Jump to content

О Богу Старога Завета

Оцени ову тему

Deja Vu

Препоручена порука

Теби је потребан добар духовник и психотерапеут, очигледно. Нажалост, ја нисам ништа од тога те ти не могу помоћи. Поздрав. Толико од мене. Заиста овде има интересантних људи...

Zato što nisi duhovnik tako i odgovaraš. Mislim da si brate gubio vreme studirajući, ima nešto crnogorskog u tebi.

Подели на овим сајтовима

Nekome je fitilj kratak, a nekome predugacak...

...ja posedujem oba 0110_hahaha

250px-DynaBlaster.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Zato što nisi duhovnik tako i odgovaraš. Mislim da si brate gubio vreme studirajući, ima nešto crnogorskog u tebi.

Јеси ли ти дошао на овај форум да се бавиш мојом маленкошћу? Наравно да у мени има црногорског и поносан сам на то. Ја сам црногорски, васојевићки зет.

Подели на овим сајтовима

Јеси ли ти дошао на овај форум да се бавиш мојом маленкошћу? Наравно да у мени има црногорског и поносан сам на то. Ја сам црногорски, васојевићки зет.

Možeš mi slobodno predati svoju malenkost i opustiti um. Nema potrebe da se pecaš na mislima one i onako nisu tvoje.Udji u procep izmedju biće dovoljno da odbaciš pozadinu.

Подели на овим сајтовима

Možeš mi slobodno predati svoju malenkost i opustiti um. Nema potrebe da se pecaš na mislima one i onako nisu tvoje.Udji u procep izmedju biće dovoljno da odbaciš pozadinu.

Ово мора да је лично Махариши МахешЈоги смислио, какава дубина мудрости, толико дубоко да уопште не контам о чему је реч.

Подели на овим сајтовима

nedelja dana bez mogućnosti pisanja

Подели на овим сајтовима

opomena pred ban.

Теби је потребан добар духовник и психотерапеут, очигледно. Нажалост, ја нисам ништа од тога те ти не могу помоћи. Поздрав. Толико од мене. Заиста овде има интересантних људи...

Banuj administratora Milojkova kada vredja  i omalovažava članove foruma.

Подели на овим сајтовима

Mozda je to neki new age megamix?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Posto nisam uzo da citam od prve strane, mislio sam da pricate razlicito a mislite na isto, ondak sam vratio par stranica unazad i vido kardinalnu gresku sto se tice Ljubavi, dalje nije bilo potrebe da razmatram... pa onda jos udruzenim snagama ko blizanci a novi na forumu obojica, nema tu sta dalje da se raspravlja...

Подели на овим сајтовима

Можда знају ови са Васељенске ?

Ако искључимо могућност троловања, онда стварно треба да се забринемо какве све духовне патологије срећемо овде на форуму. И после се чудимо када "Атеисти Србије" збијају спрдњу са вером.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...