Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ја сам овде, код њега, и делимо исту муку, за разлику од тебе, и хоћу да помогнем. Не само њему, него свакоме ко то жели. Јер желим да ово друштво крене напред. И не треба да мења мишљење због сто евра, него зато да би се подигао из те учмалости у које су га политичари и ово наше покварено друштво гурнули. Ако се буде само бунио и тражио већу плату и нека права, неће далеко стићи и пашће још ниже. Ја ово најискреније мислим и заиста му желим добро. А упоран сам у томе, јер сам и ја исто тако очајавао и знам како је. Ти не треба њему да ПОМАЖЕШ, јер није неспособан па да не може сам себи зарађивати за хлеб. Не само њему, него ником ко је способан. Као прво, човек не може да тражи посао зато што не може да добије вртић ако оба родитеља не раде. Помогни му у закону којим се остварују његова права па ће се он сам подићи. Ејј мука ми је више читати како једна страна хоће да помогне а друга је неспособна. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Tako je, ne o nekim, nego o mnogim stvarima. Taj sto nema skole je u prednosti naspram nekih koji misle da su popili svo znanje sveta, koje i nije upotrebljivo znanje, a to "znanje" cesto vodi u neznanje... Evo ti jedan primer, moja tetka zafršila elektrotehniku, profesor ovo ono, osim zadataka ne zna ništa da uradi, ono jedva sialicu zna da zameni. Kada bi je pitao da ti proveri instalacije u kući ili nedo Bog (), da popravi neki uređaj, svašta bi bilo. A recimo moj ćale, batali faks 2-3 godina bio, iako se time ne bavi ni sada, a nije ni pre, voli da čačka stvari, šta got da se pokvari, prvo on uzme u ruke da pokuša da popravi (ja mu hteo ili ne hrteo dođem kao neki šegrt) i vrlo često skoro uvek, popravi, ukoliko može da se popravi. E tek kada on vidi onda nosi kod majstora. I sad kada uporediš fakultet (zna da radi zadatke, praktično bukvalno ništa) i sa druge strane neko ko nije završio fakultet, a razme se u elektrotehniku (praktičnu orimenu) više od nekoga ko bi trebao to da zna DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 E moraš da voliš ovaj forum, krenusmo od Dinkića evo nas sad paralelno pričamo koji diktator je ubio više ljudi, da li je škola bitna i da li treba pomoći čoveku koji sam može da se snađe i da zaradi za hleb Милан Ракић and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ти не треба њему да ПОМАЖЕШ, јер није неспособан па да не може сам себи зарађивати за хлеб. Не само њему, него ником ко је способан. Као прво, човек не може да тражи посао зато што не може да добије вртић ако оба родитеља не раде. Помогни му у закону којим се остварују његова права па ће се он сам подићи. Када неко стално кука како су му угрожена права, нормално је да ћу да помислим да му треба помоћ. Закон не могу да мењам, па хоћу да помогнем како умем. Нисам ни мислио да неко уместо њега зарађује за хлеб, то му ти нудиш, само што знаш да тај неко нећеш бити ти, па зато и нудиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 E moraš da voliš ovaj forum, krenusmo od Dinkića evo nas sad paralelno pričamo koji diktator je ubio više ljudi, da li je škola bitna i da li treba pomoći čoveku koji sam može da se snađe i da zaradi za hleb То ти је све повезано, баћко. Као математика. И иначе су такви људи. Воле да причају ван теме. Ево један пример лепоте људске природе. stackoverflow.com је најпознатији технички (програмерски) сајт за постављање питања. Сва питања која нису правилно постављена, на која се може одговорити двосмислено или су типа "шта ви мислите", се бришу. Исто тако одговори који нису јасни, концизни и не одоговарају на конкретно постављено питање се такође бришу. Значи, строгоћа невиђена (али је зато све прегледно и јако се лако долази до жељених информација). У таквом строгом и сврсисходно контролисаном окружењу, имамо да је други најбољи одговор икад (по броју гласова) потпуна спрдња (иако прилично уметничка, могу да кажем) која се завршава речима: ALL IS LOST the pon̷y he comes he c̶̮omes he comes theichor permeates all MY FACE MY FACE ᵒh god no NO NOO̼OO NΘ stop the an*̶͑̾̾̅ͫ͏̙̤g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨe̠̅s ͎a̧͈͖r̽̾̈́͒͑e not rè̑ͧ̌aͨl̘̝̙̃ͤ͂̾̆ ZA̡͊͠͝LGΌ ISͮ̂҉̯͈͕̹̘̱ TO͇̹̺ͅƝ̴ȳ̳ TH̘Ë͖́̉ ͠P̯͍̭O̚N̐Y̡ H̸̡̪̯ͨ͊̽̅̾̎Ȩ̬̩̾͛ͪ̈́̀́͘ ̶̧̨̱̹̭̯ͧ̾ͬC̷̙̲̝͖ͭ̏ͥͮ͟Oͮ͏̮̪̝͍M̲̖͊̒ͪͩͬ̚̚͜Ȇ̴̟̟͙̞ͩ͌͝S̨̥̫͎̭ͯ̿̔̀ͅ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Када неко стално кука како су му угрожена права, нормално је да ћу да помислим да му треба помоћ. Закон не могу да мењам, па хоћу да помогнем како умем. Нисам ни мислио да неко уместо њега зарађује за хлеб, то му ти нудиш, само што знаш да тај неко нећеш бити ти, па зато и нудиш. Изнуђујеш од мене новац, претиш ми, шта? Где сам му ја то нудила хлеб? Тај неко нећу бити Ја. Јасно? Хајде укажи ми на поруку где сам нудила да неко уместо њега зарађује за хлеб? Пре ће бити да си ти нудио. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Plan nacista je bio potpuno istrebljenje određenih etničkih grupacija (Poljaka, Jevreja, Roma..), delimično istrebljenje i delimično porobljavanje drugih (Rusa, Belorusa, Ukrajinaca...). Einsatzgruppen su već streljale blizu 2 miliona civila (najviše žena i dece) u istočnoj Evropi do polovine 1941, pre nego što je i položen prvi kamen temeljac prvog koncentracionog logora u Evropi; pre Aušvica, Mathauzena, Jasenovca... Dalji je plan bio da se potpuno uništi bilo kakav spomenik slovenske kulture u istočnoj Evropi. Ovo su potpuno sproveli rušenjem do temelja Varšave, koja je jedva obnovljena posle 2. sv. rata po predratnim nacrtima. Plan je bio da posle zauzimanja Moskve taj grad sruše do temelja. Hitlerovo naređenje za Sankt Peterburg (tadašnji Lenjingrad) je da grad ima da bude srušen do temelja i stanovništvo u njemu zbrisano sa lica zemlje, bez prihvatanja ikakve predaje grada. U Belorusiji su uništili 90% naselja i ubili blizu 30% ukupne populacije. Za 6 godina nacisti su ubili ili direktno uzrokovali smrt preko milion dece u Evropi. Tako da bi bilo lepo da se malo uzima karakter neke ideologije i njenih zločina (a pogotovu neostvarenih planova) kada se vrši upoređivanje. Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Понављам...Дачић лупета за медаљу и свако ко реално, практично, искуствено и директно познаје ситуацију на терену, ко познаје реалност српске криминалне, политичке, пословне, економско - финансијске тужне али и гадне свакодневице, разумеће онај мој пост...све остало је јалово философирање и муд(р)овање. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Although not everyone who was swept up in the aforementioned events died from unnatural causes, Medvedev’s 20 million non-combatant deaths estimate is likely a conservative guess. Indeed, Aleksandr Solzhenitsyn, the literary giant who wrote harrowingly about the Soviet gulag system, claimed the true number of Stalin’s victims might have been as high as 60 million. Most other estimates from reputed scholars and historians tend to range from between 20 and 60 million. Super, onda znas i da je Solzenjicin pred kraj zivota shvatio da komunisti i nisu bili toliko zlo ... tako da je revidirao i svoje stavove o sovjetskom savezu .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 разумеће онај мој пост...све остало је јалово философирање и муд(р)овање. Јес', једино твој пост овде нешто вреди. Тема би требала да се зове: Соломоново мишљење о Дачићевој изјави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Јес', једино твој пост овде нешто вреди. Тема би требала да се зове: Соломоново мишљење о Дачићевој изјави. Ма јок, тема би требало да назове прича о Милановом ујаку. Crveni Baron, Милан М. and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 На потпуно исти начин грешиш и у свему осталом. Не читаш, не питаш, не трудиш се да научиш и промениш своје размишљање, а брзоплет си да осудиш и да мислиш да неко теби нешто дугује. Жао ми је, али некад је потребно човеку сасећи у лице уз грубље речи да би се опаметио. Ја теби, брате, заиста желим све најбоље и ако промениш тај став ту сам да ти помогнем, ако ничим другим онда бар саветом. А могу некад и да ти набацим неки послић где можеш зарадити 50-100 евра за два дана посла, ако будеш хтео да учиш. А ти аминуј данкињине постове и слажи се са њом. Она ће ти сигурно помоћи у животу... Сигурно је да ћеш му ти помоћи... ако буде хтео да учи . Од сада ће лајковати само твоје постове. Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Ма јок, тема би требало да назове прича о Милановом ујаку. Touché! Шта ћу кад је људина. Добровољац у рату, мајсторчина у миру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Touché! "ако ничим другим онда бар саветом." Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 "ако ничим другим онда бар саветом." У праву си, мислим да се ипак каже ни са чим. Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука