Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ma ponekad uradimo i namerno neke stvari used posta. Veovatno sto mislimo da nam je ventil itekako potreban ipak zivimo u ovom svetu koje je pepuno iskusenja a kamoli podviga kao sto je post. Deca smo deca koja ispituju granice Oca Nebeskog... i ako ja mogu to buduci zao da tolerisem sopstvenoj deci i da prastam.... (mislim ako je jasna poenta) Ispitujemo ganice. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne, ne, daleko bilo, ne grdim ja vas, nego se cudim svemu ovome... i da me grdiš ... ja idem i večeras nisi mi odgovorio na pitanje jel to znači da ja nisam hrišćanka ? Berkut је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Odgovorio sam... Ne, ne, daleko bilo, ne grdim ja vas, nego se cudim svemu ovome... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Kako ne vidis? A vreme odrzavanja? Чинимо ми свакодневно горе ствари него одлазак на Beer fest. Mironosica and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ne radi se tu o samom odlasku, nego o mogucoj sablazni ako neko vidi da hriscani u postu narusavaju post... PetarP је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 16, 2013 Пријави Подели Написано Август 16, 2013 Ostanite kod kuce i prinudite ukucane na filmski maraton: Episode IV & V & VI! Ko pomene mediklorijane, pa jos u vreme posta, spava na terasi. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Ostanite kod kuce i prinudite ukucane na filmski maraton: Episode IV & V & VI! Ko pomene mediklorijane, pa jos u vreme posta, spava na terasi. To, to, odlicna ideja... Zayron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 pivni vašar ili pisoar: that is the question Převratná novinka: Mobil si nabijte vlastní močí Prevratna novinka. Mobilni telefon si napunite vlastitom mokraćom. http://fanda.nova.cz/clanek/tech-cars/prevratna-novinka-mobil-si-nabijte-vlastni-moci.html Ze současných možností moderních technologií mnohdy zůstává rozum stát. Naposledy poté, co vědci zveřejnili informaci, že mobily si budeme moct dobíjet vlastní močí. Od savremenih mogućnosti modernih tehnologija često ostaje razum stajat. Posljednju put poslije toga što su naučnici objavili da si mobilne telefone budemo moći puniti (umjesto baterija valjda) vlastitom mokraćom. Objavljeno u Royal Society Of Chemistry, odatle to preuzeo i ovaj češki server. A imam i članak o tome kako su Česi u laboratorijama elektrotehničkog fakulteta na ČVUT u Pragu (češka politehnika, tehnički univerzitet) razvili superkondenzatore koji se napune za 5 minuta, pokažem vam ga kad ga nađem i postavim negdje, valjda na PC temama, imali bi se koristit unjesto baterija u mobilnim telefobnnima, laptopima i sl. umjesto baterija. Razvoj je u završnoj fazi. U pivnici: pričekaj, idem na wc napunit mobitel, ahahahahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Ne radi se tu o samom odlasku, nego o mogucoj sablazni ako neko vidi da hriscani u postu narusavaju post... Попити два пива нпр. није нарушавање поста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Прошетао сам мало синоћ. Треба да промене име у ”Прашина фест”. Није оно здраво нимало... Zayron and sqny је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Зато зрењанински Дани пива почињу на први дан мрса. Уф, ал ћу да сашијем једног Шнајдера! Драшко, feeble, Zayron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Уз ово: http://youtu.be/MMWv4Q0sBlc Милан Ракић and Zayron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Прошетао сам мало синоћ. Треба да промене име у ”Прашина фест”. Није оно здраво нимало... hahahahahaha, baš me nasmiija Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Оче Оби,опрости и помјани... био сам само једно вече,погледао два бенда,попио три лименке ,и отишао кући... Нађите грешника на слици... 4chsmu1 sqny је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Јес ти овај у средини без мајце? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука