Jump to content

У чему највише уживате....?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Оно кад причаш само да би нешто рекао... jooojconfused1

Трла баба лан...

можемо ми овде на форуму да пробамо и невербалном комуникацијом, само не знам како би то изгледало :) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 356
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Сви процењују по себи, свиња свакако није кадра да разуме грациозност и лет једног албатроса. :D

ja sam bik u horoskopu, al albatrose ne kontam pa me ubi

Подели на овим сајтовима

Нова басна

"Свиња и албатрос"

били свиња и албатрос...свиња је...

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ja sam bik u horoskopu, al albatrose ne kontam pa me ubi

Све природа уреди , па биковима даде краве ............. 12:smeha:

Шта би бикови радили са албатросима....... 12:smeha:

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

imamo li pobednika ?Ko daje vise? ko daje vise?

1001 PRVI PUT?

1001 DRUGI PUT?

Продато оном господину са брцима

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Сви процењују по себи, свиња свакако није кадра да разуме грациозност и лет једног албатроса. :D

A ovo mu dođe kao neka tvoja pošalica da smo mi svinje a ti tica koja leti visoko? :)

Svinje su na zemlji i na zanose se u neke visine a ovi što lete visoko obično imaju bolno ateriranje. :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Кордун у издању Лагуне

"тајна 1001"

Рапсоди у издању Моно и Мањане

"Албатросов лет иза дуге"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Кордун у издању Лагуне

"тајна 1001"

Рапсоди у издању Моно и Мањане

"Албатросов лет иза дуге"

12:smeha:  Јој људи немој да идете са теме ..........

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

A ovo mu dođe kao neka tvoja pošalica da smo mi svinje a ti tica koja leti visoko? :)

Svinje su na zemlji i na zanose se u neke visine a ovi što lete visoko obično imaju bolno ateriranje. :smeh1:

Не, сви смо падом одозго........попримили мало свињског....неко мање неко више..........али позвани ........да то свињско превазиђемо.......узлетимо

као албатроси...............Није то лако .........од свиње постати албатрос.......али се може .......када се хоће........  :mahmah:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...