Jump to content

Vaterpolista Vanja Udovičić novi ministar sporta

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Vanja Udovičić: Morao sam da promenim ime Franjo

Franjo mu pravio probleme. Vanja Udovičić, jedan od najboljih srpskih vaterpolista, otkrio je za hrvatski list Nacional da je zbog svog krštenog imena Franjo u osnovnoj školi dobijao batine i bio šikaniran. Igrač zagrebačke Mladosti ovog leta je podigao priličnu prašinu u srpskoj i hrvatskoj javnosti, jer je sledio primer Igora Milanovića...

http://www.kurir-info.rs/vanja-udovicic-morao-sam-da-promenim-ime-franjo-clanak-60520

Подели на овим сајтовима

тако је. хоће да промене свест Србима.

Не кажем да су они ти који треба да нам мењају свест, али промена свести би нам свакако легла.

Подели на овим сајтовима

својевремено је Милошевић питао државног секретара Иглбергера шта то Србија треба да учини да би Америка променила свој однос према нама. он му је одговорио кратко и јасно- не шта, него све што тражимо и кад год затражимо. то је цена ''савеза''. проблем је што су Срби неспрени на такав вид ''сарадње''. зато нас треба преваспитати. а Вичић је прихватио тога.

Уф, да, Срби су јако сложни и одлучни да се одупиру.

Подели на овим сајтовима

Ма да, ови нас јашу већ више од десет година, убисмо се од бунтовања. Пре њих онај исто толико и да нису добро подмазали са стране ни ту се не би бунили, као што се нисмо бунили ни против црвених који су нас јахали 50 година. Од када смо ушли у Југославију, ми смо поданички народ. Тај народ о ком ти пишеш је живео овде пре 100 година и осим имена немамо ништа заједничко са њим.

Подели на овим сајтовима

ако се узме у обзир да је NATO први пут у својој историји интервенисао против Срба, најпре оних преко Дрине па неколико година касније и ових у Србији, не треба ти већи доказ да смо највећи бунтовници у Европи.

То значи само да смо се нашли на погрешном месту. Бити на мети неког, не значи да си бунтован, него да си на путу. Бунтовно је било када је народ сам почео да скупља оружје и да се спрема за одбрану Босне пред анексију.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...