas kako tebe zabole uvo za Srbe na Kosmetu kada je perspektiva EU... sada se stavi u polozaj tih Srba dole a nas stavi u polozaj Milosavljevica ... Zabole nas uvo bato za tvoj polozaj ... Bas lepo sa nase strane, zar ne? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Znas kako tebe zabole uvo za Srbe na Kosmetu kada je perspektiva EU... sada se stavi u polozaj tih Srba dole a nas stavi u polozaj Milosavljevica ... Zabole nas uvo bato za tvoj polozaj ... To da tebe boli uvo za polozaj i stanje u Srbiji, mladih u Srbiji a i na Kosovu to sam ja odavno skontao. Da te ne boli ne bi ti Dacic i Milosevic bili idoloski uzori. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 To da tebe boli uvo za polozaj i stanje u Srbiji, mladih u Srbiji a i na Kosovu to sam ja odavno skontao. Da te ne boli ne bi ti Dacic i Milosevic bili idoloski uzori. Nema ljutis tebra ... ti bi pustio niz vodu Srbe sa Kosmeta zarad EU ... zasto ocekujes drugaciji tretman za sebe od nekih drugih... Znas kako se kaze, kako sejes onako i zanjes ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Nema ljutis tebra ... ti bi pustio niz vodu Srbe sa Kosmeta zarad EU ... zasto ocekujes drugaciji tretman za sebe od nekih drugih... Znas kako se kaze, kako sejes onako i zanjes ... Ako brate, izvini sto sam ti rekao one lose reci. Reakcija iz besa. To nikad nisam izjavio, cak sam vise puta napomenuo da ne bih bio za ulazak u EU ako je nezavisnost Kosova uslov ali prastam ti laganje o meni. Nije problem. Mozes da radis sta hoces. Tvoje pravo od Boga dato da budes to sto jesi radis to sto radis. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sad nemas vise koju drugu glupsot da izmisljas pa lupetas da bih pustio vodu Srbe sa Kosmeta zarad Du iako sam vise puta napomenuo da ne bih bio za ulazak u Eu ukoliko je nezavisnost Kosova uslov? Svakim postom to potvrdujes ko si i sta si...nemas vise za sta da me provociras pa si nasao za to? Ne, nego ti ne dajem za pravo da delis moralne pridike a da u isto vreme si spreman da ostavis desetine hiljada ljudi dole zarad EU ...sve za EU ... Moze, ali bez pridikovanja nekom drugom za isto postupanje prema tebi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Malo ćemo da smirimo strasti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Ne, nego ti ne dajem za pravo da delis moralne pridike a da u isto vreme si spreman da ostavis desetine hiljada ljudi dole zarad EU ...sve za EU ... Nastavi da izmisljas da sam rekao stvari koje nisam, trudim se sve da prastam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sta je bre ovo ljudi?! Masovna makljaza a ja nisam pozvan?! Sramota! PS: dok se vi svadjate Guzenbauer koristi (ovo nije smesno) Ђуро Станивук and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Koliko ja poznajem komercijalu ti se Milosavljevicu neces najesti hleba sa tvojim stavovima u komunikaciji. Mame mi nevenke da to vrlo ozbiljno mislim pa u tom smislu procitaj neke knjigice koje se bave malo temom dijaloga. Zamisli kad dodjes kod nekog i ubedjujes ga da nema pojma u zivotu samo zato sto jos nije kupio tvoju marku proizvoda. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Па Барону и сестри Данки тешко да би нешто продао. Можда само вутру... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Sta je bre ovo ljudi?! Masovna makljaza a ja nisam pozvan?! Sramota! PS: dok se vi svadjate Guzenbauer koristi (ovo nije smesno) Ti lizes tamo onaj A4 LSD list ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Koliko ja poznajem komercijalu ti se Milosavljevicu neces najesti hleba sa tvojim stavovima u komunikaciji. Mame mi nevenke da to vrlo ozbiljno mislim pa u tom smislu procitaj neke knjigice koje se bave malo temom dijaloga. Zamisli kad dodjes kod nekog i ubedjujes ga da nema pojma u zivotu samo zato sto jos nije kupio tvoju marku proizvoda. Hvala na jos jednoj provokaciji, ali bih te zamolio da me ubuduce postedis komentara jer me nikada nisi u zivotu nit cuo nit video. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Hvala na jos jednoj provokaciji, ali bih te zamolio da me ubuduce postedis komentara jer me nikada nisi u zivotu nit cuo nit video. dobro Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука