JESSY Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 AKO ZNAŠ BILO ŠTO Branimir Džoni Štulić (Azra) Ne znam što da radim sa sobom, na što misli da bacim. I da stvaram polako pjesmu o tebi, gledam tvoje tijelo, ludujem za njim, i ponavljam u sebi samo jedno. Hej, poljubi me, pa mi prste u kosu uvuci i zagrli me. Hej, poljubi me, pa se privi tik uz mene i zapjevaj, ako znaš, bilo što. Želim da se stisnem uz tebe, da te milujem, da ti šapućem na uho bisere, da pričam o slobodi, da se glupiram, da ti kažem oh, ti ludo jedina. keka, Gordana ., Срђан Шијакињић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 BACILA JE SVE NIZ RIJEKU (Indeksi) Stajala je nasred bašte, ko najljepši cvijet, kao da je dio mašte i muzike te – slušala je pjesmu moju, poslednju što pjevam njoj, sad joj kažem zbogom, draga, a bila je život moj. Prošla je kroz moje snove i bila je tren, cijelim tijelom bila moja – ja bio sam njen. Nosila je našu ljubav, našu sreću, prvi cvijet, bacila je sve niz rijeku i pošla u drugi svijet. Al’ noćas, ako sluša, nek’ čuje bol, u pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj. Zauvijek neka nosi na srcu znak – život je jedan ona bacila. keka and ines је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 BOJE SU U NAMA Jurislav Jura Stublić Deset dugih godina slijep sam hodao zemljom. Sa zatvorenim očima sanjao sam da te sretnem. Tražio sam te između zvijezda – one su bile nijeme. Cijelim tijelom sam drhtao te noći i moja zvijezda je pala. Drugovi su mi rekli bježimo noćas, sada je vrijeme, na put, na put! Sa srcem punim hladnih kristala mi smo sijali u srcu sivog grada. Sa srcem punim hladnih kristala mi smo sijali kao reklama… Boje su u nama. ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 JEDINA MOJA (Divlje jagode) Pogledaj u moje oči,zašto skrivaš pogledaj taj?Pogledaj u moje lice,i pokaži osmijeh svoj. Djevojko u sutonu tihompokraj rijeke što koračašs tužnom sjenom na licu svom,i kosom nježnom, i kosom plavom kao lan. Jedina moja, tebi sviram ja,jedina moja, tebi pjevam ja. Istopljeni kamen and ines је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 BILO MI JE PRVI PUT (Novi fosili) Bilo je nebo na tvome čelu, u srcu zdjela vrućeg mlijeka – bili smo djeca koja se vole, i koja ne znaju što ih čeka. Bilo je svile u tvome oku, i ne daj nikom da to uzme – bilo je sjeno i karamele, kad su se takle naše usne. Bilo mi je prvi put, samo jednom prva zora sviće – najljepše su čiste i nespretne ruke, prve suze vrijede, drugo su priče. Bilo je prvo zrelo voće, u tvojoj ruci zlatne niti – bilo je sve što sada nemam, ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 ANĐELA Oliver Dragojević I kobni dođe dan da sreću nam pomuti, oproštaj tvoj i moj i rijeka suza vrelih, Na mojoj ruci šal – samoću srce sluti, iz mog života sad ideš ti. A prođe život sav u ljubavi sa tobom, za spomen osta šal i bol u duši mojoj. Ja ne znam što ću sad učinit sam sa sobom, kad kuća tuge sad naš je dom. Anđela, Anđela, znaj kad budeš daleko, tvoga će sunca sjaj isto da me grije. Anđela, Anđela, znaj da čeka te netko, i da ti vjeruje još više nego prije. ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 VOLIO BIH DA SI TUVolio bih da si tuove noci tako trebas mikao more mornarunemam s kim nadu dijelitidijeliti i sacuvatiVolio bih da si tunocni program je na radijupustaju neku dragu muzikumoje misli tebi putujuputuju da te pronađuNocas zvijezde padacejedna od njih nasa jejedna nosi utjehuk'o u snuvolio bih da si tuVolio bih da si tuove noci da pricas mislavili bi do zoresvu bi njeznost svijeta popilipopili pa se ljubili Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 A GDJE JE LJUBAVDanima vec kisija iz dura opet odlazim u moli ne znam vise kakood srca se ne smijem predugoSasvim krivo vrijeme za meneprolazim bez potrebenisu sanse svima jednakene mozes od istineOprostite na smetnjii ja bih rado nesto veseloal' nema dobrih vijestigorko valjda trazi laganoSasvim krivo vrijeme za meneprolazim bez potrebesve su boje sivo srebrnecekas ljeto, a vec zima jeA gdje je ljubavo, a gdje je ljubavSlazem dane, tugoti si moja vjerna pratiljaa nema tome dugojos je bilo svjetla ispred nasTrazim ljude, slabo pogadjamcuvaj ledja, svasta se dogadjasve su boje sivo srebrnecekas ljeto, a vec zima jeRef.A gdje je ljubavo, a gdje je ljubavkazi, gdje je ljubavo, a gdje je ljubav DODJIDodji, zaboravi, nudim ti noci carobnei budjenja u postelji punoj seceraispred mog prozora drvo divljeg kestenapuno plodova koje nitko ne trebaAndjeli nek te cuvajukada vrijeme obolida li covjek sve, bas svena kraju preboliRef.Zaspao bih sada ja na tvojim rukamabudio se ne bih nikadaneka vrijeme samo broji svoje godinemeni je vec dosta cekanjaDodji, zaboravi, nudim ti noci carobnei budjenja u postelji punoj seceradodji i ostani, nudim ti suze ko biseremoje namjere jos su uvijek iskrene JESEN U MENIMa sto da zelim sve je tako dalekoi sad mi zao sve bi opet ponovonajljepsu pjesmu tebi bi' pjevaohej kamo srece da sam pjevat' mogaoPtice u bijegu tisina gradi zidovezvoni zbogom rijeci kazne Bozijete tvoje usne opojne jos uvijek sanjamkako su me ljubileRef.Jesen u meni tugujezasto sanjam cempresemoje ceste ne vode nikudabez tebeJesen u meni carujea u tebi proljeceni sunce ne mozene moze kroz oblakehej,rano moja, hejS kime sada putujesma sto da bilo nemoj da mi tugujesnajljepsu pjesmu tebi bi' pjevaohej kamo srece da sam pjevat' mogaoRef.Jesen u meni tugujezasto sanjam cempresemoje ceste ne vodenikuda bez tebeJesen u meni carujea u tebi proljeceni sunce ne mozene moze kroz oblakehej, rano moja, hej SVE JOS MIRISE NA NJUNe pitaj me nocas nistapusti me da sutimja nocas trebam mirstare rane opet pekumoje bitke dalje tekuduso, ti nemas nista s timSa tvojeg izvora moja se dusa napilazedna tvojih godina i sada mamurnapita gdje je utjehagdje je mladost nestalaIdu dani, ja ih pratimponekad do tebe svratimduso, trazim zaboravmolim sate da se vratetragovima njenim hodamtiho, kao da je tuSve jos mirise na njui dan i jutro sto ce docinakon ove noci, noci bez snai dvjesta godinada ih brojim u samociotkako je otislaU mojim venama jos je njenog otrovajos je doza prejakaa tebe ljubim i da ne poludimda zaboravim keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 PRICAJ MI O NJOJNocas cu da poludimnocas cu da otkacimkisu cu da zamolimda se rastopiNocas cu da poletimgore iznad oblakada probudim Danicusto je zaspalaRef.I pricaj mi o njojstari, pricaj sve sto znasne pitaj za suzeteku od kiseI pricaj mi o njojstari, pricaj sve sto znasneka ovo vecejednom prestaneSamo tvoji prozorigore poslije ponocia ja tako slucajnomokar strazarimMilioni putevavode do tvog ulazaa ni jedan ne vodiravno do srcaRef.Daj mi sobu s pogledomna tvoj korak ulicom ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Kad zaboravis juli kad zaboravis juli i kad sve se desi i prodje tada bih da te sretnem i neces srecna biti slutim jer su andjeli i djavli i narcis i grijeh potrebni za smijeh kad zaboravis juli tek tad neki hotel neki grad pricat ces kao nekad jer kad me ne bude tek tada ces znat da su i hljeb i vino i noc i dan potrebni za san reci ces sve ide reci ces a lagat ces kasno je sad kasno za sve nemam volje a nemam ni snage da se mijenjam Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Adrijana Ona ne zna da je volim da joj pjevam, pisem pjesme ona ne zna da se molim da to nikad saznat’ ne smije Kada prodje pored mene na trenutak stane vrijeme ne znam kuda idem vise i sva cula me zanijeme Refren 2x Adrijana, Adrijana sapcem ime svakog dana a u dusi trag od rana Adrijana, Adrijana Ne bih htio da joj kradem dio mira, dio srece znam da meni ne pripada i da moja biti nece ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Ibrica Jusić-Mačka U gradu, nije važno ime, u praznoj sobi, kaže priča, i usred ljeta, usred zime, ja vidim tužnoga mladića. On živi sam i ko zanesen u svom svijetu od papira, a vani sunce, kiša, jesen, a vani vergl nešto svira. No jednog dana šum kraj vrata, to netko neznan ući želi u njegov život, poput tâta, da njegovu samoću dijeli. A vani zima, vani sniježi, i pored praga mačka leži, on pruža ruke, kô da sanja, a vani zora - svjetlost danja. No, u tom času, u tom trenu pred sobom vidje nagu ženu, i on joj reče: budi moja, a ona kaže: ja sam tvoja. I sve što ima mladić skupi i stavi trgovcu na vagu, da prstenje od zlata kupi i haljinu za svoju dragu. Da, zlato želi, al' ne haje za skromnu halju što joj daje, i tužni mladić svako veče u novu krađu opet kreće. Jer, on je želi, on je ljubi, i volio bi da je mazi, a zna da svoju ljubav gubi bez darova i ruku praznih. I riješi sada, još ove noći, u zadnju krađu on će poći, i u zoru se mladić vrati da strašnim novcem ljubav plati. I donese joj dragi kamen u svijetu najveći od sviju, u kom se, kao jedan plamen, sve vatre ovog svijeta kriju. I vidje - žena ruke pruža i ljubi kamen kao muža, i kao što njega nikad nije uz tijelo hladan kamen grije. I dok se njemu lice grči u sobu uđe miš i trči, i kao mačka skoči žena, na plen se baci istog trena. I stiže ga, a njeni zubi već traže meso koje peče, i ženi koju mladić ljubi sa kuta usne krv poteče. U strahu mladić oči sklopi - te strašne slike neka odu, on vidje lađu što se topi, i svoju ljubav na tom brodu. A kada opet nađe snage on digne vjeđe - žene nema, i tada mjesto svoje drage on vidje mačku kako drijema. Kroz prozor uđe svjetlost danja, on pruža ruke, kô da sanja, sad opet samo mačku ima, a vani studen, snijeg i zima. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Srce mi je uvijek tamo gdje si ti Uvijek sam na tvojoj strani kad je dobro i kad nije vjerujem u plave oci u tebi se sunce grije Sreca dodje, sreca ode nisam htjela da te dijelim svi putevi tebi vode jos te volim, jos te zelim Refren Srce mi je uvijek tamo gdje si ti ispod juznog neba gdje narandza zri gdje smo prvi puta ljubili se mi srce mi je uvijek tamo gdje si ti Sreca dodje, sreca ode nisam htjela da te dijelim svi putevi tebi vode jos te volim, jos te zelim ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Spavaj mi, spavaj Hari Mata Hari Spavaj mi, spavaj moj golube spavaj i sanjaj da sam kraj tebe Spavaj mi, spavaj ne budi se negdje daleko za nas molim se Nek’ zlatan mjesec zlati tvoje sne nek’ te jastuk ljubi, ljubi za mene Spavaj mi, spavaj i ne boj se sve sto je lijepo u srcu ostaje Nek’ zlatan mjesec zlati tvoje sne nek’ te jastuk ljubi, ljubi za mene Refren Spavaj mi, spavaj i ne boj se sve sto je lijepo u srcu ostaje Spavaj mi, spavaj ne budi se negdje daleko za nas molim se ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 DA LI ZNAS DA TE VOLIM Da li znas da te volimdugo nisam znao tosada zelim da ti priznami molim te da mi vjerujes toDa te volim k'o sto ljudimogu voljet' jedan cvijetda te zelim kao onisto htjeli bi da njihov cijeli je svijetRef.I vjecno da zivjet' ceovdje kraj nasi svaki nas novi danbit0 ce znak da volim te jaDa li znas da pamtim rijecikoje saptali smo midok smo sanjali o srecii na vjernost kad smo se zakleli miTvoje usne i tvoj pogledi u ocima sjajtad govorili smo vjernida ljubav ta nece imati krajRef.Tvoje usne i tvoj pogledi u ocima sjajtad govorili smo vjernida ljubav ta nece imati krajRef. JESSY, Снежана and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука