Andre Williams Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 гугл каже Хиана ... НА добио угох ехаи, ејо добио угох Сунаи.Ва хо ваи ехаи. Ехаи хо јарак.Тахен ел дунаси Ту ина?На Пилана.Тахен ел дикахан поханас?На Пилана.Тахен ел духај кохана?На Пилана.Пилана годишње ...Дина Ва, респективно. :.mislise. Ayla and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 гугл каже Хиана ... НА добио угох ехаи, ејо добио угох Сунаи. Ва хо ваи ехаи. Ехаи хо јарак. Тахен ел дунаси Ту ина? На Пилана. Тахен ел дикахан поханас? На Пилана. Тахен ел духај кохана? На Пилана. Пилана годишње ... Дина Ва, респективно. :.mislise. Ne zna mudri Google sve. Hoćeš prevod? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 http://youtu.be/5zl5MnO3Nyk ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Pošto vidim da voliš Ciganjske, pazi ovu Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ne zna mudri Google sve. Hoćeš prevod? да Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 да riješeno ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 riješeno i meni. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 i meni. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 3:39 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 ...tada smo imali krila Hvala, JESSY JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Hanay na sahy. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 JESSY, Ayla and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 JESSY and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука