Ленка* Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Извини Мартирије што сам ти упала на тему Нисам могла да одолим да се не похвалим да сам тамо била Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 хехехе таман посла, па тема је и твоја, наша заједничка, за све чланове...неко за нешто увек мора да буде покретач а остали ако се неко прикључи онда је тема успела не знам који је проблем, вероватно је нешто код тебе те не можеш све фотке да видиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Najlepši fruškogorski manastir ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Код мене пише this page steals images from, па прецртано то from одакле i kod mene takodje.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 манастир прелеп а отац Доситеј......каква љубав, какво гостољубље...нико мене и моју породицу у животу није тако угостио и дочекао ка о .Доситеј- велики духовник пун љубави и смирења ( у манастиру је од 12.године; окупио је око себе преко 40 сестара и све функционише беспрекорно) Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Био сам там много пута.Много лепо и пријатно место.Ако се не варам тамо се налази копија Хиландарске тројеручице.Био сам једном кад се држао акатист Богородици тројеручици,било је пуно народа који су молили за оздрављење.Срећа па са прозора стана у Новом Саду гледам на свету Фрушку Гору. Велика је срећа кад су ти светиње веома близу. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Не вараш се, тамо се налази копија иконе из Хиландара. Ми смо били 25. јула, баш на Празник Иконе Богородице Тројеручице. Како су све организовали, спремили, угостили онолики народ... Невероватно. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Октобар 27, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2015 Данашње фотографије. Sanja Т. and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Октобар 27, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2015 Преображењски скит - манастир Гргетег Данче* and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Октобар 27, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2015 Bila sam jedne godine ovdje i od svih fruskogorskih manastira koje smo obisli, ovaj je ostavio najveci utisak. Divan jeee Sjecam se i covjeka koji je prodavao svjece i monaha u prodavnici...svi su bili ljubazni sa nama smotanima. Hvala za slike, bas su me podsjetile na sve ovo. Milan023 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука