Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Оно кад причаш само да би нешто рекао... Трла баба лан... можемо ми овде на форуму да пробамо и невербалном комуникацијом, само не знам како би то изгледало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Сви процењују по себи, свиња свакако није кадра да разуме грациозност и лет једног албатроса. ja sam bik u horoskopu, al albatrose ne kontam pa me ubi Лапис Лазули and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Нова басна "Свиња и албатрос" били свиња и албатрос...свиња је... Данче* and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 imamo li pobednika ?Ko daje vise? ko daje vise? 1001 PRVI PUT? 1001 DRUGI PUT? Драшко, kordun and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 slusaj ti lapis, ne budi bukvalista taman posla ja u tome vidim najvise sfere zivota do 1000 sfera cak! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ja sam bik u horoskopu, al albatrose ne kontam pa me ubi Све природа уреди , па биковима даде краве ............. Шта би бикови радили са албатросима....... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 imamo li pobednika ?Ko daje vise? ko daje vise? 1001 PRVI PUT? 1001 DRUGI PUT? Продато оном господину са брцима Плутон and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Сви процењују по себи, свиња свакако није кадра да разуме грациозност и лет једног албатроса. A ovo mu dođe kao neka tvoja pošalica da smo mi svinje a ti tica koja leti visoko? Svinje su na zemlji i na zanose se u neke visine a ovi što lete visoko obično imaju bolno ateriranje. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Кордун у издању Лагуне "тајна 1001" Рапсоди у издању Моно и Мањане "Албатросов лет иза дуге" Данче*, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Кордун у издању Лагуне "тајна 1001" Рапосди у издању Моно и Мањане "Албатросов лет иза дуге" Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Продато оном господину са брцима Molimo pobednika da se javi! Ma gde je on?! Zene uzbuna!Ne dajte mu da ode sada! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Кордун у издању Лагуне "тајна 1001" Рапсоди у издању Моно и Мањане "Албатросов лет иза дуге" Јој људи немој да идете са теме .......... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ma pobijedili su ovi anti seks i te price, sve finoca po forumu Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 A ovo mu dođe kao neka tvoja pošalica da smo mi svinje a ti tica koja leti visoko? Svinje su na zemlji i na zanose se u neke visine a ovi što lete visoko obično imaju bolno ateriranje. Не, сви смо падом одозго........попримили мало свињског....неко мање неко више..........али позвани ........да то свињско превазиђемо.......узлетимо као албатроси...............Није то лако .........од свиње постати албатрос.......али се може .......када се хоће........ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ma pobijedili su ovi anti seks i te price, sve finoca po forumu e junaci nikom ponikose ! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука