Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 28. 11. 2016. at 8:33, Muramasa рече

Na ovoj temi vidim da vernici žive isto kao i obični ljudi, uživaju u onome u čemu i mi ateisti uživamo, a onda se setim literature na koju sam nailazio kod o. Ljube na Svetosavlju ili kod o. Gavrila na sajtu Lepavine u kom je to isto uživanje osuđeno kao najgori mogući greh.

Expand  

On 28. 11. 2016. at 7:21, Ненад. рече

У путовањима с мојом најдражом, добрим књигама, добром џезу, добром филму.

Expand  

On 4. 7. 2016. at 19:13, aliluja рече

U druženju sa prijateljima.. kratkim izletima... u dobroj literaturi... 

Expand  

On 12. 3. 2016. at 22:36, Maja85 рече

Uzivam u sedenju na terasi i ispijanju kafe citajuci romanticnu knjigu i povremeno bacajuci pogled na okolinu.

Expand  

Читање књига осуђено као гријех???

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 28. 11. 2016. at 8:33, Muramasa рече

Ono što mene zanima je rascep između prepodobne literature i stvarnog života. Na ovoj temi vidim da vernici žive isto kao i obični ljudi, uživaju u onome u čemu i mi ateisti uživamo, a onda se setim literature na koju sam nailazio kod o. Ljube na Svetosavlju ili kod o. Gavrila na sajtu Lepavine u kom je to isto uživanje osuđeno kao najgori mogući greh.

Expand  

Dobro, na jednom od ta dva sajta sam ja našao i tekst u kojem jedan od sveštenika brani seksualne odnose sa suprugom za vreme posta, a s druge strane tekst o 'zabludi pacifizma', pa onda s treće strane tekstove Pavla Raka koji piše o ljubavi kao vrhušci postojanja, a njegovi stavovi o ratovima, pogotovu ovih devedesetih, su poznati. Što će reći, ima svega. Isto tako ja vidim predstavnike jedne te iste države kako pričaju o pomoći socialno ugroženim ljudima, a s druge strane propagiraju ksenofobiju, a u praksi prodaju oružje u Siriju od kojeg strada Bog će znati koliko ljudi.

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2016. at 11:16, Muramasa рече

Praktično, sve što nije duhovna literatura je greh i raduje demone.

Expand  

Управо би за боље разумијевање овога (мада нешто нисам убијеђен да је баш тако написано) било згодно отворити ону тему што си намјеравао. 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2016. at 13:30, Данијел НС рече

Свако уживање где Бога нема,радост је демонима..

Expand  

Mora pitam.:)))Kada one stenju i kažu o maj gaš el ima tu Boga ili je i to na radost palim duhovima?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Уживам када могу неком да помогнем.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2016. at 16:02, Ненад Р. рече

Уживам када могу неком да помогнем.

Expand  

Е па добро, пошто ја уживам у меду, де пошаљи једну теглу онако братски , помози....:smeh1:

П.С.Наравно шалим се / две тегле начели ни једну да поједемо / :D  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ма оћу ја рапсоди, само кажи где да шаљем.:D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2016. at 18:35, Ненад Р. рече

Ма оћу ја рапсоди, само кажи где да шаљем.:D

Expand  

Како где, па цео интернет универзум је видео где на оној уплатници :smeh1:

:mahmah:

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2016. at 14:28, Kratos рече

Mora pitam.:)))Kada one stenju i kažu o maj gaš el ima tu Boga ili je i to na radost palim duhovima?:D

Expand  

Зависи ко су актери,какав им је статус и сврха.Може да буде и једно и друго.:dobro:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...