Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 A ta duhovna uživanja nemaju veze sa dejstvom hormona koji se luče u tvom mozgu prilikom impresija koje primaš putem čula? Па ја их и не зовем уживањима , већ вишим стањима духа............ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 da znas malko nikad ono ne bi napisala, jer u programiranju istu stvar mozes da uradis na hiljadu nacina ko i u seksu Nego....1000 nacina ... skidam sesir Kordune! Плутон and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Nego....1000 nacina ... skidam sesir Kordune! ма ловачке приче Лапис Лазули, Плутон and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Па ја их и не зовем уживањима , већ вишим стањима духа............ A ta duhovna stanja doživljavaš u telu ili van tela? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 e mogu izuzetno da cijenim kad neko pazi na sebe, kad trpi, odrice se, al da me laze, da mi se prodaje sa nekim maskama, e pa to je gore i od .... Takve osobe su u manastiru.Ove su foliranti i licemeri.Spolja devica Marija unutra Lilit. kordun је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 jeste picajzle Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Lilit Дефиниши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 hiljadu nacina ko i u seksu Зар није 1001 начин? Ја нешто бројао па испало више Плутон and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Takve osobe su u manastiru.Ove su foliranti i licemeri.Spolja devica Marija unutra Lilit. al sto posto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Oni se sexaju samo duhovno,na višem nivou od nas zemljanih. Не, него неко само разликује и даје предност вишим стањима...........неко је кадар још на земљи осетити есхатолошко уживање...........земљани нису кадри Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Зар није 1001 начин? Ја нешто бројао па испало више забројао си се, 'оће мозак да побрљави у тим моментима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Оно кад причаш само да би нешто рекао... Трла баба лан... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 забројао си се, 'оће мозак да побрљави у тим моментима Којим моментима? Моментима бројања па знам да бројим 1,2,9,11, 28.. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Takve osobe su u manastiru.Ove su foliranti i licemeri.Spolja devica Marija unutra Lilit. Сви процењују по себи, свиња свакако није кадра да разуме грациозност и лет једног албатроса. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Nego....1000 nacina ... skidam sesir Kordune! slusaj ti lapis, ne budi bukvalista Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука