glafir Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Теби је потребан добар духовник и психотерапеут, очигледно. Нажалост, ја нисам ништа од тога те ти не могу помоћи. Поздрав. Толико од мене. Заиста овде има интересантних људи... Zato što nisi duhovnik tako i odgovaraš. Mislim da si brate gubio vreme studirajući, ima nešto crnogorskog u tebi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Nekome je fitilj kratak, a nekome predugacak... ...ja posedujem oba 0110_hahaha Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Zato što nisi duhovnik tako i odgovaraš. Mislim da si brate gubio vreme studirajući, ima nešto crnogorskog u tebi. Јеси ли ти дошао на овај форум да се бавиш мојом маленкошћу? Наравно да у мени има црногорског и поносан сам на то. Ја сам црногорски, васојевићки зет. Тања1, мирођија, Баба and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Zato što nisi duhovnik tako i odgovaraš. Mislim da si brate gubio vreme studirajući, ima nešto crnogorskog u tebi. opomena pred ban. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
glafir Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Јеси ли ти дошао на овај форум да се бавиш мојом маленкошћу? Наравно да у мени има црногорског и поносан сам на то. Ја сам црногорски, васојевићки зет. Možeš mi slobodno predati svoju malenkost i opustiti um. Nema potrebe da se pecaš na mislima one i onako nisu tvoje.Udji u procep izmedju biće dovoljno da odbaciš pozadinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Код Дејана кратко и јасно. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Možeš mi slobodno predati svoju malenkost i opustiti um. Nema potrebe da se pecaš na mislima one i onako nisu tvoje.Udji u procep izmedju biće dovoljno da odbaciš pozadinu. Ово мора да је лично Махариши МахешЈоги смислио, какава дубина мудрости, толико дубоко да уопште не контам о чему је реч. Благовесник, Arsenija, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Možeš mi slobodno predati svoju malenkost i opustiti um. Nema potrebe da se pecaš na mislima one i onako nisu tvoje.Udji u procep izmedju biće dovoljno da odbaciš pozadinu. nedelja dana bez mogućnosti pisanja Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
glafir Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 opomena pred ban. Теби је потребан добар духовник и психотерапеут, очигледно. Нажалост, ја нисам ништа од тога те ти не могу помоћи. Поздрав. Толико од мене. Заиста овде има интересантних људи... Banuj administratora Milojkova kada vredja i omalovažava članove foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Mozda je to neki new age megamix? Баба, Ignjatije, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Mozda je to neki new age megamix? То ни Васељенски Сабор више не може да одгонетне... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 То ни Васељенски Сабор више не може да одгонетне... Можда знају ови са Васељенске ? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Posto nisam uzo da citam od prve strane, mislio sam da pricate razlicito a mislite na isto, ondak sam vratio par stranica unazad i vido kardinalnu gresku sto se tice Ljubavi, dalje nije bilo potrebe da razmatram... pa onda jos udruzenim snagama ko blizanci a novi na forumu obojica, nema tu sta dalje da se raspravlja... Ignjatije and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Можда знају ови са Васељенске ? Ако искључимо могућност троловања, онда стварно треба да се забринемо какве све духовне патологије срећемо овде на форуму. И после се чудимо када "Атеисти Србије" збијају спрдњу са вером. Mironosica, Биљана and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 ...стварно треба да се забринемо какве све духовне патологије срећемо овде на форуму. I ne samo na forumu .... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука