Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:25, Kratos рече One ne znaju šta oće al znaju šta neće. ма да бре, само пискарају, као траже правог, ал’ кад га виде немају више дилема Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:10, Tvrtko рече Ja sam pomalo razočaran da bar neko žensko ne pomenu da uživa u ljubavi, kada voli i kada je voljena. Uzivam ja samo mazenje i ljubav i maksimalno razumijevanje i ugadjanje voljenoj osobi:-) Ima li kod tebe nesto novo? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:23, Иван ♪♫ рече Само филозофирају, ’оће ово, ’оће оно, оооо, да ли жена зна шта хоће!? Taman posla da znaju,muskarci bi na tom spisku bili na zadnjem mestu(ako cemo realno),ovako blagosloveno zensko ludilo Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:10, Tvrtko рече Ja sam pomalo razočaran da bar neko žensko ne pomenu da uživa u ljubavi, kada voli i kada je voljena. Ма каква љубав, ко још у то верује? Немој да се заносиш. (Е Џеси, шта нам урадише од теме...) Neša_ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:27, Иван ♪♫ рече ма да бре, само пискарају, као траже правог, ал’ кад га виде немају више дилема Ma bre one traže da budu nađene Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:29, Лапис лазули рече Taman posla da znaju,muskarci bi na tom spisku bili na zadnjem mestu(ako cemo realno),ovako blagosloveno zensko ludilo A šta bi im bilo na prvom mestu da znaju? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Драшко, ја јутрос обичну црну, касније мутим нес. То ми је баш уживанција. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:25, Kratos рече One ne znaju šta oće al znaju šta neće. Ko ste vi ???? Žene !!!!! Sta hoćete ??? Ne znamo ?? Kada hoćete ??? Sada !!!! Кратос, Neša_, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:29, Лапис лазули рече Taman posla da znaju,muskarci bi na tom spisku bili na zadnjem mestu(ako cemo realno),ovako blagosloveno zensko ludilo On 3. 3. 2016. at 9:31, Kratos рече Ma bre one traže da budu nađene аааа, бре, читајте између редова Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:32, Kratos рече A šta bi im bilo na prvom mestu da znaju? Prvo JA pa šes mesta prazno,pa onda niko! Кратос је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:37, Лапис лазули рече Prvo JA pa šes mesta prazno,pa onda niko! А листу прави мушкарац, јел’ тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:34, Иван ♪♫ рече аааа, бре, samo polako i bez uzbudjivanja Neša_, Иван ♪♫ and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:37, Лапис лазули рече Prvo JA pa šes mesta prazno,pa onda niko! Znači egoizam neslućenih razmera,stvarno je blagosloveno ludilo onda Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Кад нема ко да нас облати, ту је Рапсоди. Уживам у кулирању мушког пола који овако размишља. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 On 3. 3. 2016. at 9:40, Kratos рече Znači egoizam neslućenih razmera,stvarno je blagosloveno ludilo onda Muke Kratose! Ronald and Кратос је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука