Вељко Н. Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Ваистину се роди! Свако добро од Богомладенца Христа свим форумашима! Пг and Ронин је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Hristos se rodi to meni godi.. Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Jos malo humora, apropo petardi i vatrometa Баба је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo! ХРИСТОС СЕ РОДИ!ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!Хрыстос нараджаецца - слаўце!Хрыстос зь нябёс - прыміце!Хрыстос на зямлі - узвысьцеся! Prawosławna kolenda "Wstawajtie Wstawajtie" Kolenda Prawosławna "wstawajtie wstawajtie" w wykonaniu mnichów klasztoru Św. Onufrego w Jabłecznej http://www.klasztorjableczna.pl/ http://goo.gl/yLYJDV Kolędy Prawosławne w wykonaniu zespołu PRYMAKI Još dvije kolede možete poslušati ovdje: https://www.pouke.org/forum/topic/37551-срећан-бадњи-дан-и-божић/?p=1229219 Deja Vu, Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Mir Boziji Hristos se rodi i sve najbolje svima! Млађони and Пг је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Vaistinu se rodi! Пг and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Заиста се роди, рођаци љубљени! Снежана, Млађони, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Vaistinu se rodi Пг је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Zaista se rodi! Никола Поповић and Пг је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Ваистину се роди!Преносим вам поздраве од брата Богдана_. Никола Поповић, Пг and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 7, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Vaistinu se rodi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Srecan bozic svima. Пг and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Никола Поповић, Драшко, Тања1 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 7, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2019 Hristos se rodi dobri narode! U ovako mutno i besmislom zagadjeno vreme, samo jedna dobra zelja za sve vas i sve vase: da vam svima Nebo uvek bude mera u svemu sto radite, i putovodja gde god da krenete. Ili kako bi to rek`o nas vl. Nikolaj - "zapamti cedo, sta god tkas, vezuj konce za Nebo". Da ste zivi, zdravi, bodri i radosni, u vek i u vecnost! AnaLaz, Ana B., Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука