cloudking Написано Август 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Обами је - ако је тачна вест - одбијен пријем из других разлога. Ako je odbijen iz drugih razloga onda su monasi slagali kad su rekli da je odbijen zbog vere... A posto monasi ne lazu znaci da nije odbijen iz drugih razloga. Nema potrebe da se sumnja u iskaz ovih monaha... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Kakav zabraniti, njemu bi sluzili akatist, a mozda bi mu se i ispovjedili, da im oprosti sagresenja, voljna i nevoljna. Nisam znao da su ovako neprijateljski raspolozeni na Sv.Gori. Obama nije musliman, vec hriscanin, povrh svega nisu informisani. Drugo primali su princa Charlsa, i to jos u kakvom svojstvu, da je princ Charls jedan od prijatelja Sv.Gore. Ne vrijedi cinjenica da je dio porodice na celu jedne drzave koja se u desnicarskim krugovima jednako tretira kao osovina zla. Kako su dozvolili ovom Charlsu MASONU da dodje nije mi jasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Бурек није добио визу... sHa_sarcasticlol Сењор Валдез, освета је стигла! Благовесник and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Kako su dozvolili ovom Charlsu MASONU da dodje nije mi jasno Charls je dobrotvor nekih manastira na Sv.Gori, dakle dao je pare. Sirom pravoslavnog svijeta, kod vladika i igumana svako ima prodju ko daje pare za Crkvu ili Crkvi obezbjedjuje uticaj sluzeci se politickim sredstvima. Para vrti gdje burgija nece kaze jedna narodna izreka. cloudking and Жика је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Zar ne bi trebalo da tebe kao hriscanina i pravosalvca ne zanima ko je sta rezirao? Ja sam mislio da vi ne treba ikome da sudite... Води га кући, части га бананом и сликај се са њим. zuti car, Andre Williams, nana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Ово је нонсенс. Посебно кад се има у виду да на Светој Гори има на стотине Шиптара и Албанаца муслимана који раде по манастирима и келијама, као и муслимана који долазе као туристи и знатижељници. Лично сам сведок овога што пишем. Дакле, наравно да муслимани могу на Свету Гору. Обами је - ако је тачна вест - одбијен пријем из других разлога. Тачно тако. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Правно гледано Света Гора део је грчке државе, то је савршено јасно, ако Обама буде драг грчким полицајцима могу да га одведу у манастир Ватопед Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Da li moze Novak da dodje?Da poduci monahe njegovim tehnikama,posto covek ima orden Sv. Save. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Bio sam sa muslimanom na Hilandaru, prisustvovao je bogosluženjima ali mu je rečeno da ne ulazi u poslednju prostoriju (gde su ikonostas i dveri) što se tiče acine banane (izvinjavam se na izrazu) Води га кући, части га бананом и сликај се са њим. ima i takvih diljem svijeta http://www.blic.rs/Vesti/Svet/395834/Crna-italijanska-ministarka-gadjana-bananom neki ih zovu rasisti a javljaju se i u vidu administratora na pojedinim ortodoksnim forumima Justin Waters, Филозоф, cloudking and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Тачно тако. Ostaje samo misterija zasto onda monasi nisu tako i napisali u saopstenju... Zasto su napisali da je problem sa njegovom verom? Verovatno su znali da nije vazno sta pisu doklegod imaju tumace koji ce svaku vest da protumace kako se njima svidja bez obzira sta KONKRETNO pise bora је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Ma debelo je pitanje da li je informacija iz početnog posta teme tačna nana, Благовесник, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Икона Богородице Млекопитатељице се не налази у Хиландару већ у Испосници св. Саве у Кареји, Обама није муслиман, заклео се на библији иако је нагласио средње име (Хусеин)... Сама по себи вијест вјероватно није тачна и могуће да служи за продају жуте штампе. w.a.mozart and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Možda Svetogorci znaju ono što mi obični smrtnici ne znamo. Je l neko od vas video Obaminu krštenicu?! No, pošto su Svetogorci davali blagoslov da na tlo Svete Gore stupe i muslimani, očigledno da je negativan odgovor dobio iz nekog drugog razloga. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Ostaje samo misterija zasto onda monasi nisu tako i napisali u saopstenju... Zasto su napisali da je problem sa njegovom verom? Verovatno su znali da nije vazno sta pisu doklegod imaju tumace koji ce svaku vest da protumace kako se njima svidja bez obzira sta KONKRETNO pise Gde si ti video bilo cije saopstenje a pogotovo monaha sa Svete gore? Ono je novinarski tekst,na osnovu nezvanicnih informacija,a ne saopstenje koje je potpisano i slicno. Ignjatije, Ђуро Станивук and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Србин.инфо је јако поуздан извор, јашта. Лазар Нешић and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука