Jump to content

Како зарадити новац у Србији - идеје

Оцени ову тему

Милан М.

Препоручена порука

Angažovali ste stručnjake i počeli realizaciju ideje?

Okupio sam tim kvalitetnih ljudi oko sebe. U našoj radnji u Vuka Karadžića, donji nivo kreirao je arhitekta Đorđe Gec, dok zidove na spratu krase slike iz kolekcije prof. dr  Vladimira Macure. Logo su kreirali dizajner Nemanja Jehlička i ilustrator Bratislav Milenković. Uradili su odličan posao jer za logo dobijamo pohvale ljudi iz celog sveta.

Снимите ово. Пита га човек како је започео посао са сладоледом, а Мориц најпре одговара да су му неки квалитетни људи дизајнирали радњу и лого и чије је слике окачио на спрату. Мислите о томе. ;)

Подели на овим сајтовима

Снимите ово. Пита га човек како је започео посао са сладоледом, а Мориц најпре одговара да су му неки квалитетни људи дизајнирали радњу и лого и чије је слике окачио на спрату. Мислите о томе. ;)

Preskocio je prvi korak ... Odlazak u banku i podizanje kredita ... A posle ide ostalo ... Arhitekta, slike i ostalo ..

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Коме се не жури много, а хоће сигурну зараду може да засади лешник или орах. Воћке су доста отпорне на временске услове и тип земљишта, цена им је добра и није потребно много посла око одржавања....

Подели на овим сајтовима

Коме се не жури много, а хоће сигурну зараду може да засади лешник или орах. Воћке су доста отпорне на временске услове и тип земљишта, цена им је добра и није потребно много посла око одржавања....

Много мора д се чек и много да се уложи. Ал ко може - благо њему.  Око 3 године ти се не враћају уложенаа средства. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Za sada ne, nemam ni uslova a ni znanja ali imam nameru da obezbedim ooje u dogledno vreme ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Za sada ne, nemam ni uslova a ni znanja ali imam nameru da obezbedim ooje u dogledno vreme ...

препоручио см таши нешто исто за првљење, послћу ти слику касније. Много добра ствар. 

Подели на овим сајтовима

Evo naprimer možeš praviti kutije za deluks i premium proizvode kao što ovom pravi neko za rakije..

http://www.dodaj.rs/f/41/kA/4V8f2uCO/img2700.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3e/Fs/3bIfCLLw/img2699.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

tronozac01.jpg

tronozac02.jpg

tronozac03.jpg

Србски троножац у ( америчком ) пиратском издању.

Шта се сад ту у међувремену десило соти глобални Objekts Of Desire месеца септембра 2014. и 'де се он део, не'м појма. Могуће и да се део смисла изгубио у преводу, видим ту да је било реч о "срБском троношцу у ( америчком ) пиратском издању", ал' свеједно, и ако иког то уопште детаљније и занима:

dqayA2S.jpg

2psq359.jpg

ySlsvtT.jpg

Подели на овим сајтовима

Dati pare na kamatu. Das 500 eura dobijes 50e mesecno i tako. Naravno i vece cifre samim tim veca kamata. Ako ne vrati uzmeš i prodas ono sto si uzeo za zalog.
Da se ogradim,ne radim ja to niti bih radio ali znam dosta njih iz bliznjeg okruzenja koji to rade i zive kao bubreg u loju i nista ne rade... Nemam para da dajem na kamatu ali imam savest pa i da imam ne bih davao. 8086.gif

• Волим 1

Равно,нигде брда све је равно...

Подели на овим сајтовима

То је зеленашење и противзаконито је.

da je zelenašenje to je relativna stvar!!

sa nešto drugačijim stopama to rade banke (i kako reče deran: zive kao bubreg u loju i nista ne rade... ).

princip je apsolutno isti

PS a 10% mesečno je mnogo, ide manje; potrebne su reference za taj posao, inače neće ići

Подели на овим сајтовима

Ја се све надам да се зезао :)

A da li psotoji način npr da se ja i ti sretnemo, tebi trebaju pare, a ja imam višak i onda se otpišemo obojica neki ugovor (ili nešto) i obojica se time obavežemo da ja tebi dam pare a ti meni da to kasnije nadoknadiš sa kamatom?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...