Милан Меденица :) Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ni u ludilu!штооооооо? Ne sluzi nicemu osim truckanju vremena Asocijalizuje Tehnicki je lose izveden. Oni AJAX appsi su mnogo sporiji nego myspaceovi i hi5 widgeti. Vizelno je ruzan јао животе радости, па могли бисмо ни мање ни више да тврдимо исто то и за форум 0102_laugh само без ајакса и осталог 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Ne bi smo mogli Ovaj forum je Vizuelno mnogo lepsi od fejsbuka Tehnicki je bolji, ne koci, ne izovodi gluposti sa apps-ima Sluzi za druzenje i razmenu iskustva u veri i zovotu kao i za zanimljive diskusije o veri Organizuju se zivit susreti, sabori tako da je opet neuporedivo sa fejsvom gde vecina zauvek ostanu u bot fazi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/petar.petrovic.njegos У једном тренутку, прије мјесец или мало више, сам обрисао све пријатеље због неких неугодности са провалама на налог. Полако додајем једног по једног назад 4chsmu1 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 Imao ga - sad ga nemam.Tinejdžerska alatka. crutches Glavna odlika facebook kod većine potrošača je voajerizam po tuđim profilima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 evo kako izgleda kad nečije reči izvadite van konteksta i ne pomenete naslov teme.... Imao ga - sad ga nemam.Tinejdžerska alatka. gandalf је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 evo kako izgleda kad nečije reči izvadite van konteksta i ne pomenete naslov teme.... Imao ga - sad ga nemam.Tinejdžerska alatka. Kako beše? Zvao se Rastko pa Željko pa Radiša pa Nedeljko pa Spomenko. crutches Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 da... a epilog- jednom nogom u grobu a drugom na kori od banane gandalf је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Hvala svima koji su me nasli na fb...bas leeeeeeeeeeeepooooooooo mense0198626478946378946 meni je ovaj forum nezamenljiv, a fb...imaju svi pa sto da nema i mali Mujo... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 12, 2010 Hvala svima koji su me nasli na fb...bas leeeeeeeeeeeepooooooooo mense0198626478946378946 meni je ovaj forum nezamenljiv, a fb...imaju svi pa sto da nema i mali Mujo... :bla: smej.gif :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 nije bitno fb ili...samo da se druzimo :bla: :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Август 12, 2010 Пријави Подели Написано Август 12, 2010 da... a epilog- jednom nogom u grobu a drugom na kori od banane Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100002675080572&ref=ts Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Да ли су вам нестале профил пицтуре са фејса !? Ја не видим ни моју, ни слике пријатеља... smiley-dance007 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Да ли су вам нестале профил пицтуре са фејса !? Ја не видим ни моју, ни слике пријатеља... :huh: па ти си дечко феномен 0102_laugh иначе, ова профилка ти је spooky blessyou клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Да ли су вам нестале профил пицтуре са фејса !? Ја не видим ни моју, ни слике пријатеља... :huh: crvenilo crvenilo crvenilo 0409_feel 0409_feelfenomen... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука