Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Паори најављују жешће блокаде путева Ово може само у Србији. "Координатор протеста и председник Уније пољопривредних произвођача из Баваништа Јовица Јакшић рекао је Танјугу да је потпуно блокиран пут Панчево–Београд, а да ће сутра ујутру доћи још трактора уколико представници уљара до 20 сати вечерас не пристану на већу откупну цену – односно 35 динара по килограму уместо предложених 25 динара." Ово је толико ван сваког разума да немам речи...Ако им ово успе, ја прелазим у друмске разбојнике. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Варвари... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Jadnici da ne mogu biti jadniji. To sto glume zrtve, i da mi je tesko, zbog toga navodno treba da ispastaju drugi ljudi koji normalno putuju i idu svojim poslom i nemaju nikakve veze sa njihovim problemima koji najcesce izviru iz gramizovisti, i bahatosti i totalnom odsustvu bilo kakvog razumnog preduzetnistva. Ako smatraju da postoji krivac, treba onda da blokiraju zgradu vlade, kancelariju ministarstva, ako smiju, nego ovako se napenale sa svojim traktorima i normalan svijet ne moze da zivi od njih. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ja sam za paore, pružam im svu podršku, njihov rad treba da se naplati, ne radi se tu o gramzivosti nego o bahatosti i lopovluku vrha Srbije. Taj suncukret što se odkupljuje od paora preodaje je po ceni od oko 55 dinara po kili, znači država nit orala nit kopala uzme 30 din/kg. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ja sam za paore, pružam im svu podršku, njihov rad treba da se naplati, ne radi se tu o gramzivosti nego o bahatosti i lopovluku vrha Srbije. Taj suncukret što se odkupljuje od paora preodaje je po ceni od oko 55 dinara po kili, znači država nit orala nit kopala uzme 30 din/kg. Cekaj ko otkupljuje sunckoret, vlada Srbije otkupljuje od paora? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
error Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Блокирају пут када се најави увоћење меритократије у систем субвенција, блокирају пут када им не одговарају цене. У питању је најобичније друмско разбојништво и уцењивање државе преко грбаче других људи (људи који им поред тога што непосредно пате због њихових блокада, плаћају из свог џепа субвенције, јер субвенције не плаћају из свог џепа ни Дачић, ни Вучић, ни Николић, већ порески обвезници, а вероватно ће државне дугове подмиривати и праунуци данашњих пореских обвезника, док ће праунуци паора наследити богатсво дедова, али и даље живети на субвенцијама оних чији им дедови нису оставили земљу). Гледам паоре у својој околини, имају некретнине, џипове, нове аутомобиле, најмодернију пољопривредну механизацију и наравно поред свега тога непрестано кукају. Али тако је изгледа свуда у земљама бивше СФРЈ. Grizzly Adams and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Није овде питање да ли су у праву, него немају права да блокирају путеве и ометају друге људе. Зна се како се протестује. -Владимир- and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Ne zna se kako se protestuje, jer kad protestuju ispred vlade ne dobiju nista. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Од владе и не треба нико да добија ништа. Ако имаш производ изађеш лепо на пијацу/тржиште па продајеш. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Od koga da dobiju cene? Kad se planski obaraju na stetu poljoprivrednika od strane vlade(politicari mafijasi)... ne znam sta pricas o pijaci i trzistu, nesto si pobrkao. Poljoprivreda u Srbiji nije tvoje polje strucnosti, nisi upoznat ni najmanje. Da bi se upoznao sa situacijom dovoljno je da pogledas par emisija Otkos-a ili sl. A ljude koji mirno protestuju i bore se za koru leba nazvati varvarima je krajnje neumesno. Ti isti ljudi hrane celu Srbiju ako nisi znao. Imali smo vec pre koju nedelju ovu temu na forumu... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Па не знам ја што и ко. Нека се они расправе са тим људима са којима имају проблем, а не да сметају некоме ко са тим нема никакве везе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Следећи пут кад мени нешто не буде одговарало, одем у време жетве на њиве и из протеста запалим куруз. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Dobis kaznu, paljenje na njivama je zabranjeno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Онда ћу да их пресретнем на путу за њиву и да им не даднем да прођу. Има да се купи самоходка на војном отпаду за иљаду евра. Ја треба да касним на посао зато што њима нешто не одговара. А мени је све супер, је л'? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2013 Nesto ne odgovara? Njima cela godina zavisi od toga, a ti zavisis od njih tj od leba, poredis svoj dan dva sa njihovih godinu dana? alal ti cufte Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука