Goku Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 8:33, Muramasa рече Na ovoj temi vidim da vernici žive isto kao i obični ljudi, uživaju u onome u čemu i mi ateisti uživamo, a onda se setim literature na koju sam nailazio kod o. Ljube na Svetosavlju ili kod o. Gavrila na sajtu Lepavine u kom je to isto uživanje osuđeno kao najgori mogući greh. Expand On 28. 11. 2016. at 7:21, Ненад. рече У путовањима с мојом најдражом, добрим књигама, добром џезу, добром филму. Expand On 4. 7. 2016. at 19:13, aliluja рече U druženju sa prijateljima.. kratkim izletima... u dobroj literaturi... Expand On 12. 3. 2016. at 22:36, Maja85 рече Uzivam u sedenju na terasi i ispijanju kafe citajuci romanticnu knjigu i povremeno bacajuci pogled na okolinu. Expand Читање књига осуђено као гријех??? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Volim rano da ustanem od postelje i dok svi spavaju da popijem kafu na miru. Kafu volim da popijem i kasno uveče , opet kad svi spavaju...ali onda ne mogu ja da spavam. RYLAH, nikolay, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 8:33, Muramasa рече Ono što mene zanima je rascep između prepodobne literature i stvarnog života. Na ovoj temi vidim da vernici žive isto kao i obični ljudi, uživaju u onome u čemu i mi ateisti uživamo, a onda se setim literature na koju sam nailazio kod o. Ljube na Svetosavlju ili kod o. Gavrila na sajtu Lepavine u kom je to isto uživanje osuđeno kao najgori mogući greh. Expand Dobro, na jednom od ta dva sajta sam ja našao i tekst u kojem jedan od sveštenika brani seksualne odnose sa suprugom za vreme posta, a s druge strane tekst o 'zabludi pacifizma', pa onda s treće strane tekstove Pavla Raka koji piše o ljubavi kao vrhušci postojanja, a njegovi stavovi o ratovima, pogotovu ovih devedesetih, su poznati. Što će reći, ima svega. Isto tako ja vidim predstavnike jedne te iste države kako pričaju o pomoći socialno ugroženim ljudima, a s druge strane propagiraju ksenofobiju, a u praksi prodaju oružje u Siriju od kojeg strada Bog će znati koliko ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел НС Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Свако уживање где Бога нема,радост је демонима.. АлександраВ and aliluja је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 11:16, Muramasa рече Praktično, sve što nije duhovna literatura je greh i raduje demone. Expand Управо би за боље разумијевање овога (мада нешто нисам убијеђен да је баш тако написано) било згодно отворити ону тему што си намјеравао. Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 13:30, Данијел НС рече Свако уживање где Бога нема,радост је демонима.. Expand Mora pitam.Kada one stenju i kažu o maj gaš el ima tu Boga ili je i to na radost palim duhovima? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Уживам када могу неком да помогнем. Данијел НС and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 16:02, Ненад Р. рече Уживам када могу неком да помогнем. Expand Е па добро, пошто ја уживам у меду, де пошаљи једну теглу онако братски , помози.... П.С.Наравно шалим се / две тегле начели ни једну да поједемо / PredragVId, Ненад Р. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Ма оћу ја рапсоди, само кажи где да шаљем. PredragVId, АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 18:35, Ненад Р. рече Ма оћу ја рапсоди, само кажи где да шаљем. Expand Како где, па цео интернет универзум је видео где на оној уплатници Ненад Р., Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел НС Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 On 28. 11. 2016. at 14:28, Kratos рече Mora pitam.Kada one stenju i kažu o maj gaš el ima tu Boga ili je i to na radost palim duhovima? Expand Зависи ко су актери,какав им је статус и сврха.Може да буде и једно и друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vrhovac Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 Prženice i evrokrem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука