Jump to content

Како зарадити новац у Србији - идеје

Оцени ову тему

Милан М.

Препоручена порука

Pa porez na prihod vec placam. Samo cu sada uracunati i eventualne prihode od olovaka i platiti porez na sve skupa... Naj normalnije ...

Radi ti brate mili, u italiji, i ja ti zelim tu srecu.. ali dok ne krenes da radis u Srbiji, nemoj vise nama u Srbiji da solis pamet sta je dobro sta nije.. ... kad te molim... glupo je..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Radi ti brate mili, u italiji, i ja ti zelim tu srecu.. ali dok ne krenes da radis u Srbiji, nemoj vise nama u Srbiji da solis pamet sta je dobro sta nije.. ... kad te molim... glupo je..

Pa Srbija ce i biti takva dok Srbi ne shvate da grese i da ta prica oko poreza samo steti svima. Kada ljudi u Srbiji budu poceli da cene svoju drzavu i da ispunjavaju svcoje obaveze zivece svi bolje i deca ce imati za lecenje.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa Srbija ce i biti takva dok Srbi ne shvate da grese i da ta prica oko poreza samo steti svima. Kada ljudi u Srbiji budu poceli da cene svoju drzavu i da ispunjavaju svcoje obaveze zivece svi bolje i deca ce imati za lecenje.

Dodji ti ovde pa placaj nase poreze, zezaj se sa nasom birokratijom, i prodaj na nasem trzistu pa nam pricaj da mi gresimo.

A dotle  Just_Cuz_19 caoooooo

oceli da cene svoju drzavu i da ispunjavaju svcoje obaveze 

Tako je, PIP pod hitno da pocne da placa sve poreze i da ispunjava svoje obaveze!!!!

Ma cao  Just_Cuz_19  Just_Cuz_19 

Подели на овим сајтовима

Dodji ti ovde pa placaj nase poreze, zezaj se sa nasom birokratijom, i prodaj na nasem trzistu pa nam pricaj da mi gresimo.

A dotle  Just_Cuz_19 caoooooo

Pa ne mogu i necu ...jer su oni koje je pominjao PiP toliko obezvredili rad i oborili cene svega da je obesmisljen svaki rad ...A to, kao sto rekoh ranije, nije posledica trzista vec gluposti ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ова тема је била једно од уточишта...дај бре Милосављевићу, зар на свакој морамо да слушамо о твом виђењу економије....

Буди мало достојанствен, па колико год да си у праву или ниси поштеди нас бар на једној теми твојих наступа.

Ово је тема о идејама и треба тако и да остане.

Хвала.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Od moje poslednje poruke na ovoj temi ( a dok ste ste vi prepirali) ja sam na Elance-u inkasirao jos 200$ ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Od moje poslednje poruke na ovoj temi ( a dok ste ste vi prepirali) ja sam na Elance-u inkasirao jos 200$ ;)

Ја нећу рећи колико сам инкасирао...рећи ћу само живео Иленс!  :good2:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ова тема је била једно од уточишта...дај бре Милосављевићу, зар на свакој морамо да слушамо о твом виђењу економије....

Буди мало достојанствен, па колико год да си у праву или ниси поштеди нас бар на једној теми твојих наступа.

Kad mozes da slusas Baronovo lupetanje gluposti - slushaj i mene. I ne smaraj. ;)

Moje misljenje ces da slusas, jer mi predstavlja zadovoljstvo da argumentovano odgovaram neobrazovanim licemernim trolovima. Ako ti u celoj prici smetaju moji argumenti, a ne njegovo lupetanje... to je buraz onda problem u tebi, ne u meni, ako ne umes da ga resis na bolji nacin, stavi me na ignore.

Подели на овим сајтовима

I naravno platio si porez, i imaš registrovanu agenciju, i legalan softver, i prijavio si prihode do osam dana od prijema novca, jel tako :)

Ti si malo smiksao ova pravila i poreze, cini mi se. Ako imas agenciju, kakvih osam dana ima veze sa prijemom novca? Kao agencija, mozes da placas pausalni porez i troskovi te izadju neki konstantan iznos mesecno. Ako nemas agenciju, platis 40% iznosa na devizne uplate. Sve zavisi sta se kome vise isplati (ako su veci iznosi, onda bolje pausalni porez na agenciju a ako je manje bolje mozda procenat - ko hoce legalno da radi), ali ima resenja koja nisu toliko katastroficna.

Подели на овим сајтовима

Kad mozes da slusas Baronovo lupetanje gluposti - slushaj i mene. I ne smaraj. ;)

Moje misljenje ces da slusas, jer mi predstavlja zadovoljstvo da argumentovano odgovaram neobrazovanim licemernim trolovima. Ako ti u celoj prici smetaju moji argumenti, a ne njegovo lupetanje... to je buraz onda problem u tebi, ne u meni, ako ne umes da ga resis na bolji nacin, stavi me na ignore.

Овде се причало о оловкама, пољопривреди, предметима од дрвета и слично...отворите тему о пореском систему, административним и бирократским заврзламама и до миле воље вам...

Што би ми сметало што је човек поставио слику хемијске оловке коју је урадио, не разумем...

Како се неко ставља на игноре?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...