Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 Flojd and Sasa2000 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 On 20. 1. 2019. at 8:16, Natasenka рече Expand Ja bih preporucio Transformerse. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 On 20. 1. 2019. at 16:32, Liga Džentlmena рече Ja bih preporucio Transformerse. ?? Expand uf. ti. ovo je nežna duša. to je tvoja velka ljubav. ak je jedina. onda si mnogo usamljen. tolko iz ženskog ugla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 20, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2019 On 20. 1. 2019. at 16:39, Natasenka рече uf. ti. ovo je nežna duša. to je tvoja velka ljubav. ak je jedina. onda si mnogo usamljen. tolko iz ženskog ugla. Expand Ajoj, a zasto sam sad umisljen? Molim vas Nacke obrazlozite, ja sam malo Bosanac secas se. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 20. 1. 2019. at 17:42, Liga Džentlmena рече Ajoj, a zasto sam sad umisljen? Molim vas Nacke obrazlozite, ja sam malo Bosanac secas se. ? Expand ma. piše usamljen. autić ne čini čoveka posve voljenim. zat. za povremenog bosanca. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 21. 1. 2019. at 7:24, Natasenka рече ma. piše usamljen. autić ne čini čoveka posve voljenim. zat. za povremenog bosanca. Expand Pa jesam po malo, da ti kazem iskreno, pa ima istine u ovoj pesmi... Hvalila bi mi dopuna. Al imam i ja svojoh mana mozda sam zato i usamljen. Al to je vise hobi, povremena radost za dusu i telo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 21. 1. 2019. at 7:52, Liga Džentlmena рече Pa jesam po malo, da ti kazem iskreno, pa ima istine u ovoj pesmi... Hvalila bi mi dopuna. Al imam i ja svojoh mana mozda sam zato i usamljen. Al to je vise hobi, povremena radost za dusu i telo. Expand ih. skup ti je hobi. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 21. 1. 2019. at 7:54, Natasenka рече ih. skup ti je hobi. Expand A stacu, nikad ne idem laksim putem. ? A da se bavim trcanjem kostale bi me samo patike, a vidis da sam naopak, ispustili me na glavu kad sam bio beba. ? Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 21. 1. 2019. at 19:43, Liga Džentlmena рече A stacu, nikad ne idem laksim putem. ? A da se bavim trcanjem kostale bi me samo patike, a vidis da sam naopak, ispustili me na glavu kad sam bio beba. ? Expand znaci, cak i temu o crtanim filmovima koristis za muvanje, nepopravljiv si Natasenka and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 21. 1. 2019. at 19:51, ronin рече znaci, cak i temu o crtanim filmovima koristis za muvanje, nepopravljiv si Expand ko ovd koga muva ? o čemu ti ? čovek je napaćen od malena. razumi malo. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 On 21. 1. 2019. at 20:13, Natasenka рече ko ovd koga muva ? o čemu ti ? čovek je napaćen od malena. razumi malo. Expand ma to se ja sa Ligom salim razume on moj recnik Flojd and Natasenka је реаговао/ла на ово 1 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јануар 21, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2019 Благовесник је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 On 21. 1. 2019. at 20:13, Natasenka рече ko ovd koga muva ? o čemu ti ? čovek je napaćen od malena. razumi malo. Expand Ma nisam napacen, nisu me ispustili na glavu al kao da jesu, sprdam se malo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 On 22. 1. 2019. at 8:02, Liga Džentlmena рече Ma nisam napacen, nisu me ispustili na glavu al kao da jesu, sprdam se malo. Expand nisi. al bi mogo da budeš. ako se zadržiš u ženskom društvu. dobro jutro ligo. malo te zezim. nemo se ljutiš. mrgude. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 22, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2019 On 22. 1. 2019. at 8:07, Natasenka рече nisi. al bi mogo da budeš. ako se zadržiš u ženskom društvu. dobro jutro ligo. malo te zezim. nemo se ljutiš. mrgude. Expand Ma de da se ljutim na tebe.? Nego bre dojadismo sa ovo dopisivanje ajde na video cat da malo caskamo. Nema vajde od dopisivanja, lepse je pricati uzivo ili preko video cata. ? Poruke mogu pogresnk da se protumace al nije isto kao uzivo. ? Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука