SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Pa zar banovi u vreme posta? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Pa zar banovi u vreme posta? Посматрај то више као једну малу, малецну епитимију "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ахахахахаха!!! Само, треба пребацити тему у "Разбибригу", на не би неки помислили нешто Зосима and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Који факултет, који узорак, који инструмент, где је направљен- које цуре с плавог моста... тема " Бољи љубавници Атеисти..." или неки други ... Вере и религије широм света ИКУМЕНИЗАМ "Дијалог са атеистима" Е да су бољи, лепши они или ови... за тему разонодите се, те да нас насмеју, као што и јесте; слатко сам се насмејала и за тему и за поједине одговоре. Смех је релакс, здравље..Хвала. Зосима, Драшко and Sudija је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Зоске, а шта ти је оно 45 у називу најбољег...Ајд` оно ЗОС, то сви знамо, ова цифра ми уноси немир... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Ovo je vest sa njuz.net-a jel tako? Onaj orgazmometar iz Prve Petoletke je baš fora! Samo što je pisao neko malo neobavešten, posle posta je sve bojle ,jače, potentnije i orgazmičnije! Iz ličnog iskustva, jer sam bio ateista pre nego sam postao vernik, ateista je kao fizikalac kamenorezac, a vernik kao umetnik vajar-skulptor. Vickasto nema šta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука