Crveni Baron Написано Јануар 19, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2014 nana је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Evo neki sajt sa gomilom drvenih stolica ....Mozda neko nesto od ovopga moze da napravi i proda kod nas... http://www.natanelgluska.com/?q=content/chairs Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Ево предлога идеалног за Србију - леба без мотике илити bitcoin mining. http://startbitcoin.com/ Причах некидан са двојицом људи који су уложили паре (око 2500 евра) у опрему и плате струју око 100 евра месечно а за месец зараде 1.5 bitcoin који је сад ваљда 750 долара (а био 800 пре 3 дана). RYLAH and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 A kako ti znas da ja vec odavno ne koristim motiku? Kako znas da nemam veliku bastu koju sam radim? Па ваљда зато што ти некако чудна та мотика коју држиш у руци, а уз то још и светли. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 8, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2014 Uh, palnirala sam jos odavno da se ukljucim u ovu temu ali sve nemam kad... Ovako, nisam ljubitelj nikakvih prodaja tipa Zepter, Avon i slicno, jer nisam tip coveka koji je vest pri takvoj vrsti prodaje. Medjutim uletim opet u nesto slicno ali kao pomoc mojoj kumi. Ubacila me je u neku americku firmu za marketing i prodaju. Fora je da prolazis kroz obuku na svom racunaru, kao sto je npr. postavljanje banera ili bloga, zatim objavljivanje reklamnih oglasa od njihovih gotovih tekstova ili sam da ih pises. Ta firma sadrzi i sajt slican limundu samo sto ti imas zaradu ili procenat od prodaje. Sta se prodaje? Ko? Pa, otvaras svoj licni on line shop i u njega stavis sta hoces ili nesto sto ti se muva po kuci i nicemu ti ne sluzi. Znaci moze i nove stvari ili polovne. Ima preko 120 000 artikala na prodaju trenutno. Vrste robe , moze sve osim hrane i kucnih ljubimaca, znaci sve sto mozes da posaljes postom. Sajt sadrzi svakodnevne aukcije na kojima se prodaju neki novi proizvodi, bela tehnika, kompjuteri, android telefoni i sl. Ko se interesuje nek me kontaktira da ga uputim kako se radi. Fora je, ili kvaka, da ti treba slobodan pristup internetu preko kucnog kompa. Posla ima svaki dan po 10 min. Ne kosta nista i sve je dz, mislim na uclanjenje, on line shop, obuka, itd. O zaradi , pitajte u pp Иван ♪♫ and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 @@Aleksandar14, Ne dozvoljavampo ovakvo reklamiranje na sajtu. Hvala na razumevanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Dejane kakva je reklama bila,ne videh Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Stigao je strug za drvo i ovo su moji prvi pokusaji ... Prvo sam napravio ovo... A nakon toga ovo ... I prezadovoljan sam .... Млађони, Иван ♪♫, nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 facenew22222222 Бароне, верујем да си презадовољан, честитам ти на истрајавању..... 8086.gif Шта је ово на другој, не види се врх........ваза можда, или ипак аван ? Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 facenew22222222 Бароне, верујем да си презадовољан, честитам ти на истрајавању..... 8086.gif Шта је ово на другој, не види се врх........ваза можда, или ипак аван ? nije, to je onaj stolarski malj sa prve slike... Njega sam prvog napravio, nabavio sam drvo za to preb jedno pola godine i strpljivo cekao strug i ostalo a odmah zatim sam napravio i olovku. I bas sam se iznenadio i kojom brzinom sam to napravio a i izgledom s obzirom da sam danas prvi put u zivotu video strug za drvo "uzivo" ... nana, Дуња, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 1, 2014 Пријави Подели Написано Март 1, 2014 Ооо мајко и јаоо мени брате,која брука .....можеш ли ми опростити..сад сам је гледала ....дивна заиста,..... Ја, ћуре, само овлаш регистровала твоју рукотворину као онако успут "неку много добру хемиску на столу" и сконцентрисала се да погодим да л је ваза ..ил шта ли је. Мени су вазе од дрвета постале опсесија....само гледам згодан комад и одвајам а три сам завршила.....мало га обликујем па издубим и унутра уденем нешто стаклено да држи воду и да стварно могу ставити букет. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Ево предлога идеалног за Србију - леба без мотике илити bitcoin mining. http://startbitcoin.com/ Причах некидан са двојицом људи који су уложили паре (око 2500 евра) у опрему и плате струју око 100 евра месечно а за месец зараде 1.5 bitcoin који је сад ваљда 750 долара (а био 800 пре 3 дана). nesiguran je taj bitcoin, treba ti čista sreća kad ga prodaješ, da ne bi 1 dan nakon što ga prodaš porastao za 1000%, pa ti bude krivo nema leba bez motИke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 ja mogu da predložim zaradu preko interneta, recimo envato marketplaces koji obuhvata više sajtova ko ima pristojan fotoaparat i ume da sredi fotografije na kompu može da proba ovde http://photodune.net/ ili ko ume da pravi wordpress teme i sajtove može ih prodavati ovde: http://themeforest.net , ako si dobar u tome, dobra je i zarada ko ume s muzikom može se oprobati ovde http://audiojungle.net/ ima još i za video, za 3D modelovanje, za programiranje i dizajn Pa ko ume nešto od ovoga, nije teško pokušati. I nisu to tamo sve ne znam kakvi profesionalci, tako da samo napred Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Evo jos ... Иван ♪♫, RYLAH, Дуња and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Svakako obrazovanje je prvo što se mora poboljšati u Srbiji, da imamo obrazovane stolare, medicinare, ekonomiste, IT stručnjake itd. , šta god mi rekli mi smo jedna jako neobrazovana nacija a mislimo da sve znamo, ustvari smo polupismeni, zato je Srbija i siromašna, mi smo krivi. Kada se usvoje nova znanja , onda ideje same dolaze. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука