Филозоф Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ako je tebi ozbiljna tema kako se operacija zvala dok su padale bombe i ubijale ljude onda sta da ti kazem? Ajde biraj sam sta da ti kazem da ne moram da se naprezem? Oli da ti kazem kako si pametan i mudar? https://www.pouke.org/forum/topic/28245-%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%85-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D0%BF/ I menjaj nick, ne stoji ti... ima opcija mozes da promenis nick Iskren budi da li si mislio da se operacija zvala tako? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ako je tebi ozbiljna tema kako se operacija zvala dok su padale bombe i ubijale ljude onda sta da ti kazem? Ako su te slagali i ubedili u to, možeš samo da naslućuješ šta su još, to je poenta. Филозоф је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Slagali su me i da padaju bombe... Eto jedno vece kad je roknula svinja od bombe, a kao uvod je bio tepih, bio sam na ulici u Futogu nekih 6-7km od impacta, i od toplog vazduha su mi se zatresle nogavice, a par ljudi je poginulo ili "samo" jedan, a drugi put sam bio kod drugarice na chaju nekih 100-200m od mosta kad je roknulo, i preseo mi je caj, to sam verovatno sigurno umislio i to je isto bila laz... Mene samo cudi kako ti opstajes na ovom forumu ovolko dugo, to mi je jedna od najvecih svetskih misterija. Баба and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Iskren budi da li si mislio da se operacija zvala tako? Jesi u stanju da prikazes svoj identitet, kako se zoves i po mogucstvu facebook? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ne menjaj nik....tvoj nik može svima dobro da stoji. I ne pokazuj identitet....može neko" zao "da ti upropasti život.... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 I ne pokazuj identitet....može neko" zao "da ti upropasti život.... Jesu to licne frustracije masovno projektovane? Jesu sigurno, cim si otvorila temu da mi stavljamo svoje slike, a ti prva nisi stavila svoju... psihologija je cudo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Jesu to licne frustracije masovno projektovane? Jesu sigurno, cim si otvorila temu da mi stavljamo svoje slike, a ti prva nisi stavila svoju... psihologija je cudo. Jeste. DYNABLASTER and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Jesu to licne frustracije masovno projektovane? Jesu sigurno, cim si otvorila temu da mi stavljamo svoje slike, a ti prva nisi stavila svoju... psihologija je cudo. Jeste psihologija cudo. Po miloniti put se ponavlja ono ,,kad ne mozes da napadnes sagovornikov argument, napadni sagovornika" Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Е није тема то... враћајте се на тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Jeste psihologija cudo. Po miloniti put se ponavlja ono ,,kad ne mozes da napadnes sagovornikov argument, napadni sagovornika" Па ја тебе разбијем аргументима али ти ниси у стању ни да схватиш, шта друго да ти кажем до никакав си философ. И ајд сад пустите то. Немамо сви исте ставове и то је нормално ( сем у Србији) има овде русофила, амерофила, еврофила итд. Није проблем у тим филијама, проблем је што се другоме оспорава право на став и мишљење. Не значи ако неко није у стању данас или икад да најбоље презентује своје ставове да су му ставови глупи. А овде се то вазда спочитава. Треба свакога саслушати, вако ко ја што чиним, и рећи своје. То је дијалог и то је смисао форума. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Jeste psihologija cudo. Po miloniti put se ponavlja ono ,,kad ne mozes da napadnes sagovornikov argument, napadni sagovornika" Ti si nov, mesas se u svaku temu makar i nemao pojma o cemu pricas, urlas naokolo apstraktnim argumentima bez kompasa. Tacnije: ne znas gde bijes, ali bi sve da pobijes... pa ne ide to tako. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Pitaj malo nekog sa Kosova ko ce da bude iskreniji pa nek ti prica kako je Miloseviceva policija i vojska maltretirala Siptare na Kosovu. NAvescu ti jednan primer, zaustave zenu sa muzem(albance) pa joj podizu suknju sa puskama. Pretra ga Milosavljeviću sad!!!Ako su naši organi reda i podizali suknje šiptarkama to je zato jer su one to muslimansko pravo sa namerom zloupotrebljavale i pod tim slojevitim suknjama transportovale oružje,municiju i eksplozivna sredstva od kojih smo ginuli mi SRBI vojnici i policajci.Za iste svrhe koristili su i decu,gde je problem,ne razumem? Policajci na kontrolno-bezbednostim punktovima imaju zadatak i pravo ne samo da toj i takvoj ženi podignu skunju nego da je skinu do gole kože i pretresu čak i telesne šupljine ako su za taj postupak adekvatno opremljeni.Isti postupak u istim okolnostima će izvršiti bezbednosne snage svih zemalja jer su u obavezi da takav postupak sprovode. A ja ti pricam o hiljade i hiljade nevinih albanaca koje je isti takav manijak po imenu Slobodan Milosevic maltretirao sa svojim psima rata. I pitanje je koliko je to stvorilo tih terirosta. Amerika ih je mozda finasirala oruzijem ali ih je milosevic sigurno finasirao ljudskim resursima i mrznjom. Maltretiranja šiptara nije bilo više nego što to obično policija radi po službenoj dužnosti,ali treba imati u vidu da je maltretiranje pojedinih šiptara uvek bilo recipročno njihovoj umešanosti u određena dela ubistva pripadnika vojske i policije,šverca oružja ,municije i eksplozivnih sredstava. Ja lično smatram da policija i vojska nije bila dovoljno odlučna,tj.surova,za šta krivim Miloševića koji je ustvari pio pozer i nije imao muda da bude predsednik.Milošević je jedan lik koji uopšte nije bio sposoban da vodi zemlju u ratu i nije kriv ni za 1/3 stvari koje mu ovde pakuju. Баба and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Кад смо код Американаца и Гуче... Žika Amerikanac: Deda mi je u Guču dolazio konjskom zapregom, a ja sad helikopterom Pre 21 godinu Živorad Tomić krenuo je iz sela Gorobilje kod Požege u Ameriku sa 150 dolara u džepu. Juče je u Guču stigao helikopterom kojim je lično pilotirao! - Moj deda je ovde dolazio kočijom sa konjskom zapregom, a ja, evo, helikopterom - priča nam Žika Amerikanac, dok na tezgi kupuje šajkaču, jelek i srpsku zastavu. Za Žiku se po Guči priča da je multimilioner. - Krenuli ste sa 150 dolara u Ameriku. Šta danas imate - radoznalo pitamo. - Pa, i dalje imam 150 dolara - smeje se i nazdravlja čačanskom rakijom iz čokanja. Ovaj mašinski inženjer danas ima ogromnu firmu „New England tool corp.“ koja proizvodi CNC komponente za kompjutersko upravljanje mašinama. Pokazuje nam fotografiju svoje kuće, poput one koju ima Blejk Karington u nekad popularnoj „Dinastiji“ i ostavlja nas bez daha. U helikopteru Emira Kusturice, sa Žikom je u Guču stigao i Goran Krneta, najbolji pilot u regionu sa kojim će Monika Beluči 12. avgusta sleteti u Trebinje da snima film. - Pre dve godine upoznao sam Krnetu i završio pilotsku školu, a ove godine nas dvojica kupujemo helikoptere i ortački otvaramo firmu „Helikopteri Srbije“ za turistički prevoz ljudi, nadzor šuma za prevenciju požara, nadgledanje električnih instalacija, gasovoda... - priča nam Žika Amerikanac i rukom, u kojoj drži 100 dolara, poziva trubače i naručuje „Sa Ovčara i Kablara“. Izvor Sudija and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука