Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Mislim da smo od;utali od teme. Nije poenta bila da l se nko drogira i kakav mu je dozivljaj vec rasprava o legalizaciji droge Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa ni na jednoj jos temi nije bilo striktnog drzanja dnevnog reda vec se stalno otvaraju podteme takodje i direktne i indirektne posledice na zadatu temu, sto je sasvim normalno po meni. Ovde mora sve da se pretrese od socijalne patologije, duhovnosti, preko pravosudja pa sve do zdravstvenih posledica svega ovoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Bratee sta je ovo, ali u svakom slucaju svaka cast na iskrenosti, vidim da se pravoslavci i ateisti na ovim temama dosta podudaraju sto nije bas za pohvalu, Ja bas mislim da jeste za pohvalu. common ground пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Pa ni na jednoj jos temi nije bilo striktnog drzanja dnevnog reda vec se stalno otvaraju podteme takodje i direktne i indirektne posledice na zadatu temu, sto je sasvim normalno po meni. Ovde mora sve da se pretrese od socijalne patologije, duhovnosti, preko pravosudja pa sve do zdravstvenih posledica svega ovoga. To pretresanje duhovnosti je na svakom pojedincu. Zdravstvene posledice se znaju, a sto se tice drzave i zabrani savetujem ti da pogledas video iz prvog posta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Bratee sta je ovo, ali u svakom slucaju svaka cast na iskrenosti, vidim da se pravoslavci i ateisti na ovim temama dosta podudaraju sto nije bas za pohvalu, Ma brate ovo sto si procitao je glupost. Kako smanjiti prodaju je jako ozbiljna stvar. Ti mozda na njivi ne vidis ali ja vidim uduvane klince. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Mislim da smo od;utali od teme. Nije poenta bila da l se nko drogira i kakav mu je dozivljaj vec rasprava o legalizaciji droge Eee a ja taman hteo da pisem o raznim nacinima konzumiranja marihuane (ne mora samo da se pusi) i da podelim sa vama moju kolekciju bongova za pusenje... al dobro, ajde... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ma brate ovo sto si procitao je glupost. Kako smanjiti prodaju je jako ozbiljna stvar. Ti mozda na njivi ne vidis ali ja vidim uduvane klince. I tebe lepo molim da pogledas video. I procitaj dynablasterov i moj post sa prethodne strane. Ovako rasprave nemaju nikakvu svrhu Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Bratee sta je ovo, ali u svakom slucaju svaka cast na iskrenosti, vidim da se pravoslavci i ateisti na ovim temama dosta podudaraju sto nije bas za pohvalu, A ti se nesvesno savrseno slazes sa dilerima jer njima ovakvo stanje savrseno odgovara. Razmisli. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ух, па то је веома проблематично... Има мали милион људи који дувају и никада се нису навукли на хероин. А чак и да је тачно не знам да ли је решење послати га у затвор међу криминалце. Covece koji ste vi licimeri... Vi bi sa jedne strane slali i zbog pesme ljude u zatvore jer se su oni nasuprot vasim stavovima. Ali sa druge strane kad se postuje zakon,to je problematicno,gde jadni narkoman da ode u zatvor,ne ide to nikako. Jos kao jadne narkice cak i tuku u zatvoru i policija ih cak juri,oh pa to je neverovatno. Zato ova tema ima 3 poruke https://www.pouke.org/forum/topic/28459-slovo-o-zakonu/ ipak ovo nisu ljudi,narkomani,vec navijaci to je vec ok. I jos jednom moj drug koga su par puta uhvatili sa marihuanom dakle nije prvi put pa da je blaza kazna,dobio je maksimalnu i to novcanu kaznu. Dakle niko zbog posedovanja dzointa ne ide u zatvor i nemojte lagati ljude. Jedino ako se nekom nadje da rastura,ali nadam se da to ne poistovecujete sa uzivaocima. Inace,jos cekam odgovor na pitanje da li znate i jednog teskog narkomana da nije poceo svoje uzivanje u drogama sa marihuanom? Ja cak znam dosta njih koji nisu nikad propusili cigare,ali su krenuli od trave i dosli do neslucenih visina-heroina. Dakle bez teorija ne znam pa to je ovako onako...da su sve teorije tacne narkomani bi prvo svi pusili cigare,pa bi onda duvali i tako mic po mic dosli do heroina. Dakle jedan ali samo jedan covek koji je teski narkoman a da nije poceo sa marihuanom,neko,bilo ko? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Covece koji ste vi licimeri... Vi bi sa jedne strane slali i zbog pesme ljude u zatvore jer se su oni nasuprot vasim stavovima. Ali sa druge strane kad se postuje zakon,to je problematicno,gde jadni narkoman da ode u zatvor,ne ide to nikako. Dajte... I jos jednom moj drug koga su par puta uhvatili sa marihuanom dakle nije prvi put pa da je blaza kazna,dobio je maksimalnu i to novcanu kaznu. Dakle niko zbog posedovanja dzointa ne ide u zatvor i nemojte lagati ljude. Jedino ako se nekom nadje da rastura,ali nadam se da to ne poistovecujete sa uzivaocima. Care Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 A ti se nesvesno savrseno slazes sa dilerima jer njima ovakvo stanje savrseno odgovara. Razmisli. Druga je stvar sto je drzava, pravosudje i policija neefikasna, ali zalagati se da deca slobodno konzumiraju narkotike svakako nije fer u najmanju ruku! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ja mislim da bi legalizacija marihune bila pozitivna stvar, jer klinci koji uglavnom puno pre punoletsva krenu da duvaju sada ne bi imali prilike. Za teske droge su recepti sto neko rece super stvar. Mnogo je veci problem to sto deca uvek mogu u kuci da nadju cigarete ili alkohol (a neretko ce im i prodavci prodati). Resenje bi bilo stroze kontrolisanje prodavnica da maloletnici zaista ne mogu da kupe alkohol, travu ,cigarete... Videh da ovde dosta ljudi smatra da je marijuana opasnija od alkohola, ali mislim da je to daleko od istine. Takodje to sto neko podrzava legalizaciju droge ne znaci da je narkoman p.s Ja ne pusim, ne pijem i ne drogiram se, ali mi ne pada na pamet da se zalazem da se to zabrani. MOra postojati licna odgovornost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Zabluda koja je rasirena medju ljudima je ta da se kanabis konzumira da bi se pobeglo od stvarnosti, to ne da nije tacno nego bas naprotiv, konzumira se zato da bi se krunisala stvarnost, menja se stanje svesti, otvaraju se neke prasnjave fioke u umu za koje covek nije ni znao da postoje, percepcija se menja, telepatija je izrazenija, muzika odjednom postaje novi dozivljaj, filmovi su u 3D, otkrivaju se dublja znacenja, kreativnost i ideje naviru ko bujica, razumevanje se podize na visi nivo, boje su intenzivnije itd. Moje misljenje je da je to biljka iz Bozije baste koja nam je data na koriscenje i ima svoju svrhu, kao i bilo koja druga biljka koju je stvorio Premudri Inzenjer Sveta. Ово објашњава неке твоје постове. Баба, Volim_Sina_Bozjeg and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ово објашњава неке твоје постове. Naprimer onaj o ubrzanju vremena za jednu trecinu 4chsmu1 Милан М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Ma brate ovo sto si procitao je glupost. Kako smanjiti prodaju je jako ozbiljna stvar. Ti mozda na njivi ne vidis ali ja vidim uduvane klince. Elem vudeo sam ja na njivi Indijske konoplje i sekao je u snopovima i palio koliko hoces, jednostavno posade izmedju tudjih kukuruza pa di dokazuj. Takodje i naduvane klince kojima dajete za pravo da se drogiraju takodje koliko hoces ali i seoske dece narkomana ako nisi znao! Ovo na mom avataru nije marihuana vec kukuruz ali i na njivama svasta moze da se nadje! Dragi and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука