Solomon Kane Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Па добро, касним и шта сад? Сад си луд, како рече Клоуд, пошто се поносиш српством. Баба је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Niko normalan ne moze da se ponosi danasnjom Srbijom. Niko. Normalan. Margareta је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Niko normalan ne moze da se ponosi danasnjom Srbijom. Niko. Normalan. - Ријеч о крсту је лудост онима који пропадају, а сила Божја нама који се спасавамо! - Јер је мудрост овога света лудост пред Богом. - Ми смо будале Христа ради Berkut је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Niko normalan ne moze da se ponosi danasnjom Srbijom. Niko. Normalan. Србијом као државом тренутно можда не, али српством, као много комплекснијим појмом који чини део нашег идентитета, да. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Pa kasnis onda... ja sam rekao da sam Srbin jos na drugoj ili trecoj strani teme... Sreca tvoja inace bi bio obicna budala .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Niko normalan ne moze da se ponosi danasnjom Srbijom. Niko. Normalan. Meni bi bilo znatno nenormalnije poistovetiti se sa tobom na primer .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 Браво Облачићу дао си ми прилику да најзад објасним који је мој главни мотив, сем поштовања друге највеће заповести, зашто Србујем. Баш зато што је то пут којим се ређе иде. Баш зато што је то лудост пред "памећу" овосветских мудраца. Баш зато што многи попут тебе рационалношћу се одвојисте од српске памети ( смешно ал истинито,неки рацио контра некој памети). Баш зато што нико "нормалан" не може тако нешто. Баш зато што овде никад нису ни живели "нормални". Баш зато што су "нормални" увек прогонили нас "ненормалне"...још од првих хришћанских времена ! Volim_Sina_Bozjeg, Solomon Kane, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2013 dosao covek pre kuci nego obicno i pogleda kroz prozor kad ono kum na zeni.. Misli se sad ako udjem kajacu se citav zivot jer cu ga ubiti ko zeca i ako razmisljajuci napravi neki krug po kraju i vrati se pogleda kroz prozor kum pije bakardi i ness. Udje pozdravi se i sedne za sto,posle par uvodnih reci pita kuma: ebes li sa kume? kaze kum pa tu i tamo. Pa kume idi malo taaaaamo idi malo tamooooo. Срђан Ранђеловић, DYNABLASTER, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Србијом као државом тренутно можда не, али српством, као много комплекснијим појмом који чини део нашег идентитета, да. Sta je to sto cini taj komleksni pojam? Sta je to SRPSTVO i gde se danas moze naci? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Sreca tvoja inace bi bio obicna budala .... Da znam... sad sam neobicna budala... budala na kvadrat Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Браво Облачићу дао си ми прилику да најзад објасним који је мој главни мотив, сем поштовања друге највеће заповести, зашто Србујем. Баш зато што је то пут којим се ређе иде. Баш зато што је то лудост пред "памећу" овосветских мудраца. Баш зато што многи попут тебе рационалношћу се одвојисте од српске памети ( смешно ал истинито,неки рацио контра некој памети). Баш зато што нико "нормалан" не може тако нешто. Баш зато што овде никад нису ни живели "нормални". Баш зато што су "нормални" увек прогонили нас "ненормалне"...још од првих хришћанских времена ! Pa i nisu ti neki razlozi. Svi mogu da se podvedu pod "inat'. :P ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Sta je to sto cini taj komleksni pojam? Sta je to SRPSTVO i gde se danas moze naci?Ja sam pripadnik po rodjenju a sada i po uverenju jednog naroda koji cini sa svim ostalim narodima celinu. Dakle ja sam pripadnik jednog naroda a ne dva ili tri kao sto su i ostali osim pojedinaca. Srpstvo cini ono sto Srbi nose u sebi. Tako da ga ti dozivljavas bas onako kako pishes. Srpstvo se moze sada naci u svakom pojedincu srbinu pa i tebi samo sto tebe opterecuje a mene NE. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Kakvo palamudjenje. Najveci patriJoti ovde na forumu Baron i Dragi koji su devedesetih davali moralnu podrsku iz Italije, odnosno Austrije Nikad me nije bilo sramota da kazem da sam Srbin, ali je nazalost danas merilo patriotizma da se naloces ljute kao svinja i da dignes tri prsta i vices Srbija, Srbija! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 Баш зато што је то пут којим се ређе иде. I homoseksualnost je put kojim se redje ide... kriminal takodje... po toj logici valjda i njih preferiras? Баш зато што је то лудост пред "памећу" овосветских мудраца. Pamet "ovosvetskih" mudraca kaze da nije lepo da se deca igraju u djubretu dok selci roditelji bacaju opuske pod njihove noge... Naravno, mi smo mnogo "ludi" pa znamo da je to cisto pros**avanje Баш зато што многи попут тебе рационалношћу се одвојисте од српске памети ( смешно ал истинито,неки рацио контра некој памети). Srpska pamet. Skolski primer oksimorona. Баш зато што нико "нормалан" не може тако нешто. Da srpski inat je nas najbollji i najkvalitetniji proizvod... tu nema diskusije. nista bolje ni pametnije od toga nismo smislili... to je nas najveci mentalni domet. Баш зато што овде никад нису ни живели "нормални". Nemam argument. Slazem se u potpunosti. Баш зато што су "нормални" увек прогонили нас "ненормалне"...још од првих хришћанских времена ! Wow! Kakva dramska epika.... a bio sam pomislio, majke mi, "dal je moguce da ce da zaboravi da ubaci neko hriscansko stradanje ili vladiku Nikolaja ili sl..." eto, Ovako zvuci covek kome ne samo da ne smeta vec se ponosi time sto se deca igraju u djubretu i opuscima od cigareta. Mozda se deca igraju u go**ima ali to su bre SRPSKA deca! Junacka! Bravo Zeljo, dao si mi priliku da objasnim zasto je Srbija jedna septicka jama. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 27, 2013 Пријави Подели Написано Август 27, 2013 srBstvo je opasna bolest, leci se obrazovanjem cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука