DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa napisao sam da ljudi i andjeli ne mogu da se porede... kolko ja znam, mozda i nisam u pravu za pokajanje, ali mislim da sam vremenom to tako razumeo i formirao misljenje. @Deki Nije to americka propaganda, nego je to propaganda demona, isto kao u vreme paganizma, tad su poprimali oblik bogova, vila i cudila, a sada su aktuelni u vidu vanzemaljaca. A posto smo u krajnjoj etapi ovog vida postojanja, mislim da odredjena vrsta demona izgleda bas tako kako se i predstavlja, mali sivi(pandan u epskoj fantastici je Golum), pre toga su bili mali zeleni. Najjaca fora je onaj stereotip: "Dolazimo u miru!" Tema je izuzetno pipava, moze lako da se pobrkaju andjeli i demoni... Жедни је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Samo u našoj galaksiji ima oko 400.000.000.000 zvezda. A u vidljivom svemiru ima oko 170.000.000.000 galaksija. A računa se da je svemir minimum deset puta veći od ovog dela koji mi možemo da vidimo...a možda je i beskonačan. Pa vi računajte Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa napisao sam da ljudi i andjeli ne mogu da se porede... kolko ja znam, mozda i nisam u pravu za pokajanje, ali mislim da sam vremenom to tako razumeo i formirao misljenje. @Deki Nije to americka propaganda, nego je to propaganda demona, isto kao u vreme paganizma, tad su poprimali oblik bogova, vila i cudila, a sada su aktuelni u vidu vanzemaljaca. Ne znam,ja ipak mislim da je to umnogome ljudski faktor.Malo nepogode,malo bolesti,malo vanzemaljci,bitno je ljude zaludjivati necim. Gle,i dan danas imas ljude koji "vidjaju" bogove,vile i ko zna sta jos,ali nisam nasao (a nisam se bas ni trudio) nigde da su ljudi pre 2000 godina vidjali male,zelene,glavate stvorove u metalnim letecim tanjirima DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa nisu, zato sto se aktualizuju shodno vremenu... danas pored malih sivih postoji i nordijski tip visokih zgodnih plavusana plavih ociju hyper-napredne civilizacije iz sazvezdja Plejade, to su oni sto upozoravaju na gusterove iz paklova Kolko ljudi ima koji su medijumi bas takvim demonima... a propaganda je zestoka, to nisu dupli alibiji nego trodupli, a mozda i nisu... Mnogi ce biti prevareni... New Age pokret... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Gle,i dan danas imas ljude koji "vidjaju" bogove,vile i ko zna sta jos,ali nisam nasao (a nisam se bas ni trudio) nigde da su ljudi pre 2000 godina vidjali male,zelene,glavate stvorove u metalnim letecim tanjirima Па нису зато што није било у то време тако модерне технологије DYNABLASTER and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Па нису зато што није било у то време тако модерне технологије Pa to i ja kazem.Produkt ljudskog uma Za par godina ce vanzemljaci nositi smartphone i kuckati po Poukama Милан Ракић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa to i ja kazem.Produkt ljudskog uma Za par godina ce vanzemljaci nositi smartphone i kuckati po Poukama Све је могуће ! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne znam,ja ipak mislim da je to umnogome ljudski faktor.Malo nepogode,malo bolesti,malo vanzemaljci,bitno je ljude zaludjivati necim. Gle,i dan danas imas ljude koji "vidjaju" bogove,vile i ko zna sta jos,ali nisam nasao (a nisam se bas ni trudio) nigde da su ljudi pre 2000 godina vidjali male,zelene,glavate stvorove u metalnim letecim tanjirima Jeste Jezekilj video, ali to je bio heruvim, andjeo nama nezamislive pojave, pa zato mnogi to svedocenje tumace preneseno. http://wwwyu.com/biblija/26jzk010.htm Moja teorija je da je rodnoverni srbski "kolovrat" upravo to sto je Jezekilj opisao. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ja licno se nikada nisam zamajavao time niti sam verovao u vanzemljake.Sumnjivo mi je i to kako se kroz istoriju nisu pominjali,kako nisu nalazeni dokazi o njihovom postojanju nego je sve to krenulo pre nekih stotinak godina...hocu da kazem da smatram da je to propaganda americkih obavestajaca ili koga vec da bi manipulisali narodom. E,onda sam gledao onog ateistu Stojanovica kako prica da je nasa planeta u poredjenju sa ostatkom univerzuma kao jedno zrno peska od svih na zemlji.E to me je malo smutilo Ne radi se ni okakvoj propagandi, ni americkoj ni demonskoj. Razlog zbog cega se u poslednjih 100 godina govori o vanzemaljcima, jeste bas u tome sto je astrofizika dosla do mnogih otkrica o izgledu i funkcioisanju kosmosa, o mogucnosti postojanja mnogo planeta, a ne samo u okviru suncevog sistema i to je onda pokrenulo sasvim opravdano pitanje izvanzemaljske rase. Takodjer covjek je bas u to vrijeme i poletio, i time na masti pridodao mogucnost da mozda vanzemaljci isto lete i savladjuju interstelarne daljine, pored toga da mozda zive na nekoj planeti. Ako se vratimo samo malo dalje u proslost u recimo Kopernikovo vrijeme, pola toga nije bilo znano, pa nije bilo ni terima kojima bi se moglo zamisljati uopste vanzemaljce a da se ne ode u metafizicku sferu. O jos starijem perioud, biblijskom pogotovo da se ne govori. MAda ne radi se o tehnologiji, radi se prosto o cinjenicama koje su otkrivene u vezi univerzuma, a to mozda pokrece pitanje postojanja vanzemaljaca. Ne mora znaciti da ih treba zamisljati sa potpuno istim osobinama kao ljude. Mozda nemaju gradove, i telefone vec koriste fiziku na drugi nama nepoznat nacin. A to da jesmo zrno pijeska, jesmo. Zrno smo pijeska samo u nasoj galaksiji, a u odnosu na citav univerzum (mozda i moguci multiverzum) samo smo molekul tog zrna. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Jeste Jezekilj video, ali to je bio heruvim, andjeo nama nezamislive pojave, pa zato mnogi to svedocenje tumace preneseno. http://wwwyu.com/biblija/26jzk010.htm Moja teorija je da je rodnoverni srbski "kolovrat" upravo to sto je Jezekilj opisao. Pa,iskreno ne znam,nisam upucan u tu pricu.Opet mi je tesko da shvatim da je Jezekilj video andjela onakvog kako sam ja opisao vanzemaljca sa sve vozilom.Opet,necu da pametujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa citaj sta pise, nema veze sa tvojim opisom. Sto se tice demona, danas NLO vise nije mit, svedocenja ima kolko oces da se vise ne moze ignorisati i odbaciti kao plod maste, cak ima i kidnapovanja, mislim da najvise ordiniraju po americi jer je centar bezboznistva. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Мрзи ме више да одговарам на ово питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa citaj sta pise, nema veze sa tvojim opisom. Sto se tice demona, danas NLO vise nije mit, svedocenja ima kolko oces da se vise ne moze ignorisati i odbaciti kao plod maste, cak ima i kidnapovanja, najvise ordiniraju po americi jer je centar bezboznistva. Od kuda to da je Amerika centar bezboznistva?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Pa otkud da nije?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Od kuda to da je Amerika centar bezboznistva?! Pa mora biti bezbozna kad vrse vojne akcije sirom svijeta. Neprijatelji su uvijek bili bezbozni. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука