Jump to content

Манастир Гргетек

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Извини Мартирије што сам ти упала на тему :smizla10:

Нисам могла да одолим да се не похвалим да сам тамо била :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

хехехе таман посла, па тема је и твоја, наша заједничка, за све чланове...неко за нешто увек мора да буде покретач а остали ако се неко прикључи онда је тема успела :120286:

не знам који је проблем, вероватно је нешто код тебе те не можеш све фотке да видиш.

Подели на овим сајтовима

Код мене пише this page steals images from, па прецртано то from одакле :D
i kod mene takodje....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

манастир прелеп а отац Доситеј......каква љубав, какво гостољубље...нико мене и моју породицу у животу није тако угостио и дочекао ка о .Доситеј- велики духовник пун љубави и смирења ( у манастиру је од 12.године; окупио је око себе преко 40 сестара и све функционише беспрекорно)

Подели на овим сајтовима

Био сам там много пута.Много лепо и пријатно место.Ако се не варам тамо се налази копија Хиландарске тројеручице.Био сам једном кад се држао акатист Богородици тројеручици,било је пуно народа који су молили за оздрављење.Срећа па са прозора стана у Новом Саду гледам на свету Фрушку Гору. Велика је срећа кад су ти светиње веома близу.

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

Не вараш се, тамо се налази копија иконе из Хиландара. Ми смо били 25. јула, баш на Празник Иконе Богородице Тројеручице. Како су све организовали, спремили, угостили онолики народ... Невероватно.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Bila sam jedne godine ovdje i od svih fruskogorskih manastira koje smo obisli, ovaj je ostavio najveci utisak.

Divan jeee :)

Sjecam se i covjeka koji je prodavao svjece i monaha u prodavnici...svi su bili ljubazni sa nama smotanima. :)

Hvala za slike, bas su me podsjetile na sve ovo. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...