Милан М. Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Не сумњам да си знао, него у случају да неко не зна да те погрешно не схвати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Па само кажи да или не као малопре? Da Шта се десило када су први људи отишли у свемир? И остали тамо.... Kako misliš ostali tamo, niko nije ostao svi su se vratili. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Такве планете постоје и оне су прве на списку за тражење живота, али и за проучавање ради могуће колонизације. Какве бре планете, па то су измислили астролози да имају у чега гатати... Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Pa u suštini nije, samo da bi mi dokazao da nepostoje, moraš da uradiš nešto nemoguće, da obiđeš svaku zvezdu da nađeš sve planete na kojima vladaju uslovi slični kao kod nas i da nige ne nađeš život, onda bi ova verovatnoća bila mnogo veća za "život van planete Zemlje ne postoji", ali i onda bi ipak postojala verovatnoća da život postoji u nekom drugom obliku, u drugačijim uslovima. Da bi 100% bio siguran i da bi tvrdio da znaš sa sigurnošću da nema života van Zemlje moraš uraditi nešto još neverovatnije, a to je da pređeš svaki pedalj svemira i da nigde ne nađeš ni biološki život, onda biu znao da u našem univerzumu ne postoji život nigde drugde sem na Zemlji. I sam vidiš da do ovoga nikada neće doći, tako da za sada ostaje nam samo ne znanje o postojanju vanzemaljskog života, jedino što možemo da dokažemo je postojanje takvog života (ukoliko postoji i ukoliko ga nađemo), dok dokaz o ne postojanju je pa nemoguće pribaviti. Eво шта веле Тарабићи по овом питању: Otici ce coek i do drugijeh svjetova i tamo zateci prazninu i pustos, ali ce jopet smatrati da sve bolje zna, nego li, Boze prosti, sam Bog. Tamo sem mira Bozijeg nista vidjeti nece, ali ce srcem i dusom osjetiti svu Boziju ljepotu i snagu. Ljudi ce se kolima voziti i po mjesecu i po zvjezdama. Oni ce tamo traziti drugi zivot, ali tamo zivota vakog kakav je u nas biti nece. Bice ga, ali oni nece umjeti da razumiju da je to zivot nakav kakav jeste. Onaj koji budne tamo iso, a ne budne, Boze prosti, vjerovo u Boga kako prilici coeku od casti i postenja, taj kada se budne vratijo ce reci: "Ej, vi, ljudi, koji Boga sa sumnjom pominjete, podjete vamo dje sam ja bijo, pa cete ondakar vidjeti sta je snaga i um Boziji!" ЗАБРЗАТ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Da Kako misliš ostali tamo, niko nije ostao svi su se vratili. Ма мислим на прве астронауте, на њихове изјаве шта им се дешавало... VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2013 Ма мислим на прве астронауте, на њихове изјаве шта им се дешавало... Pojasni?Ukoliko misliš na to se usled dužeg boravka u svemiru koštana masa mislim smanjuje koštane mase, i to što mišići slabije rade, jer nemaju opterećenje koje ovde stvara gravitacija, jesam. Ali nešto mi govori, da ne misliš na ovo nego na neku weird/teorija zavere pojavu koju si negde video. Ako možeš da pojasniš ovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Да би постајала идентична планета као Земља,са свим што на њој постоји,по логици ствари она мора бити на истом растојању удаљена од своје звезде,као наша од сунца,и истих величина...Да смо ми који километар ближи или даље од сунца,или би се спржили или замрзнули... Nije neophodno da planeta naseljena čivim bićima ima identične uslove za život kao Zemlja. Na primer,Evropa-Jupiterov satelit poseduje naslage leda,i tu će neki oblik života nesumnjivo biti pronađen. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Pojasni? Ukoliko misliš na to se usled dužeg boravka u svemiru koštana masa mislim smanjuje koštane mase, i to što mišići slabije rade, jer nemaju opterećenje koje ovde stvara gravitacija, jesam. Ali nešto mi govori, da ne misliš na ovo nego na neku weird/teorija zavere pojavu koju si negde video. Ako možeš da pojasniš ovo Јављања Бога путем анђела да им није ту место, почевши од Руса до Американаца..... VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Јављања Бога путем анђела да им није ту место, почевши од Руса до Американаца..... Na koji način? E ajde odg brzo, dosatilo mi tvoje trolovanje iako moram priznati veliki deo je bio zabavan odoh uskoro da spavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Јављања Бога путем анђела да им није ту место, почевши од Руса до Американаца..... Почевши од Лајке. GeniusAtWork and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Na koji način? E ajde odg brzo, dosatilo mi tvoje trolovanje iako moram priznati veliki deo je bio zabavan odoh uskoro da spavam Па као и Аврааму, слично, не баш толико VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Почевши од Лајке. Замало, да је била човек можда, овако ништа... VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Па као и Аврааму, слично, не баш толико Šta im se to konkretno desilo? Ako možeš da budeš malo precizniji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЗАБРЗАТ Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Јавио им се Бог путем анђела и рекао им шта ћете ви овде,овде вам није место. Довољно? VARE, LEGIONES REDDE! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Јавио им се Бог путем анђела и рекао им шта ћете ви овде,овде вам није место. Довољно? Čekaj misliš na one posledice koje su sasvim normalne za mesto gde nema gravitacije, a koje sam ja nabrojao. Ili misliš na neku suludu stvar gde su se anđeli lično obratili astronautima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука