wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Hrvati u dalmaciji zive isto koliko i Srbi. A to sto su Srbi proterani odatle pitaj Milosevica i Tudjmana. Njihov odnos je doveo do proterivanja, nista drugo. Mogli su lepo da zive tamo u republici Hrvatskoj, kao sto su ziveli dotle. Sam si napisao da ne poznajes Srpsku Istoriju,a sad si pametniji i od episkopa Nikodima Milasa.Divno. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Vladika Nikolaj je sve ovo sto je dejan citirao govorio u kontekstu Srbi prema Bogu. I siguran sam da u ovom kontekstu vladika Nikolaj nikad ne bi upotrebio te reci. Pisao je da Bog dopusta lose stvari jer smo se udaljili od Njega ali nikad nije napisao da Srbi prestanu da se bore protiv dopustenog im zla neprijatelja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 A gde sam ja rekao da treba da prestanu da se bore? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Sam si napisao da ne poznajes Srpsku Istoriju,a sad si pametniji i od episkopa Nikodima Milasa.Divno. Ti imas obicaj da izvrces reci. Nisam rekao da ne poznajem uopste, poznajem isto koliko i ti mozda nesto manje. Nisam skolovani istorichar, poznajem ono sto se uci u srednjoj skoli a uci se dosta. Istoriju prava u srbiji recimo verovatno znam detaljnije i bolje od tebe ali to je druga prica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Ista prica samo sto ja ne mogu da odem u svoju kucu u Klini opstina Pec. Приметила сам неку сличност одавно, итд, но нисам знала да нам је нешто уопште заједничко. Добро је што смо живи, све остало је природно. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Kao da je to bitno?Postavljas pitanje intimne prirode Znači nisi. A bitno je veoma jer očigledno nemaš pojma o čemu pričaš, usta su ti puna patriotizma sve dok ti d**e nije u opasnosti. Jeste lepo i lako biti patriJoita za tastaturom, nemoj da se sekiraš možemo svi mi to da budemo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Архимандрит Сава Јањић Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Upravo dobih poruku na Fejsu koja verovatno ponajbolje zakljucuje ovu pricu: "Postovani oce Sava svaka vam cas na cestitkama jer to zlato pripada Srbiji jer Kosovo je Srbija" Млађони, JESSY, Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Znači nisi. A bitno je veoma jer očigledno nemaš pojma o čemu pričaš, usta su ti puna patriotizma sve dok ti d**e nije u opasnosti. Jeste lepo i lako biti patriJoita za tastaturom, nemoj da se sekiraš možemo svi mi to da budemo. Zanimljivo kako meni reko "pusku nisi drzao a drzao bi glavnu rec"... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 A gde sam ja rekao da treba da prestanu da se bore? Pa tako sam razumeo malo smo se podelili na dva tabora u ovoj prici,pa sam tako mislio. Sva sreca po mene brate da nije tako i prastaj. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Приметила сам неку сличност одавно, итд, но нисам знала да нам је нешто уопште заједничко. Добро је што смо живи, све остало је природно. bas umes da iznenadis sestro Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Znači nisi. A bitno je veoma jer očigledno nemaš pojma o čemu pričaš, usta su ti puna patriotizma sve dok ti d**e nije u opasnosti. Jeste lepo i lako biti patriJoita za tastaturom, nemoj da se sekiraš možemo svi mi to da budemo To je tvoje povrsno misljenje,moje je da izaberem hocu li ti odgovoriti.Mozda bi ti odgovarao i moj jmbg. Patriota je uvek patrioa,sa i bez "j" ,i za tastaturom ,sa olovkom, na ulici,i u neprijateljskom okruzenju.I kukavica je uvek kukavica,ko svoju otadzbinu ne brani perom(tastaturim) nece ni puskom.Vec sam rekao,da se ne ponavljam,ljubav prema otadzbini se moze meriti ko je ko stradao za nju,a i dalje je voli.Pametnom dosta. Vidim ti veoma dobro znas o cemu pricas,ubi te jaka rec. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 To je tvoje povrsno misljenje,moje je da izaberem hocu li ti odgovoriti.Mozda bi ti odgovarao i moj jmbg. Patriota je uvek patrioa,sa i bez "j" ,i za tastaturom ,sa olovkom, na ulici,i u neprijateljskom okruzenju.I kukavica je uvek kukavica,ko svoju otadzbinu ne brani perom(tastaturim) nece ni puskom.Vec sam rekao,da se ne ponavljam,ljubav prema otadzbini se moze meriti ko je ko stradao za nju,a i dalje je voli.Pametnom dosta. Vidim ti veoma dobro znas o cemu pricas,ubi te jaka rec. Vucko objasni ti njima da je tvoj vuk trenutno u fazi posmatranja. Nije jos postao megazord (to je kad u moznim rendjerima i ben tenu ona faza za najzescu borbu wolf and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Upravo dobih poruku na Fejsu koja verovatno ponajbolje zakljucuje ovu pricu: "Postovani oce Sava svaka vam cas na cestitkama jer to zlato pripada Srbiji jer Kosovo je Srbija" Svaka cast oce mnogi se nismo ukljucili na temu jer ne volimo tebe vec smo znali kakve ce sve bedarije da upute vasi "branitelji". Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Kako mozes tolko degradirati sopstvenu naciju,nije mi jasno.Kako siptari nisu okupatori,kad proteruju vekovne stanovnike tog podrucja!?Srbi su tu pre Siptara ,siptari tek posle posle srpsko-turskih ratova( 1876- 1878)postali vecinsko stanovnistvo na tom podrucju,i od tad stalno pod Siptarskim terorom,Srbi su gonjeni i proterani.Ako je neko nekom oduzeo na silu nesto,sta je to nego okuacija?Nije to prodana zemlja i imovina odstrane Srba,pa da oni nisu okupatori.Gde su im je verska i nacionalna bastina? Hrvati su okupirali Dalmaciju,tako sto su se tu naselili i progonili Srbe (,istom metodikom,kao i Siptari na KiM.),pogotovo posle 95 na tom podruciju,iz Bosne ,pa i Kosova i Metohije.A koliko je Dalmacija njihova i kad su doseli govori podatak,ko ima vise Kulturnih spomenika,verskih objekata,kao i etnicki cistih mesta do 1995 godine na tom podrucju.Preporucujem Nikodima Milasa,"Pravoslavna Dalmacija",i Branka Colovica"Sakralna bastina Dalmatinskih Srba". Apsurdno je polemisati sa covekom koji se ne razume u nacinalne migracije. Мислим да би ти добро дошла школа, а не да се брукаш. Значи по твојој логици Срби су окупирали Војводину, Крајину, ... па чак и Чикаго смо окупирали. Да не причам да смо окупирали читаво Балканско полуострво када смо се доселили у великој сеоби на Балкан. Ма дај, врло се добро зна шта представља окупација. Успостављање стране власти ограниченог трајања над једном територијалном области. Дакле странци управљају и владају над домаћим становништвом. Током оба светска рата Србија је била окупирана. Масовне миграције су углавном присилне, углавном ради опстанка тог народа. Било ради пуког преживљавања, као што се дешавало у Далмацији и сиромашним крајевима где је било мало земље да прехрани све становнике, било због страха од терора. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2013 Масовне миграције су углавном присилне, углавном ради опстанка тог народа. Било ради пуког преживљавања, као што се дешавало у Далмацији и сиромашним крајевима где је било мало земље да прехрани све становнике, било због страха од терора. Један од важних узрока промена структуре становништва Косова и Метохије је и импозантан број илегалних прелаза границе и насељавања КиМ. Плански је све то рађено, тероришући Србе. Турци су их углавном најурили ради опстанка нас Срба. wolf and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука