МилошБГ Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Neces za joint ali za paket vec mozes. Drugim recima zaglavices robiju ukoliko ne zelis da budes policijski saradnik. Zato su i spustili kolicinu dozvoljene supstance na nula. DA bi mogli sto vise onih koji konzumiranju da maltretiraju i da preko pretnji i zastrasivanja doalze do dilera. U svakom sluchaju ja i dalje mislim da je neispravno odgovarata dinarom jednim i za paket a kamoli za joint. JA sam uzeo paket trave za sebe da ispusim, sta je tu pravedno da neko mene privede i uzme mi 20 000 jer sam prekrsio neki zakon. STo ne znaci da je ispravno to da ih osude i kazne. Vec samo da je legalno. Ad hominem. Ja nisam liku merio dane koliko je bio na robiji. Znam da je bio na robiji i pouzdano znam da ne radi nista kriminalno. Osim ako nije Dr Jackil i Mr Hide, jer sam dosta izlazio sa njime dosta kretao sa njime i da je radio josh neku prljavu radnju pored toga sto je imao biljcicu, ja bih to znao. Sto se tiche ovoga rekoh tebi kao i bilbiji, ja imam dosta prijatelja i poznanika, volim da slusham njihove price znam i policajce i kriminalce i navijache i blejache i jako bogate i jako siromasne. Ne vidim sta vam je tu cudno, ti zivis u Bg i sam sigurno znash mnogo raznoraznih likova. Pa brate to nije "neki" zakon,vec zakon koji je na snazi. Drugo kako organ reda zna da li je to za licnu upotrebu ili je za rasturanje i prodavanje? Ako mislis po kolicini,veruj mi da ove dilere moje prekoputa nikad nece uhvatiti sa vise droge od onoga za sta se moze reci da je za licnu upotrebu. Pa ne idu dileri sa 10 kg droge u dzepovima i gacama i tako prodaju. Znam mnogo likova,ali svoje stavove ne baziram na Zikinom bratu Peri i Perinom ortaku Jefti. Ne kazem da ti trebas nekome da brojis dane na robiji ali prvu poruku si napisao godinu dana zatvora za travu,a posle pa dobro nije mozda godinu,ali par ili nekoliko meseci. Jos samo cekam da kad pocne da se prica o nekom svetitelju da dodjes i napises znam ortaka koji se druzio sa njim p.s. Sala,ne kazem da si lazov ili nesto,vec na pogresnim temeljima gradis principe i stavove,na price rekla kazala,sa uva na uvo i sl a bez toga da imas potpuna saznanja o svemu sto se tice nekog konkretnog dogadjaja. No dobro mozda i ja gresim, ajd' uzdravlje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Pa dobro ako si toliko pametan, da li je stetna marihuana i moze li da ono sto posadis "na svojoj njivo" da zavrsi u krvotoku nekog klinca i da li ti onda imas pravo da sadis na "svojoj njivi" sta god ti hoces? Ili mozda da mozes da sadis ali da te nataknu na razanj ako kojim slucajem to sa "tvoje njive" zavrsi u skolskom dvoristu? KAKO ce marihuana sa MOJE njive da ode u skolsko dvoriste? Ja sigurno necu da je distribuiram tamo a i ako je distribuiram onda za to ima da idem u zatvor jer sam svoju slobodu iskoristio da nanesem stetu drugome. A ako li mi je neko ukrade pa prodaje po skolskom dvoristu opet nije moja krivica a taj neko ce da ide u zatvor zato sto krade privatnu svojinu. A na pitanje dal je marihuana stetna, odgovr je- verovatno... ali daleko manje nego alkohol, kafa, cigarete, zasicene masne kisleine, trigliceridi i gojaznost... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Jos samo cekam da kad pocne da se prica o nekom svetitelju da dodjes i napises znam ortaka koji se druzio sa njim 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Морамо да научимо да размишљамо логично и непристрасно, да користимо разум уместо предрасуда, емоција, стереотипа итд. То је основа за нормалан живот и благостање на овој планети. Људи углавном реагују на ствари како им нешто "звучи"... И онда праве велике грешке. Многе такве ствари су се укорениле у друштву и сада их је тешко разјаснити. Одмах си "бунтовник", "издајник" или шта знам. cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Pa brate to nije "neki" zakon,vec zakon koji je na snazi. Drugo kako organ reda zna da li je to za licnu upotrebu ili je za rasturanje i prodavanje? Ako mislis po kolicini,veruj mi da ove dilere moje prekoputa nikad nece uhvatiti sa vise droge od onoga za sta se moze reci da je za licnu upotrebu. Organ reda danas po zakonu kada uhvati nekog sa jointom pretpostavlja da je to za preprodaju. Tuzioc napise tuzbu. Upravo zato sto organ reda ne moze da zna koja je kolicina za licnu upotrebu koja je za prepordaju. U danasnjem zakonu tolerancija je nula. Dakle ne smes da imas miligram droge kod sebe, smatra se da namervasa da prodas. nam mnogo likova,ali svoje stavove ne baziram na Zikinom bratu Peri i Perinom ortaku Jefti. Ne kazem da ti trebas nekome da brojis dane na robiji ali prvu poruku si napisao godinu dana zatvora za travu,a posle pa dobro nije mozda godinu,ali par ili nekoliko meseci. Svoja misljenja baziram na ljudima kojima verujem ili zna da me nisu slagali. Drugo, ja nisam porekao da on nije bio godinu dana ostavio sam to kao otvorenu mogucnost jer me mozda secanje vara, mozda je on preuvelichao itd... ali jedno znam a to je za sta je bio uhvacen i da je bio na robiji. Ali to sada je sve skretanje sa teme, da neko moze po zakonu republike Srbije da ode na robiju jer kod sebe ima paket trave. To je tema. Da li je to ispravno? I to je tema. Da li je to dobro... i to je tema. A to kome ja verujem nije tema nego je ad hominem. I posle ces i meni da kazes da mi ti i Bilbija pruzate "kvalitetne argumente" Jos samo cekam da kad pocne da se prica o nekom svetitelju da dodjes i napises znam ortaka koji se druzio sa njim Mozda ce Gospod da me Blagoslovi i nekog svetitelja da upoznam licno i da pricam sa njime privatno oci u oci. Imao sam tu cast da pricam sa nekim ko je jako blizak svetitelju privatno oci u oci, a mozda to i postane. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Морамо да научимо да размишљамо логично и непристрасно, да користимо разум уместо предрасуда, емоција, стереотипа итд. То је основа за нормалан живот и благостање на овој планети. Људи углавном реагују на ствари како им нешто "звучи"... И онда праве велике грешке. Многе такве ствари су се укорениле у друштву и сада их је тешко разјаснити. Одмах си "бунтовник", "издајник" или шта знам. Blago tebi pa to posmatras sa strane... mislim, nije da toga nema i tamo, al ovo ovde... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 p.s. Sala,ne kazem da si lazov ili nesto,vec na pogresnim temeljima gradis principe i stavove,na price rekla kazala,sa uva na uvo i sl a bez toga da imas potpuna saznanja o svemu sto se tice nekog konkretnog dogadjaja. No dobro mozda i ja gresim, ajd' uzdravlje. Ne slazem se sa tobom. Eto naprimer, pricak sa Dekijem, koji je moderator ovog foruma. Nadam se da nece da mi zameri sto koristim ovaj primer, znajuci ga da je ok. Deki, eto igrom sluchaja zna lika koji se jako dobro bavi vocarstvom. I ja sam preko Dekija hteo da dodjem u kontakt sa tim likom i pokupim neke savete o vocarstvu. Da li je to baziranje na rekla kazala? Rekao mi Dekijev drugar, informacija druga ruka da jabuke treba da se prskaju tim i tim otrovom? Ja ne mislim da je tako. Takodje Deki mi je pruzio neke informacije preko nekih ljudi iz neki drugih oblasti i po Dekijevim recima ti ljudi su jako uspesni u tim oblastima. Naprimer o jednom uzgajivacu pasa. Ti si sada meni rekao da ja ne treba svoje misljenje o odgoju mog psa da baziram na onome sto mi je deki preneo. Vidis... ja ne mislim tako. Ja znam da odredim kome mogu da verujem a kome ne mogu. Deki je jedan od tipova kojima mogu da verujem i zato informacije koje mi on prenese uzimam kao pouzdane i proverene, iako su kako ih ti nazivas ovde "informacije iz pete ruke" i "ortak od ortaka" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ма то је само још један покушај да се недостатак аргумената надокнади некаквим "нападом"... Ево направио сам сличицу, да од сада не трошимо речи: Млађони and Милан М. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 KAKO ce marihuana sa MOJE njive da ode u skolsko dvoriste? Ja sigurno necu da je distribuiram tamo a i ako je distribuiram onda za to ima da idem u zatvor jer sam svoju slobodu iskoristio da nanesem stetu drugome. Eto, znaci da si protiv legalizacije marihuane ... mogao si odmah da kazes ... A taj argument "moja njiva" i mogu da sadim na njoj sta hocu moze da se upotrebi za sve ... i sa opijum i za bojne otrove ... Moja je njiva i radim sta hocu na njoj a ako to zavrsi greskom kod drugih idem u zatvor ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Eto, znaci da si protiv legalizacije marihuane ... mogao si odmah da kazes ... A taj argument "moja njiva" i mogu da sadim na njoj sta hocu moze da se upotrebi za sve ... i sa opijum i za bojne otrove ... Moja je njiva i radim sta hocu na njoj a ako to zavrsi greskom kod drugih idem u zatvor ... Ne. Bojni otrov ne mozes da prozivodis na svojoj njivi ili laboratoriji jer je to otrov koji ubija ljude ... znas onako- na mrtvo. Zasto ti imas cekic u kuci? Moze nkoe da dodje da ga uzme i da nekog tim cekicem ubije! Moze neko da ti uzme srafciger iz kuce i da proburazi nekog prolaznika... Nisam nesto video da si protiv legalne upotrebe i draznje alata po kucama... jel to licemerje mozda? Margareta је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ма то је само још један покушај да се недостатак аргумената надокнади некаквим "нападом"... Ево направио сам сличицу, да од сада не трошимо речи: Мислим да би ефектније било чак да је прст окренут на горе. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 3) Zivimo zaista u vremenu najgoreg nihilizma i opste relativizacije svega, tako da nije ni cudo da ima i hriscana koji ladno zagovaraju legalizaciju droge, iako dobro znaju koliko je koriscenje iste veliki greh. Ово ме занима, чини ми се да кад је већ тема отишла, што каже Дина, у першун, ја бих се осврнуо и на овај верски аспект. Зашто је већи грех да например испушим један џоинт него да попијем 3, 4 пива? Отприлике бих исто био опијен. (Да се разумемо, не конзумирам никакве дроге, баш јер ми вера не дозвољава што би рекли, мада апсолутно не капирам поенту зашто ми не дозвољава. Да не буде да неко пропагира употребу на форуму. ) Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Многи глорификују и ватрено подржавају слободу...док им не уђе у кућу. "Они ће се чудити нама и сматраће нас за богове зато што смо им се ставили на чело, и што смо пристали да издржимо слободу од које су се они уплашили, па да над њима господаримо, - тако ће им напослетку бити страшно што су слободни!" "Нема ничег примамљивијег за човека од слобода његове савести, али нема ничега ни мучнијег." Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Мислим да би ефектније било чак да је прст окренут на горе. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука