Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Не би барон то, доследност је једна од особина коју он изузетно цени...... он на свој сајт никад не би ставио пејпол. narvno da bih stavio ...uskladjen je sa zakonima drzave u kojoj zivim i postuje me kao korisnika i stavio je valutu zemlje u kojoj zivim medju valute koje koristi ... To je jedini pèroblem sa PayPalom u Srbiji ...nece dinar ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Boli barona uvo... On u italiji sad moze da napravi sajt i da pokrene online prodavnicu i prodaje bižu po celom svetu... Naravno uz paypal sistem koji bi instalirao na sajt :-D Чек', ово bižu ти је заправо францизам - bijou? Нећемо сад англицизме и францизме у исту реченицу, мис'им, как'и си ти сад ту fenser? ( наштатосадбреличи ) nana, Crveni Baron and cloudking је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 narvno da bih stavio ...uskladjen je sa zakonima drzave u kojoj zivim i postuje me kao korisnika i stavio je valutu zemlje u kojoj zivim medju valute koje koristi ... А шта те спречава да дођеш у Србију да их продајеш? Што баш живиш и радиш у тој земљи а не у Србији... Не разумем заиста, ти толико мислиш да су наши закони и наша земља супер, а избегаваш је за трговину и пословање у широком луку. Ја бих баш волео да ми пружиш услугу и продаш оловку у динарима, а ти си нешто гадљив на динар... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 To je jedini pèroblem sa PayPalom u Srbiji ...nece dinar ... Nije samo paypal, ni srbi vise nece dinar... svi beze od dinara ko djavo od krsta... samo devize prijatelju... ko je lud da trguje propalom valutom propale zemlje? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Nije samo paypal, ni srbi vise nece dinar... svi beze od dinara ko djavo od krsta... samo devize prijatelju... ko je lud da trguje propalom valutom propale zemlje? ja koliko vidim dinaru nista ne fali ...inflacija pod kontrolim, stabilan kurs ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 ja koliko vidim dinaru nista ne fali ...inflacija pod kontrolim, stabilan kurs ... Лоше видиш... Обриши наочаре, ако их носиш... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Лоше видиш... Обриши наочаре, ако их носиш... Problem sa dinarima je samo sto ih ima malo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 ja koliko vidim dinaru nista ne fali ...inflacija pod kontrolim, stabilan kurs ... Слажем се. Апсолутно те подржавам у томе да свој бизнис пребацисш у Србију коју толико волиш међу законе и валуту која ти супер одговара и развијаш домаћу привреду као сваки прави патриота. Када да те очекујемо? Или пак не стојиш иза својих речи? Драг ти је динар али ти је дражи евро? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Problem sa dinarima je samo sto ih ima malo ... Ја се у економију много не разумем и те њене закономерности ме баш и не интересују. Читам ваша прегањања овде и тако то... Али гледе стабилности динара, ја знам да стан у којем сам подстанар, када сам се уселио у њега пре пар година тих 200 евра је, а колико га газдарица цени, је било 20000 динара, а сада је 24000. Рачуни за струју и инфостан су порасли (на почетку је нпр. Инфостан био око 5, а сада је око 7000 динара... А плта женина и моја пензија "стоје"... Тако да... Млађони, Плутон and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Мала исправка "не задуго", пошто ће то у - а све остале дажбине у + Узе ми реченицу из "тастатуре". Нажалост... Млађони and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Мала исправка "не задуго", пошто ће то у - а све остале дажбине у + Па ништа, идемо Слобином методом, да доштампавамо паре, пошто је проблем то што има мало динара. Да попнемо у хипер инфлацију, ја сам овде по форуму читао неке економски образоване људе како ми причају да је инфлација супер ствар. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Мала исправка "не задуго", пошто ће то у - а све остале дажбине у + Узе ми реченицу из "тастатуре". Нажалост... И то што кажете... Мислм, поштујем ја Жељка Билбије став и његове погледе на свет (са којим се лично, сем Другог светског рата у највећем не слажем), али брате, живиш хвала Богу далеко одавде и немаш можда толики додир са реалношћу. Инсистирај ти на својој причи колико хоћеш, али неке очигледне ствари... Мсм, мало испаднеш смешан... Да л` је разлог мало динара, пуно динара или ко зна чега, дао сам ти пример са киријом... А ти ако хоћеш схвати, ако нећеш, шта ја ту могу... Уосталом, ниси се ни ти одродио, имаш фамилије у Србији, па знаш како живе... Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 И то што кажете... Мислм, поштујем ја Жељка Билбије став и његове погледе на свет (са којим се лично, сем Другог светског рата у највећем не слажем), али брате, живиш хвала Богу далеко одавде и немаш можда толики додир са реалношћу. Инсистирај ти на својој причи колико хоћеш, али неке очигледне ствари... Мсм, мало испаднеш смешан... Да л` је разлог мало динара, пуно динара или ко зна чега, дао сам ти пример са киријом... А ти ако хоћеш схвати, ако нећеш, шта ја ту могу... Уосталом, ниси се ни ти одродио, имаш фамилије у Србији, па знаш како живе... Ja његове ставове не поштујем ич. Само тера о принципијалности, а хвали све у Србији као супер, ни на мапи је не види. Ако причаш да је Србија добра и да ти је принципијалност важна - дођи у исту па ради. Овако само вређаш нас који се мучимо овде тако што нас цинично подсмеваш, осуђујеш итд. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Evo noviteta oz moje "fabrike" olovaka ... Drvo je iz australije ..eucaliptus, myrle i slicno ..I cocobolo, Mexico ... RYLAH, Млађони, Vesna Milovic and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Evo Rylah za tebe ... vi advokati puno pisete i potpisujete ...Ovo vam dodje k'o repromaterijal .... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука