Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Dobro ondak, pokuso sam, bolje ista nego nista, davaj savete Тешко да би се ту могло дати паметан савет. Мој ти је савет да научиш да летиш...то су све тешке избалансиране лопате... што сахрањују живе, али озбиљно, у више наврата сам била саветник, мој задатак је да позивам на лет. Кад одлетиш одрежеш крила, и то је то. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Dobro ondak nabavicu kartu za let, LSD u A4 formatu Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 A kakvo je trziste? Kakva je traznja, primena (osim u prehrani), kakva je ponuda? Ima li nekih drzavnih olaksica/otezavanja u proizvodnji istih? Сам си у овом послу, што се државе тиче...отвориш пољопривредно газдинство, стављаш декларацију на тацне и то је то... Само не знам како сад функционише то са пољопривредним газдинством...да ли то још ферцера... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Ovaj tip me odusevljava ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ima li koga da se zanima za rad na strugu za drvo? To bi moglo da se radi kod nas... Mozda je investicija malo veca nego kod one moje prve ideje gde treba samo par sekira i nekoliko dleta ...ali islim da mozda nije losa ideja ... Evo na sta sam mislio... Strug na kome radi kosta 700-800 evra, bilo bi potrebno jos toliko za nozeve i jods neke dodatke i mogao bi covek da pravi svasta maltene bez ulaganja u materijal ... trebalo bi naci samo komade lepog drveta, orah, hrast i slicno ... maslina itd... Uz put, zna li ko gde se moze nabaviti orahovina? To jest, zna li ko da je neko skoro odsekao neki orah? Trebalo bi mi malo orahovine .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 maltene bez ulaganja u materijal Како ово може? Мислиш да ти неко поклони стабло ораха? Ја мислим да се то баш не дешава а вероватно је и скупо кад би куповао од неког. Али добро, наплати се то касније. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Како ово може? Мислиш да ти неко поклони стабло ораха? Ја мислим да се то баш не дешава а вероватно је и скупо кад би куповао од неког. Али добро, наплати се то касније. Ne , mislio sam trebaju ti mali komadi drveta, koji ne bi kostali puno...ili recimo kupis jednu fosnu od oraha i od nje napravis pedesetak kojecega, mozda i vise ... tako da materijal ne bi kostao puno ... na to sam mislio... A meni treba orahovina koju bih naravno platio ... jos ako ima panj ....super... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Znam pra stolara - nema tu zarade u Srbiji. Bar ne u rasionskom okrugu. Inace ja ima dva tri struga ovde u selu, neki stariji modeli .. moj cale se zamajvao time. Jedan mi je kod nekog stolara iz komsiluka na pozajmici. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Znam pra stolara - nema tu zarade u Srbiji. Bar ne u rasionskom okrugu. Pusti ti stolare, ovo nema veze sa stolarijom.... Ovde se radi o nekoj vrsti umetnosti ...pogledaj ovaj sajt ... Prave ljudi ovako drvene satove unikatne, ubace samo posle mehanizam na priner ... moze svasta nesto da se radi, unikatne olovke, ima da se kupi kit, metalni delovi sa uloskom a ostalo se napravi od drveta, upakuje u lepu kutiju i prodaje kao ekskluziva ... nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Pusti ti stolare, ovo nema veze sa stolarijom.... Ovde se radi o nekoj vrsti umetnosti ...pogledaj ovaj sajt ... Prave ljudi ovako drvene satove unikatne, ubace samo posle mehanizam na priner ... moze svasta nesto da se radi, unikatne olovke, ima da se kupi kit, metalni delovi sa uloskom a ostalo se napravi od drveta, upakuje u lepu kutiju i prodaje kao ekskluziva ... Уметници овде немају за леба, сем пар изузетака. Можда и можеш да живиш од тога али са минимумом луксуза. Да би могао лепо да живиш од уметничких рукотворина треба ти неко ко ће да их купује, а то је средња класа која је у Србији готово нестала. Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Уметници овде немају за леба, сем пар изузетака. Можда и можеш да живиш од тога али са минимумом луксуза. Да би могао лепо да живиш од уметничких рукотворина треба ти неко ко ће да их купује, а то је средња класа која је у Србији готово нестала. Nista, to zimi pravis a na leto se zakupi mesto u Budvi na moru i prodaje se .... Mada verujem i dsa bi u BGD moglo npo nesto da se proda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Evo recima sta je pravio jedan moj online "poznanik", italijan .... http://tornituradiguido.wordpress.com/gallerie/galleria-orologi/ Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Ili ovo na primer... http://tornituradiguido.wordpress.com/gallerie/galleria-piatti/ Pa valjda bi se nasao neko i u Srbiji da da desetak evra za nesto ovakvo za ukras .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Evo, moram da se pohvalim ....moja "masina" ... neophodan alat za pravljenje drvenih cinija ...verujem da je model star nekoliko vekova. Inace moj rucni rad. Od alata sam koristio sekiru, testeru, dleta ....inaravno imao sam balvan od neka 2 metra .... sada sve sto mi treba je jedan lep komad oraha ili tresnje, kruske ....pa da pocnem ... Плутон, Млађони, Гордана Николић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Са срећом! verum est in beer, Crveni Baron, Гордана Николић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука