Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Није битно шта већина мисли, него шта је исправно. Милан М. and cloudking је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ма наравно, али када бисте ставили видели би да је мизеран проценат за легализацију! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Za marihuanu nisam do sad nikad cuo da je neko preporucio od doktora kao smotaj neku bice ti bolje. Zato sto doktori ne smeju da preporucuju ilegalne supstance. Ali zato tamo gde smeju postoji medical marihuana : http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis Meni nije jasna ta vas fiksiranost da zabranite ljudima koji hoce da konzumiraju narkotike da to mogu da rade. Ja bih razumeo zabranu konzumiranja narkotika na javnom mestu, u kaficu u klubu. Ali mi nije jasna ta potreba za apsolutnom zabranom. Ko hoce da se drogira, drogirace se, ko nece - nece. Zabrana tu ne menja puno u 90 % slucajeva. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Није битно шта већина мисли, него шта је исправно. Ma znam ja to, zato sam i ateista NEgo mene čisto zanima šta ostali ljudi misle o ovoj temi, ono gde se odprilike nalazimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ма наравно, али када бисте ставили видели би да је мизеран проценат за легализацију! Мизеран проценат је за већину исправних ствари. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Брате Оби, да завршимо. Иако мислиш да сам бескичмењак, суви рационалиста који разводњава хришћанство (вероватно да би подишао неким својим страстима), ја искрено, свим срцем верујем да човек мора да има слободу да погреши и да мора да има избор да ли ће да одбаци све што му је Бог дао. Ништа не може да опамети човека као када дотакне дно, када се спусти испод животиње. Али на човеку је да одабере да ли ће да се врати на Пут и када ће то да учини. То је оно најдубље и најважније што чини човека и не смемо то на силу да одузимамо, па макар и из најбоље намере. Колико је само родитеља упропастило своју децу из најбоље намере управо забранама и казнама. Свој слободарски поглед на свет сам укалупио по хришћанству, а не обрунто. Док нисам схватио суштину хришћанства и важности слободе у њој био сам љути националиста и етатиста и све што иде уз то. Из тог периода је и моје модераторство на форуму видовдан.орг (можеш ме још увек наћи тамо). Међутим, временом су једна по једна ставка мојих уверења долазила у колизију са учењем Цркве и одбацивао сам их, нелако, јер сам их до тада бранио свим срцем. Од тада сам много блажи у осуди других који не мисле као ја, јер знам да сам бранио нешто што сам схватио да је погрешно. Када кажеш неком да је бескичмењак, релативизатор и слично, треба да знаш да су они можда прошли трновит и болан пут до својих уверења и ако можда и нису у праву треба испоштовати њихову заблуду, па их не частити увредама.Но, опет ти понављам, искрено би ме увредило само нешто за чега мислим да је бар делом истинито и да си то изнео на видело и изругао ми се. Срђан Шијакињић, Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Проблем су овде болести зависности и ако желите добро ближњем, онда се треба трудити да се то реши и помогне коме треба. Да они који се залажу за "криминализацију" ове или оне биљке или супстанце тиме показују "љубав према ближњем" је чиста замена теза. Ничим тако не помажу ближњем, само умирују своју савест. Пендреком је најлакше "решавати" проблеме, само што се ни један тако не реши... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Au ! Stigli ste do 55. strane ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 А тек смо на пола пута... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 ја искрено, свим срцем верујем да човек мора да има слободу да погреши и да мора да има избор да ли ће да одбаци све што му је Бог дао. Ништа не може да опамети човека као када дотакне дно, када се спусти испод животиње. Malo me "prepadao" Solomon sa onim njegovim "ne poznajes Hriscanski pogled " al sad kad sam tebe procitao, skontao sam da nista nisam pogresio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ako liker od ananasa vodi u patoloski alkoholizam, onda i marihuana vodi u narkomaniju. Eto. Zatvorite temu sad. Срђан Шијакињић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Није битно шта већина мисли, него шта је исправно. Tako je ... ako avangarda radnicke klase odluci sta je ispravno to je bitno a ne sta misli vecina ... Nego ... nije mi jasno kako to avangarda zna sta je ispravno? Ili, ko to od nas zna sta je ispravno? Ali onako, da stavi glavu na panj da je to ispravno? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Мизеран проценат је за већину исправних ствари. Da znas ... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Мизеран проценат је за већину исправних ствари. Pa cekajte liberali moji...kad nesto manjina prica sto vam nije po volji,to su ludaci kojih ionako mozes na jednu ruku da izbrojis,to je manjinsko misljenje,vecina ima ispravno razmisljanje. Kad je vecina za nesto sto vam nije po volji onda je mizeran procenat ljudi za ispravne stvari... Dakle po potrebi,moze sve da se obesmisli. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Pa cekajte liberali moji...kad nesto manjina prica sto vam nije po volji,to su ludaci kojih ionako mozes na jednu ruku da izbrojis,to je manjinsko misljenje,vecina ima ispravno razmisljanje. Kad je vecina za nesto sto vam nije po volji onda je mizeran procenat ljudi za ispravne stvari... Dakle po potrebi,moze sve da se obesmisli. Naravno, cilj opravdava sredstva ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука