Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 7. 3. 2016. at 13:38, Лапис лазули рече

Eto ti sad pokrivena od grla do clanaka i opet je problem ccc

Pa baš zato.Da si ko u raju od majke rođene ne bi bilo atraktivno.Ovako je mistićno privlačno. :ani_biggrin:  :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 7. 3. 2016. at 14:05, Kratos рече

Pa baš zato.Da si ko u raju od majke rođene ne bi bilo atraktivno.Ovako je mistićno privlačno. :ani_biggrin:  :D

'naci feredza rules! :babuska:  ma ne znate vi sta ocete gore nego zene ja da ti kazem  :ani_biggrin:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

On 7. 3. 2016. at 16:10, Лапис лазули рече

'naci feredza rules! :babuska:  ma ne znate vi sta ocete gore nego zene ja da ti kazem  :ani_biggrin:

Ma kake feredže samo serbiše nacionališe nošnja.Znamo mi šta oćemo al vama draže strano.  :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2016. at 13:59, Tvrtko рече

Ja, natürlich.

Hvala ti bata Krale, što si i u moje ime reko da znam šta oću (jer znam).   :naklon:

A one, nek se prave nevešte, pa kad se poženimo hrvaticama, tajlanđankama, indijankama i brazilkama i počnemo da kačimo slike na forumu, videćemo ko zna šta oće, a ko ne zna šta neće.   :ani_biggrin:   

Rvatice ne dolaze u obzir. 0703_read

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2016. at 14:16, Tvrtko рече

Po čemu ih ti prepoznaješ? Vidim da nekima u Beogradu dolaze u obzir. (misim, šta im fali)   :D

Nisu srpkinje.To najviše. :ani_biggrin:

Po sexy naglasku.Tak je krasan. :smeh1:  :)))

Подели на овим сајтовима

On 8. 3. 2016. at 15:48, Tvrtko рече

A što onda govore na srpskom, kad nisu?

Kako zašto bre Tvrdko?Pa da se kamufliraju i da se mi Srbi zaebemo ko onaj moj imenjak,kralj bakra. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • 4 months later...

@Muramasa

И ако тролујеш, имај меру. Није дозвољено спрдати се са учењима Цркве, или са нечијим дубоким уверењима на тај начин. А посебно ако ниси разумео оно што постављаш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Имај меру, брате, и сам знаш колико смо толерантни. Али неким стварима једноставно није место на овом форуму. 

Капирам да не видиш разлику или нијансе, и да не капираш шта је, како и због чега написано, али нема потребе да идемо даље у то. 

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 28. 11. 2016. at 8:17, Muramasa рече

Mogu li da otvorim temu "Monasi o uživanju svetovnjaka"?

Expand  

Можеш ако хоћеш заиста да видиш о чему се ради и да се о нечему здраво и нормално разговара, али ако осетим троловање или подсмевање, одмах гасим тему.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...