Jump to content

Da li ste za legalizaciju droge?

Препоручена порука

Da li znash jednu osobu koja moze u praksi da ti potvrdi to? To su sve "babaroga price za malu decu"  

Znam.Nije to babaroga,to je istina koja se narkomanima,ili onima koji su na dobrom putu da u to porastu,ne svidja......jer zahteva ogromnan podvig da se toga oslobode..... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Знам их колико хоћеш...не ствара физичку, али менталну зависност и тежњу ка нечем што "вози више и брже", дефинитивно ствара током времена, и знам много, много таквих...сви су почели марихуаном а сад су на коки и ли хероину.

Poeli su sa kafom, cigaram i alkoholom.

Zasto ne uzmemo te droge koju svaki heroinac konzumira?

Cigare su ti blize heroinu nego marihuana npr..

Znam.Nije to babaroga,to je istina koja se narkomanima,ili onima koji su na dobrom putu da u to porastu,ne svidja......jer zahteva ogromnan podvig da se toga oslobode.....

E vidis, ja sam u poslednjih tri godine popusio jedno cetri jointa. Pre toga sam pusio mnogo vise.

Da li sam ja na putu da postanem narkoman? Znam mnogo njih koji su tako isto prosli mojih godina.

Znam gomilu njih koji konzumiraju jointe i dan dans. Znam mnoge starije koji su konzumriali pa su prestali, pricam o ljudima koji danas imaju porodice, zenu i decu.

Ne znam nijednog ko se ubio, postao shizofrenichar, depresivac itd

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Statistika bi bila ista kao i kod ljudi koji su poceli sa flasom piva pa postali alkosi.

Ali ljudi to nije tema. Ko ce da se drogira taj ce da nadje nacina, pricamo o iskorenjivanju otrova i kriminala.

Kad su biljke rasle slobodno u prirodi nije bilo ni otrova ni kriminala.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Opet negativno poredjenje, znaci ni jedno ni drugo nije dobro.

Poenta je da se uporedi uzivanje droge sa ne uzivanjem iste a ne droga sa alkoholom.

To je ono da li je bolja elektricna stolica ili vesanje!

Ne, nego je ispravnije poredjenje "dal je bolja elektricna stolica  ili samar" 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Statistika bi bila ista kao i kod ljudi koji su poceli sa flasom piva pa postali alkosi.

Statistika.....Ja ne verujem u statistiku.Ljudi su individue,duše žive,a ne samo možgovi na čiji mehanizam funkcionisanja na odredjeni način deluje neka psihoaktivna supstanca.... 

Подели на овим сајтовима

Statistika.....Ja ne verujem u statistiku.Ljudi su individue,duše žive,a ne samo možgovi na čiji mehanizam funkcionisanja na odredjeni način deluje neka psihoaktivna supstanca.... 

Pa kako mi malo pre pruzas argument da neko postane depresivac i jer mu psihoaktivna supstanca menja mozak i dusu?

I da je neko ko konzumira marihuanu na dobrom putu da postne narkoman?

Ja sam laro cigarete ostavio, tezu stvar u zivotu nisam radio, a pusio sam jointe svaki dan, pa sam ih batalio prvog trenutka kada sam rekoa da necu da pusim

Kada sam sedeo medju ljudima koji puse ja sam hteo ruke sebi da pojedem koliku sam zelju imao da zapalim, ali zato kada sam ostavio marihuanu mogao je ceo grad da duva ispred mene dovoljno je bilo moje "ne zelim" i nisam imao nikakvu potrebu.

Подели на овим сајтовима

Poeli su sa kafom, cigaram i alkoholom.

Zasto ne uzmemo te droge koju svaki heroinac konzumira?

Cigare su ti blize heroinu nego marihuana npr..

Неко се одупре, неко не...важна је чињеница, довољно речита сама по себи, да имамо све више алкхоличара, пушача и наркомана...сва та гов** воде ка нечему горем од себе и зато сам против олаке легализације дрога...Човек је пало биће и увек склоно, поред свих упозорења, да буде у љубави са својом слабошћу...то сви заборављамо.

И понављам...све које знам да су варили годинама марихуану, а таквих је много, сви су прешли на теже дроге.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Неко се одупре, неко не...важна је чињеница, довољно речита сама по себи, да имамо све више алкхоличара, пушача и наркомана...сва та гов** воде ка нечему горем од себе и зато сам против олаке легализације дрога...Човек је пало биће и увек склоно, поред свих упозорења, да буде у љубави са својом слабошћу...то сви заборављамо.

И понављам...све које знам да су варили годинама марихуану, а таквих је много, сви су прешли на теже дроге.

Dynablaster je lepo rekao, svaki alkoholicar je poceo sa flasom piva, to ne znaci da je ta flasa piva garant da ce neko da postane alkoholicar, kao sto joiti nisu garant da ce neko da postane heroinac. NEsto drugo je tu u igri.

Sigurno znash mnoge koji su varili godinama pa su prestali. DAli vise ima njih ili onih drugih.

Drugo, ti jesi u pravu da to ne valja, ali zakonska zabrana nije nacin da se bori protiv toga, jer ona pogorsava stanje.

Ne znam da li znash izreku "tesko je skinuti se sa heroina, jos teze sa diler"

Dilri svoje musterije koje rese da se "skinu" cesto namame nazad vrlo lako.

.Човек је пало биће и увек склоно, поред свих уопзорења, да буде у љубави са својом слабошћу...то сви заборављамо.

Sve je to tacno, pitanje je da li je zakonska zabrana nacin da se bori protiv pale prirode?

Ajdemo malo na telogiju.. .da li je Hristos ostavio drzavu ili crkvu da spasava ljude?

Подели на овим сајтовима

Pa kako mi malo pre pruzas argument da neko postane depresivac i jer mu psihoaktivna supstanca menja mozak i dusu?

To nema veze sa statistikom....Htela sam da kažem da ne postoje nikakvi zakoni,principi....da ne može da se predvidi šta će se desiti sa odredjenim čovekom koji puši travu,jer čovek nije statistički podatak, nije mašina koja funkcioniše sama za sebe,već živi u interakciji sa društvenom sredinom ...Na primer,nemamo svi iste roditelje,nismo istog materijalnog stanja,ne živimo pod istim uslovima,na kraju krajeva nekoga baš sredina gura u narkomaniju,a nekome će ista pomoći da se izvuče....

Подели на овим сајтовима

Ali ko smo mi da odredjujemo da li neko sme da se drogira? Neko smatra da je religija stetna pa je l to znaci da treba da se zabrani? Zabrane ne vode nicemu. Svako je odgovoran za svoj zivot i sta ce sa njim uraditi.

Подели на овим сајтовима

Druga je stvar sto je drzava, pravosudje i policija neefikasna,

ali zalagati se da deca slobodno konzumiraju narkotike svakako nije fer u najmanju ruku!

Vaso nisi ti mene nista shvatio.

i slazem se sa tobom u potpunosti i tragam za resenjem upravo tog problema.

Nikad nisam rekao da legalizujemo prodaju maloletnicima cak sta vise nikad nisam ni pomisljao da se legalizuje prodaja deci.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ali ko smo mi da odredjujemo da li neko sme da se drogira? Neko smatra da je religija stetna pa je l to znaci da treba da se zabrani? Zabrane ne vode nicemu. Svako je odgovoran za svoj zivot i sta ce sa njim uraditi.

Upravo. Ponovicu josh jednom, da se borimo sa palom prirodom Hristos nam je ostavio crkvu a ne drzavu.

DA je hteo da zabranjuje zakonom, cas bi gospod formirao svetsku vladu uz pomoc par proroka.

Подели на овим сајтовима

Vaso, ja znam gomilu ljudi koji su svakodnevno konzumirali marihuanu vise godina za redom, i onda od jednom ostavili.

Te price o zavisnicima od marihuane mi deluju toliko lazne da je to strasno. Posebno jer ne znam nikad nikog ko je navucen na marihuanu.... znao bih bar jednog.

Ja sam ti odgovorio al moj odgovor ignorises. Popij limenku piva 0.5 dostigao si stanje drogiranosti koje dostignes jointom.

Drmni dve rakije za redom.

Duplu votku.

Jedan viski..

itd..

Velika je razlika u nacinu na koji rade thc i alkohol, zato je po malo besmisleno porediti. Takodje alkohol se pije, varenje sporije utiche pa se "sporije" napijes, kada uvuces u pluca nesto to instant deluje.

To je inace informacija i studija publikovana u USA, organizaciji ili Institutu NIDA (National Institute on Drug Abuse),

znaci verovatno oni lazu narod a ti tvoji prijatelji sto godinama puse i duvaju i poispadaju im zubi posle toga,

verovatno imaju relevantne informacije.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dynablaster je lepo rekao, svaki alkoholicar je poceo sa flasom piva, to ne znaci da je ta flasa piva garant da ce neko da postane alkoholicar, kao sto joiti nisu garant da ce neko da postane heroinac. NEsto drugo je tu u igri.

Sigurno znash mnoge koji su varili godinama pa su prestali. DAli vise ima njih ili onih drugih.

Drugo, ti jesi u pravu da to ne valja, ali zakonska zabrana nije nacin da se bori protiv toga, jer ona pogorsava stanje.

Ne znam da li znash izreku "tesko je skinuti se sa heroina, jos teze sa diler"

Dilri svoje musterije koje rese da se "skinu" cesto namame nazad vrlo lako.

На жалост, видео сам како дугогодишње пушење марихуане дефинитивно ствара менталну зависност и буди тежњу ка конзумирању нечега још горег....више таквих сам видео, него ових других, на жалост. У Милановцу, на пример. има огроман проценат оних који конзумирају теже дроге а почели су са марихуном, веруј ми...од директора, адвоката, политичара, до обичних грађана...огроман број за тако мали град.

Дилер не би смео да конзумира дрогу, јер би га шеф - снабдевач разбио или још нешто горе учинио...тако је у Београду барем, а у малим местима, не знам...а да је лакше скинути се са хероина...не дај ти Боже да икада провериш да ли је лако, момче...грешиш, веома, грешиш.

А колико видим, вртите исту причу у круг, никако се не обазирући на оно најважније у мојим постовима...причу о свесном поспешивању слабости код човека и законском померању граница те слабости.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...