DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Problem je nerazumevanje, vi nista ne razumete o cemu se prica. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Zubi prvi stradaju posle duzeg koriscenja marihuane! Извини Васо али пишеш невероватне ствари...да будем благ.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Многи су прсли иако су стрејт :fmqmtx: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ево у Србији има пуно наркомана што само значи да смо слободна земља. Upravo tako, evo ima i slobodne zemlje koliko hoces, pa niko se ne vata za motiku da okopava, doduse mozda okopavaju marihuanu koju ilegalno sade na tudjim njivama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Има али је дужност државе да се бори против зла у мери у којој је то овде на земљи реално. То је бар хришћанско оправдање власти како стоји у Посланици Римљанима. А зло је ако неко продаје дрогу јер иста води у смрт и осим тога мало чему(евенутално у медицини) заиста користи. 1, Можеш ли навести тај део из посланице у ком се каже да држава треба да спречи људе да уништавају свој живот? 2, И зашто се то односи на дрогу, а не на алкохол, кафу, слаткише? 3. Зашто онда не би држава забранила било шта што није добро? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 1. Pametan covek moze sve da kaze bez da uvija uvrede u razne kontekste. Опет кажем...увреду видиш јер твој его и сујета, и поред објашњења које си добио, желе да је виде. Тако да сам на твом месту избрисао бих онај потпис доле...делује неискрено. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 А шта тебе брига шта ја садим и окопавам на својој њиви? Ја твоју њиву не дирам и не интересује ме. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Онда они испод 18 година траже неког да их послуша (читај: моле) да им купи нпр цигарете и алкохол...ма иди. Daj Boze da bude tako a ne kao sada da ih dileri drze u shaci i stalno navaljuju da probaju jos neku drugu vrstu droge. Dileri nemaju dushu. Svaka druga opcija je dobrodosla. Razmisli malo bolje ne znas stanje ovde dileri kontrolisu 24h skolsko dvoriste i oko njega. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 @Djuro iako se pise Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 А шта тебе брига шта ја садим и окопавам на својој њиви? Ја твоју њиву не дирам и не интересује ме. A zasto onda drzavni organi unistavaju zasade indijske konoplje po poljima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 А шта тебе брига шта ја садим и окопавам на својој њиви? Ја твоју њиву не дирам и не интересује ме. On sadi GMO a ni ne zna... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Opet ovaj drogiras se pojavljuje! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 @Djuro iako se pise Видиш, џаба ми што сам стрејт Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 A zasto onda drzavni organi unistavaju zasade indijske konoplje po poljima? Чим "државни органи" нешто раде то мора да је добро и праведно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 A zasto onda drzavni organi unistavaju zasade indijske konoplje po poljima? ma napunili katakombe nemaju gde da skladishte vise. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука