Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 А шта тебе брига ако ја желим да се напијем или надувам? None of your business. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Heroin nije tema, pricamo o marihuani. Sve sto si rekao za alkohol vazi i za marihuanu. Osim sto se pod uticajem alkohola desavaju ubistva, a pod uticajem marihuane moze kod potencijalnih psiha da se brze poremeti. Тема је дрога колико се може прочитати из наслова. А многи заговорници легализације марихуане су и заговорници легалних дрога уопште. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 А шта тебе брига ако ја желим да се напијем или надувам? None of your business. Па брига ме ако ћеш да седнеш у аутомобил или авион и да возиш после тога јер можеш и мене да угрозиш. Осим тога и алкохолизам и наркоманије су друштвене болести, ту не важи правило "гледај своја посла", јер и наркоман и алкохоличар итекако гледају туђа посла и угрожавају и унуштавају туђе животе, а не само свој. Тања1 and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Тема је дрога колико се може прочитати из наслова. А многи заговорници легализације марихуане су и заговорници легалних дрога уопште. The question isn't who is going to let me; it's who is going to stop me. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Тема је дрога колико се може прочитати из наслова. А многи заговорници легализације марихуане су и заговорници легалних дрога уопште. Ko su ti, nadji mi jednog na ovoj temi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Па брига ме ако ћеш да седнеш у аутомобил или авион и да возиш после тога јер можеш и мене да угрозиш. То је друга тема. Ти си овде за тоталну забрану без обзира да ли неко вози ауто или авион... Nice try. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 То је друга тема. Ти си овде за тоталну забрану без обзира да ли неко вози ауто или авион... Nice try. Да јесам за забрану јер сам одрастао у средини где она није била забрањена (или је била забрањена само формално) те сам имао прилике (као и велики број људи) да види последице доступности дрога а које су се сводиле на пропадање и смрт младих људи.Слобода? Не, то је злоупотреба слободе. Слободе нема без одговорности! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 U kakvoj sredini, aj sad kad si poceo nemoj se snebivati... ...pa cemo onda da uporedimo podatke sa sredinama gde je bila zabranjena. Inace, pojam "zloupotreba slobode" je sam po sebi protivrecan. Tj. vracamo se na Adama i Evu, sto je vec zesca tema koja nema prakticno uporiste u sadasnjem momentu, niti je imala kad im je Bog licno zabranio! Sad je tema da se spase sto se spasti moze. Samo sto ti, niti bilo ko ovde od trolova na temi to ne moze da razume, jer i ne zeli. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Dileri ili drzava? Kad kazem drzava ne mislim da ce drzava nastaviti da daje deci ispod 18 god. a dileri hoce zato ih treba ukloniti jer bi legalizacijom nestali. Онда они испод 18 година траже неког да их послуша (читај: моле) да им купи нпр цигарете и алкохол...ма иди. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 U kakvoj sredini, aj sad kad si poceo nemoj se snebivati... ...pa cemo onda da uporedimo podatke sa sredinama gde je bila zabranjena. Шта значи забрањена? Да ли је дрога забрањена ако може да се купи у сваком парку, а полиција при том не реагује и не кажњава? Је л то забрана? Формална да, практична не. Зато маните те приче о легализацији, код нас закон не функционише. Нема ту шта да се легализује, да се не лажемо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Да јесам за забрану јер сам одрастао у средини где она није била забрањена (или је била забрањена само формално) те сам имао прилике (као и велики број људи) да види последице доступности дрога а које су се сводиле на пропадање и смрт младих људи.Слобода? Не, то је злоупотреба слободе. Слободе нема без одговорности! Слободе нема ако не можеш да је злоупотребиш. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Слободе нема ако не можеш да је злоупотребиш. Ево у Србији има пуно наркомана што само значи да смо слободна земља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Шта значи забрањена? Да ли је дрога забрањена ако може да се купи у сваком парку, а полиција при том не реагује и не кажњава? Је л то забрана? Формална да, практична не. Зато маните те приче о легализацији, код нас закон не функционише. Нема ту шта да се легализује, да се не лажемо. Evo da ponovim po peti put, ne mogu da razgovaram sa nekim ko ne cita sta je pisano. A posebno ne mogu da razgovaram sa nekim ko mi na pitanje odgovara pitanjem. Svi vi koji se mirite sa ovim sadasnjim kataklizmicnim stanjem, i zelite svojevoljno da ostane tako, nemate sta da trazite na ovoj temi, to je valjda jasno, ako nije jasno nema problema ponovicu jos kolko treba puta, ali u ovoj temi samo, jer je potpuno upropastena, isto kao sto je sve potpuno upropasteno u drzavi Srbiji. U novoj temi necete imati pravo glasa jer ste vec dovoljno uradili. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Ево у Србији има пуно наркомана што само значи да смо слободна земља. То нема везе са оним што сам рекао. Човек има слободу да сам себи упропасти живот, као блудни син из приче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 То нема везе са оним што сам рекао. Човек има слободу да сам себи упропасти живот, као блудни син из приче. Има али је дужност државе да се бори против зла у мери у којој је то овде на земљи реално. То је бар хришћанско оправдање власти како стоји у Посланици Римљанима. А зло је ако неко продаје дрогу јер иста води у смрт и осим тога мало чему (евенутално у медицини) заиста користи. obi-wan and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука