Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja sam pomalo razočaran da bar neko žensko ne pomenu da uživa u ljubavi, kada voli i kada je voljena.

Uzivam ja samo mazenje i ljubav i maksimalno razumijevanje i ugadjanje voljenoj osobi:-) Ima li kod tebe nesto novo?

Подели на овим сајтовима

Само филозофирају, ’оће ово, ’оће оно, оооо, да ли жена зна шта хоће!? :)

Taman posla da znaju,muskarci bi na tom spisku bili na zadnjem mestu(ako cemo realno),ovako blagosloveno zensko ludilo ;):)))  :smeh2:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ja sam pomalo razočaran da bar neko žensko ne pomenu da uživa u ljubavi, kada voli i kada je voljena.

:D

Ма каква љубав, ко још у то верује? Немој да се заносиш. :)))

(Е Џеси, шта нам урадише од теме...)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

ма да бре, само пискарају, као траже правог, ал’ кад га виде немају више дилема :)))

Ma bre one traže da budu nađene  :)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Taman posla da znaju,muskarci bi na tom spisku bili na zadnjem mestu(ako cemo realno),ovako blagosloveno zensko ludilo ;):)))  :smeh2:

A šta bi im bilo na prvom mestu da znaju? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Драшко, ја јутрос обичну црну, касније мутим нес. То ми је баш уживанција. :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

One ne znaju šta oće al znaju šta neće. :D

Ko ste vi  ????

Žene !!!!!

Sta hoćete ???

Ne znamo ??

Kada hoćete ???

Sada !!!!                   :D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Ma bre one traže da budu nađene  :)))

аааа, бре, читајте између редова :D

Подели на овим сајтовима

Prvo JA pa šes mesta prazno,pa onda niko! :ani_biggrin:

Znači egoizam neslućenih razmera,stvarno je blagosloveno ludilo onda  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Кад нема ко да нас облати, ту је Рапсоди. :tongue:

Уживам у кулирању мушког пола који овако размишља. :ani_biggrin: 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...