skituljko Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Posto sam skituljo ovuda, da se prijavim :bendoff: procunjah malo po Vasem dnevniku. Oprostite 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ne mogu da pohvatam kako mijenjaš ove komentare, ali saglasan sam, bez konkurencije je stvar, pomjera iz mjesta, i uz to našla je put do mene. Zovem je mojom odavno. Hitro oko ...ništa ti ne promiče. Znam, a i rekla sam to već jednom, pa izbrisah da se ne ponavljam. Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Калеидоскоп and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Moj najdraži crtež. Kada sam našla fotografiju, interesantan mi je bio izraz bebe. Onako ušuškana u frotiru djelovala je ipak uplašeno i nesretno. Tužan pogled govorio mi je mnogo. Onda sam išla tragom fotografije...interesantno. Beba je bila samo objekat u nečijoj kampanji. UNICEF...ta brižna organizacija je našla nezbrinuo dijete, nahranila ga, okupala...ušuškala u frotir i... fis - slika. Svi zahvalni, samo beba nije. A zašto? Nije osjetila ljubav, brigu....tako malena osjetila je čistu komercijalu Bravo za bebu. Nije nasjela na manipulaciju. Opet, pitam se, da li je doživjela da je neko pomiluje, uspava na rukama uz neku milu pjesmicu... Zato je meni posebna i svaki put kad je vidim, zadržim se na tom tužnom pogledu i poželim da je negdje sretna. Gordana ., JESSY, skituljko and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Sajen ja haredah ell? Na eta vas duhaj...basta va, zan va. Paah eta va? Pahh basta y vas? Vohlem ag fahit vas? Tano fahit va hon...ehe vay lidahy. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Upravo to. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Da, ta fotografija nije bez razloga tu. To je zapis, trag... Postoji dosta zapisa koji svjedoče o plemenskim pravilima. Jedno od pravila je vezao za gosta, a glasi - svi namjernici su dobrodošli, svi se jednako ljubazno dočekuju, i svi koji odlaze ostavljaju "trag", kao otisak svoje šake. Taj trag svjedoči o njihovom boravku i na taj način ostavljaju dio sebe i svoje duše u toj pećini. Vrijedan poklon domaćinu. Tako i vi, dragi moji, dolaskom u moju "Oslikanu pećinu" ostavljate trag, ostavljate dio sebe. Vaša riječ, vaša misao meni dođe kao poklon. Trag će dosta reći o darodavcu, a kakav god da je, meni će biti vrijedn i ja ću svaku riječ prigrliti kao najdraži poklon. Hvala na svemu do sada, a i ubuduće skituljko је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2013 Ne očekuj da ti vratim riječ...vratiće ti se sama. Pitaš se kako? Recimo ovako...neka bude riječ lopta koju bacaš prema zidu .Ne očekuj da će ostati na zidu...vraća ti se sama. Kako će se vratiti zavisi od tebe. Ako je baciš lagano, nježno....ona tebi dolazi na isti način. Ukoliko je baciš energično, očekuj energičan povratak, možda i bolan. Ko nije spreman da dočeka svoju loptu, neka ne dozvoljava sebi rizik da je baci. Mudro...hvala, nano moja. skituljko, Oglo and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Септембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2013 Hvala, Lidija ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Da, ta fotografija nije bez razloga tu. To je zapis, trag... Postoji dosta zapisa koji svjedoče o plemenskim pravilima. Jedno od pravila je vezao za gosta, a glasi - svi namjernici su dobrodošli, svi se jednako ljubazno dočekuju, i svi koji odlaze ostavljaju "trag", kao otisak svoje šake. Taj trag svjedoči o njihovom boravku i na taj način ostavljaju dio sebe i svoje duše u toj pećini. Vrijedan poklon domaćinu. Tako i vi, dragi moji, dolaskom u moju "Oslikanu pećinu" ostavljate trag, ostavljate dio sebe. Vaša riječ, vaša misao meni dođe kao poklon. Trag će dosta reći o darodavcu, a kakav god da je, meni će biti vrijedn i ja ću svaku riječ prigrliti kao najdraži poklon. Hvala na svemu do sada, a i ubuduće Mogu li ja da obecam da cu sutra ostaviti shake trag? kako bi se zbog toga morao vracati svaki novi dan. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 muška podignuta noga obuvena u vojnu čizmu , znak STOP i cvet ispod cizme. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука