cloudking Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Marihuana ne moze da ima ovakav efekat na pluca. LJudi koji puse cigarete puse po minimum 20 cigareta dnevno. Ljudi koji puse travu uglavnom puse nekoliko dzointa nedeljno i to tako sto njih 3 ili 4 podele jedan dzoint. Teski travari mogu eventualno da puse svaki dan ali nema sanse da cak i oni najgori duvaci puse vise od 5 dzointa dnevno a to je pod uslovom da nista ne rade i nigde ne idu nego da su ceo dan zatvoreni u kucu i duvaju... (prilicno nerealan scenario al ajde) Teski pusaci mogu da puse 4-5 pakla dnevno, 80- 100 cigareta (prilicno realan i cest scenario) 1 dzoint je manji (prosecno) od jedne cigarete. Ajmo sad matematika za najgori slucaj: 5 dzointa dnevno <-> 100 cigareta dnevno ? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Da li vi shvatate da se propaganda i edukacija o stetnosti ili ne moze postici jedino legalizacijom. Zasto? Zato sto su dileri jako jako opasni i za samu pomisao o legalizaciji odmah reaguju. NEKA DRZAVA SKLONI DILERE PA MAKAR LEGALIZACIJOM JER SE ONDA NIKO NECE BOJATI DA KAZE I DA DEBATIRA INFORMISE SE O STETNOSTI ILI NE. Zabrana bi se odnosila samo na maloletna lica. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 I jos nesto ko god sad da krene u kampanju protiv droge odmah navuce dilere na vrat. I ljudi odustanu ,tipa: ko smo bre mi da se borimo protiv dilera ko ce nas zastiti itd itd tuzna prica. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Да, и мени су нудили, одбила сам, јер сам из копенхагена, па ме због тога ваљда ништа ме не боли. Пете су ми промрзле што неко пије бенседине без потребе.Meni prsti i jos cekam bolje dane ne odlazim (moratju u politiku) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Osim toga me nerviraju kad se "naduvaju" pa izgledaju kao totalni idioti.. Ja kad se napijem - a retko pijem - barem sam aktivan, ponekad agresivan, hrabar, ali nisam šamnut kao da je neko izvršio lobotomiju nad mnom: He, he, he, gle, nebo, plavo je, he, he, he... То је чињеница да људи отупе кад се надувају...стондирају...скамене се..али не повраћају, не смарају, не изазивају саобраћајке итд итд... Слободно можемо рећи да су надувани људи безопасни. Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 E ajde o efektima da se govori na drugoj temi, ovde nema sta da traze efekti i ostali komentari vezani za to, ovde se prica o legalizaciji i sta se time moze postici. Sad bih i ja odgovorio Dragiju koji pojma nema o temi niti razume sta se dogadja i sta znaci "nebo je plavo", ali nije ovo tema za to. Dragi ako te zanima detaljnije o toj temi nadji iskustva ovog sto je experimentisao sa raznim supstancama pa ce ti biti jasnije http://www.malosutra.org/magazin/index.php?option=com_k2&view=item&id=949:vrata-percepcije-aldous-huxley vidis nikako da procitam Brave new world, a nisam citao ni Paradise lost, mozda je sad vreme Ustvari ne vredi jurisati na vetrenjace, kad skupim materijala za ovu temu otvoricu novu, gde nece biti offtopica... Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 bio ovde po Zemunu i kretao se nocu 1991-1994....itd.. scene su bile kao iz fima "rane" i gore. jedan dan ti taraje kao nekom par meseci zivota. iz prve ruke kazem da nisu bezopasni ako utripuju suprotno. Ovi sto tripuju... i kad jedu hleb tripuju kako ce nekom izvaditi grkljan. Crveni Baron and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 ovi koje sam znao su pravili i hleb sa kanabisom. 0110_hahahahaha majstorski Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 ovi koje sam znao su pravili i hleb sa kanabisom. 0110_hahaha šta dalje reći "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Marihuana ne moze da ima ovakav efekat na pluca. LJudi koji puse cigarete puse po minimum 20 cigareta dnevno. Ljudi koji puse travu uglavnom puse nekoliko dzointa nedeljno i to tako sto njih 3 ili 4 podele jedan dzoint. Teski travari mogu eventualno da puse svaki dan ali nema sanse da cak i oni najgori duvaci puse vise od 5 dzointa dnevno a to je pod uslovom da nista ne rade i nigde ne idu nego da su ceo dan zatvoreni u kucu i duvaju... (prilicno nerealan scenario al ajde) Teski pusaci mogu da puse 4-5 pakla dnevno, 80- 100 cigareta (prilicno realan i cest scenario) 1 dzoint je manji (prosecno) od jedne cigarete. Ajmo sad matematika za najgori slucaj: 5 dzointa dnevno <-> 100 cigareta dnevno ? + Cigarete imaju katran koji se lepi na sve zivo(i na ljudske organe). Zato ne preporucuju pusenje u prostorijama gde ima masina, televizora itd, jer previse dima u tim prostorijama moze da nanese previse katrana na komponente. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Teski travari mogu eventualno da puse svaki dan ali nema sanse da cak i oni najgori duvaci puse vise od 5 dzointa dnevno a to je pod uslovom da nista ne rade i nigde ne idu nego da su ceo dan zatvoreni u kucu i duvaju... (prilicno nerealan scenario al ajde) Снуп Дог тврди да вари 81 џок дневно ! http://www.mondo.rs/a270732/Zabava/Zvezde-i-tracevi/Snoop-Dogg-ispusi-81-dzoint-dnevno.html Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Има 98 година, а вари од 1936. http://www.smedia.rs/zabava/vest/14406/Zanimljivosti-Starac-pusi-marihuanu-Postaje-bolji-covek-On-pusi-marihuanu-od-1936-godine-16VIDEO.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 iz prve ruke kazem da nisu bezopasni ako utripuju suprotno. На конопљи се не трипује... осим ако није нека прскуша из албаније, а њу прскају хероином и разним чудима... конопља је лек..најлековитија биљка на планети...може се пушити, пити као чај, користити као додатак јелу, имамо уље од конопље, можеш јести семенке, које су врло укусне, итд. итд. Ако људи смрве екстази или "посоле" џоинт хероином, спидом или ко зна чим, или само користе конопљу да би се "спустили" јер су на другим тежим дрогама...ОНДА не можемо рећи да се он надувао и понашао као у хорор филму. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 ovi koje sam znao su pravili i hleb sa kanabisom. Колачи су одлични.. :msn_cake: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 28, 2013 Пријави Подели Написано Август 28, 2013 Hejao... koji si ti lik Znaci kad kazes nekome da je "klinac" ti ga ne vredjas... ne! TI mu kazes da ima "одсуствo познавања хришћанске антропологије и младалачког неискуства" 2. Hteo sam da napravim jedan eksperiment ali mi administracija ne bi dozvolila. Ajde zamisli sta bi bilo najuvredljivije sto neki ateista moze da ti kaze... ali onako da te totalno izvezdi. Da se uvredis i rastuzis u isto vreme. E sad zamisli da sam taj pasus ja napisao ovde sad na ovoj temi... I zamisli da sam posle tog pasusa napisao "Salim se" I ti nekom pricas da je klinac... ajde mani me... budi musko i stani iza svojih reci... sta mi ga tu trt- mrt nisam reko sta sam mislio nego sam mislio sta sam reko 1.Да... у контексту онога што сам писао (ако си читао, схватишеш, а ако ниси, зашто онда доносиш суд о нечему што не знаш?) и покушао да му објасним у вези са човековим слабостима, да...али ти то очигледно или не капираш или не желиш да схватиш,тако да... 2. Заиста сам се шалио, и то сам одмах искрено и јасно нагласио...зар је то толико тешко поверовати? 3.Па, добро...ако баш имаш сумњу или неверицу у вези са мојом мушкошћу, увек сам рад пружити ти прилику да је провериш. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука