МилошБГ Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 PRATI SPORT: Iguman Sava Janjić čestitao kosovskoj reprezentativki na medalji! (FOTO) Mejlinda Kelmendi osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u džudou, nastupajući pod zastavom Kosova, a večeras je dobila neočekivane čestitke od igumana Save Janjića, koji kaže da je njen uspeh dobar za sve na Kosovu Foto: judograndprix.org, Tanjug Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić večeras je čestitao Mejlindi Kelmendi na osvojenoj zlatnoj medalji na Svetskom prvenstvu u džudou, koju je osvojila nastupajući za reprezentaciju Kosova. Monah Sava je to učinio na svom Tviter profilu, a reakcije su različite. Dok jedni tvrde da je time priznao nezavistnost tzv. Republike Kosovo, drugi podržavaju njegov postupak. Kako god, iguman Sava je istakao da su to dobre vesti za sve na Kosovu. Grizzly Adams and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Kulturan covek! Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Dobronamerno pitam,da li ovo zaista vodi negde gde ne treba? Cemu ovakvi uzastopni izlivi oca Save prema svemu sto ima neki odraz "Kosovo" ? Za neupucene cesti su ovakvi primeri onoga sto otac Sava pise na twitteru,cesto se istice to Kosovo koje malo bode u oci svim ljudima. Mislim da je otac Sava i clan foruma,zaista bi voleo da znam zasto konstantno ovakve stvari... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ево, отац Сава је члан форума па може лично да одговори. Ја у овоме видим културу једног великог човека какав је отац Сава Јањић, који разуме и време и место где живи и где је манастир Дечани. Milan Nikolic, JESSY, Лазар Нешић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ево, отац Сава је члан форума па може лично да одговори. Ја у овоме видим културу једног великог човека какав је отац Сава Јањић, који разуме и време и место где живи и где је манастир Дечани. Oce,ne zanima mene to cestitanje nekoj dzudistkinji mada moramo znati da otac Sava npr nije skoro cestitao nikome ko je osvoji neku medalju za Srbiju ali ajde to na stranu sad,vec to isticanje lepe vesti za Kosovo, odlicne stvari na nasem Kosovu, boljitak na nasem Kosovu,premijerka Kosova,predsednik Kosova itd itd. Олимп, wolf, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ево, отац Сава је члан форума па може лично да одговори. Ја у овоме видим културу једног великог човека какав је отац Сава Јањић, који разуме и време и место где живи и где је манастир Дечани. Moderan monah.Kulturno je iskazao svoje kvislinstvo,i presvega svoje licemerje i farisejstvo.Zar je zaboravio na mucenika Haritona i kako Srbin ispoveda Hrsta...Zar da cestita "drzavi" koja rusi Hrista,koja blagosilja paljenje svetinja ,koja mu progoni stado...Izdajnik!Stid me ovakvih Srba i Hriscana. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ма јасно... ви волите да браните Србију и Србље али из топле фотеље. Нажалост, немате појма шта ради отац Сава за народ на Космету. Ја, на оју срећу знам и гледао сам својим очима. Зато се ја стидим Срба који пљују по свему а сами ништа али НИШТА нису урадили за исту ту земљу. Но, то их ни мало не спречава да буду анонимни "тастатура-бранитељи". Волео бих да се јави о. Сава и сам да каже. Нисам ја ничији адвокат. Он добро зна шта ради. Млађони, Mилена КШ, Јефимија Крунић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ма јасно... ви волите да браните Србију и Србље али из топле фотеље. Нажалост, немате појма шта ради отац Сава за народ на Космету. Ја, на оју срећу знам и гледао сам својим очима. Зато се ја стидим Срба који пљују по свему а сами ништа али НИШТА нису урадили за исту ту земљу. Но, то их ни мало не спречава да буду анонимни "тастатура-бранитељи". Волео бих да се јави о. Сава и сам да каже. Нисам ја ничији адвокат. Он добро зна шта ради. Нико од нас није ни у његовој мантији ни у његовим чизмама ни на његовом "страшном мјесту" Па свидело нам се или не , то што говори, али позиције су нам драстично различите antics and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ех тај Љотић никако да прође... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 @@Драшко, Драле, био сам доле на Косову, знам добро шта чини и Владика Теодосије и о. Сава и читаво братство манастира Дечани за људе на Космету. Бивши владика Артемије није ни посећивао те јужне крајеве. То га се уопште није тицало. Дакле, мора да се ствари гледају реално. Не знам да ли неко од вас зна али када се прелзи граница Космета (замисли, има граница... како- питајте оне људе што су доле цариници), скидају се српске таблице и каче "косовске". То је, свакако, са наше позиције ужасно, неко би рекао да је то издајство. АЛИ, то је реалност. Можете ли да је промените? Имате ли решења? Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ма те царинике и фарисеје је требало по кратком поступку још пре две иљаде година а и партизани су пропустили прилику... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
wolf Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Ма јасно... ви волите да браните Србију и Србље али из топле фотеље. Нажалост, немате појма шта ради отац Сава за народ на Космету. Ја, на оју срећу знам и гледао сам својим очима. Зато се ја стидим Срба који пљују по свему а сами ништа али НИШТА нису урадили за исту ту земљу. Но, то их ни мало не спречава да буду анонимни "тастатура-бранитељи". Isto kao i ti,i tebi je topolo u tvom Krusevcu!A meni oduvek nije bilo toplo..A ko koliko voli Srbiju,govori to i ko je sta izgubio radi nje. Na zalost nemas ti pojma sta radi otac Sava,verujem da sutra i kad Visoki Decani budi proglasavani za Kosovski manastir,tj svetinju da ce i tad biti slepaca koji ce u tome videti interes republike Srbije.Hvala,i dovidjenja na temi. http://www.srpska.ru/article.php?nid=20551 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 @@Драшко, Драле, био сам доле на Косову, знам добро шта чини и Владика Теодосије и о. Сава и читаво братство манастира Дечани за људе на Космету. Бивши владика Артемије није ни посећивао те јужне крајеве. То га се уопште није тицало. Дакле, мора да се ствари гледају реално. Не знам да ли неко од вас зна али када се прелзи граница Космета (замисли, има граница... како- питајте оне људе што су доле цариници), скидају се српске таблице и каче "косовске". То је, свакако, са наше позиције ужасно, неко би рекао да је то издајство. АЛИ, то је реалност. Можете ли да је промените? Имате ли решења? Знам оче, надам се да схваташ да нисам осудио ни о.Саву ни тебе. Напротив. Потпуно ми је јасно, лако је да се одавде било како "србује" и "православује". Треба бити доле и живети окружен онаквим зверовима, па још и чувати светињу Мене ова вест уопште не саблажњава Мало ли нам је подела и прозивки и међусобних осуда "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 @@Драшко, Драле, био сам доле на Косову, знам добро шта чини и Владика Теодосије и о. Сава и читаво братство манастира Дечани за људе на Космету. Бивши владика Артемије није ни посећивао те јужне крајеве. То га се уопште није тицало. Дакле, мора да се ствари гледају реално. Не знам да ли неко од вас зна али када се прелзи граница Космета (замисли, има граница... како- питајте оне људе што су доле цариници), скидају се српске таблице и каче "косовске". То је, свакако, са наше позиције ужасно, неко би рекао да је то издајство. АЛИ, то је реалност. Можете ли да је промените? Имате ли решења? Jel nismo ovde citali saopstenja sinoda? Da li je i jedan vladika toliko potencirao tu neku tvorevinu "Kosovo"? Ja ne znam ali ko da su sinod i sabor neko vanzemaljsko telo,a ocevi poput oca Save realisti koji postuju taj stav sinoda,ali to su slova na papiru,realizam je nesto nevezano sa tim. Realnost je i da nijedan Srbin bio on u mantiji,bio bilo gde drugde osim izdajica nece priznati tu vestacku tvorevinu. I pustite bivseg vladiku,ko da je on bitan u ovoj prici. Cini mi se da od sad merimo svakog kroz bivseg vladiku,pa ako neko pogresi a znate sta je bivsi vladika radio. Ne sudim nikome,pa manastir Decane sanjam da posetim,nazalost do sad nisam. Ali mi se dize svaka dlaka na telu,jeza na svakakvu pomisao da ce to u neko dogledno vreme biti "Kosovska" svetinja. I ne vidim da je iko ovde napisao ma ni pomislio da oni ne rade puno dobrog za nas narod dole. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Kosovo vise nije Srbija i ne razumem sta tu ljudima nije jasno?! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука