Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 On 7. 3. 2016. at 13:38, Лапис лазули рече Eto ti sad pokrivena od grla do clanaka i opet je problem ccc Pa baš zato.Da si ko u raju od majke rođene ne bi bilo atraktivno.Ovako je mistićno privlačno. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Uzivancija je onaj transfer iz neke random dnevne odjevne kombinacije u pidzamu...jos ako ste pospani pa zaronite u pamucni bazen kreveta,,, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 On 7. 3. 2016. at 14:05, Kratos рече Pa baš zato.Da si ko u raju od majke rođene ne bi bilo atraktivno.Ovako je mistićno privlačno. 'naci feredza rules! ma ne znate vi sta ocete gore nego zene ja da ti kazem Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 Море зна он шта хоће, него ти врдаш... Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 On 8. 3. 2016. at 10:07, 3006 рече врдаш... Klizaj ,kliiiizaaaj .... 2:28 - sport gledalaca Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 On 7. 3. 2016. at 16:10, Лапис лазули рече 'naci feredza rules! ma ne znate vi sta ocete gore nego zene ja da ti kazem Ma kake feredže samo serbiše nacionališe nošnja.Znamo mi šta oćemo al vama draže strano. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 On 8. 3. 2016. at 13:59, Tvrtko рече Ja, natürlich. Hvala ti bata Krale, što si i u moje ime reko da znam šta oću (jer znam). A one, nek se prave nevešte, pa kad se poženimo hrvaticama, tajlanđankama, indijankama i brazilkama i počnemo da kačimo slike na forumu, videćemo ko zna šta oće, a ko ne zna šta neće. Rvatice ne dolaze u obzir. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 On 8. 3. 2016. at 14:16, Tvrtko рече Po čemu ih ti prepoznaješ? Vidim da nekima u Beogradu dolaze u obzir. (misim, šta im fali) Nisu srpkinje.To najviše. Po sexy naglasku.Tak je krasan. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 8, 2016 Пријави Подели Написано Март 8, 2016 On 8. 3. 2016. at 15:48, Tvrtko рече A što onda govore na srpskom, kad nisu? Kako zašto bre Tvrdko?Pa da se kamufliraju i da se mi Srbi zaebemo ko onaj moj imenjak,kralj bakra. -Владимир- and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja85 Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Uzivam u sedenju na terasi i ispijanju kafe citajuci romanticnu knjigu i povremeno bacajuci pogled na okolinu. Драшко and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Јул 4, 2016 Пријави Подели Написано Јул 4, 2016 U druženju sa prijateljima.. kratkim izletima... u dobroj literaturi... Kaludjerovic Sreten and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 У путовањима с мојом најдражом, добрим књигама, добром џезу, добром филму. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 @Muramasa И ако тролујеш, имај меру. Није дозвољено спрдати се са учењима Цркве, или са нечијим дубоким уверењима на тај начин. А посебно ако ниси разумео оно што постављаш. Goku and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Имај меру, брате, и сам знаш колико смо толерантни. Али неким стварима једноставно није место на овом форуму. Капирам да не видиш разлику или нијансе, и да не капираш шта је, како и због чега написано, али нема потребе да идемо даље у то. Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 On 28. 11. 2016. at 8:17, Muramasa рече Mogu li da otvorim temu "Monasi o uživanju svetovnjaka"? Expand Можеш ако хоћеш заиста да видиш о чему се ради и да се о нечему здраво и нормално разговара, али ако осетим троловање или подсмевање, одмах гасим тему. АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука